Arkadaşlar tanıtacağım site litecoin yatırımlarımıza günlük haftalık aylık olarak faiz ödeyen bir airdrop sitesi. Uzun süredir kullanıyorum ve ödeme aldigm bir site. Sitede bunun yanı sıra hiç bir ücret ödemeden verilen görevleri yaparak kazanç sağlamak mümkün face Twitter gibi sosyal medya alanlarında sitenin linkini paylaşarak 0.3 dolar kazanmak mümkün. Ayrıca siteyi tanıtan en az 1000 karakterli bir yazınız için site size tam 5 dolarlık litecoin veriyor yine ayrıca youtubede siteyi tanitan en az 3 dakikalık bir video yayinlayana 3 dolarlık litecoin veriyor sitede 2 haftalık periyotta sadece ücretsiz görevlerden tek kuruş yatirmadan 600 TL civarı bir para kazandım diyebilirim. O bkimdan benim için güven veren bir site olduğunu söyleyebilirim. Bu işlere kafa yoran arkadaşların mutlaka denemesi gereken bir sistem. Sitede yine ayrıca bir telegram grubunda yönetici iseniz siteyi tanıtan bir yazı yazmanız durumunda site size 4 dolar değerinde litecoin veriyor. Bence girip denemenizi tavsiye ederim.
link: litenet.ltd