Forumlar/Bitcoin / Al - Sat Mantığı

Bitcoin Türkçe Forumları

batuhantstknProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 603Kullanıcı resmi

Al - Sat Mantığı

25.11.2017 11:51:51 tarihinde yazıldı.

Herkese merhabalar, forumdaki konuların çoğunluğunda mining yapmak isteyen kişileri görüyoruz ve buna cevap olarak mining olayının artık standart kullanıcı için çok getirisi olan bir yöntem olmadığını savunan kişiler(ben dahil). Genelde önerilen yöntem al - sat oluyor ama yeni başlayan kişiler bunu bilmediği için mining daha basit geliyor onlara. Acaba bu al sat olayının nasıl yapıldığını, inceliklerini cevap şeklinde bu konu altında toplayabilir miyiz, her cümle yol gösterici nitelikte olacaktır eminin, teşekkürler şimdiden.

kriptocoinUzman Kriptom rütbeMesajlar : 137Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

25.11.2017 13:57:55 tarihinde yazıldı.

Ben bi al sat yaptım bi baktım %5 zarar etmişim, bıraktım. Soyle oldu btc düşerken sattım, biraz daha düşsün alayim dedim ama 2 gün gecse de düşmedi bende geri %5 fazlasına aldım. Iyi ki de almışım bir daha asla o seviyeye de inmedi zaten

batuhantstknProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 603Kullanıcı resmi

25.11.2017 14:49:44 tarihinde yazıldı.

kriptocoin yazmıştı. 25.11.2017 13:57:55

Ben bi al sat yaptım bi baktım %5 zarar etmişim, bıraktım. Soyle oldu btc düşerken sattım, biraz daha düşsün alayim dedim ama 2 gün gecse de düşmedi bende geri %5 fazlasına aldım. Iyi ki de almışım bir daha asla o seviyeye de inmedi zaten

Bitcoin için şu saatten sonra düşüş beklemek zor gibi

serkangungorUzman Kriptom rütbeMesajlar : 451Kullanıcı resmi

14.03.2021 00:46:55 tarihinde yazıldı.

Bol kazançlar.

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.