Forumlar/Bitcoin / Amazon, Yakında Ödeme Seçeneği Olarak Bitcoin'i Kabul Edecekmiş!

Bitcoin Türkçe Forumları

babacondaAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 79Kullanıcı resmi

Amazon, Yakında Ödeme Seçeneği Olarak Bitcoin'i Kabul Edecekmiş!

26.10.2017 16:46:27 tarihinde yazıldı.

Salı günü yayınlanan bir makalede Die Welt, Silikon Vadisi'ndeki bazı fintech kaynaklarının, yatırımcının James Altucher'tan önceki ipuçlarını yinelediğini ve Amazon'ın Bitcoin'i bir ödeme seçeneği olarak yakında entegre edeceğini bildirdi. Altucher, Perşembe günkü konferans görüşmelerini Amazon ve Bitcoin için bir D-Day anı olarak geçen ay bir raporda belirtti.

Die Welt şunları yazıyor: "26 Ekim tarihi belirlenmemiş olsa bile, Bitcoin tanıtımı muhtemelen yakında beklenmelidir."

Haberin Devamı: https://cointelegraph.com/news/more-rumors-amazon-could-accept-bitcoin-as-all-eyes-on-conference-call

mgokce15Acemi Kriptom rütbeMesajlar : 16Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

26.10.2017 17:17:15 tarihinde yazıldı.

konu ile ilgili olarak btc nin fork öncesi bu şekilde amazondan ii bir açıklama gelir mi?

kadorAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 63Kullanıcı resmi

26.10.2017 18:09:51 tarihinde yazıldı.

amazon btc kabul etmesi kacınılmazdı zaten butun devletler ve şirketler sırayla btc yı artık kabullenmeye basladı

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi

27.10.2017 23:41:23 tarihinde yazıldı.

Çok olumlu bir etki yapacaktır diye düşünüyorum. Umarım sadece bir dedikodu değildir. Bu kadar dillendirildiğine göre bir dedikodu değildir sadece diye düşünüyorum.

kriptomanAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 91Kullanıcı resmi

27.10.2017 23:52:25 tarihinde yazıldı.

Kesinlikle çok büyük bir gelişme olur. Fakat Bitcoin fiyatının çok değişken olması bu süreci yavaşlatıyor. Şimdilik sadece bir söylentiden ibret gibi.

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

28.10.2017 08:29:21 tarihinde yazıldı.

Babaconda zaten bu haberi yayınlamıştık. Tekrar forum konusu olarak açmana bence gerek yoktu.

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi

28.10.2017 16:01:33 tarihinde yazıldı.

Bulunsun bukunsun. İleride gelişme olunca bu kısımda konuşulur hem. En merak ettiğim konulardan birisi bu zaten. Eğer büyük firmalardan birkaçı bu tarz bir duruma yönelirse BTC'nin kaderi de olumlu anlamda bu durumdan etkilenecek.

28.10.2017 21:26:14 tarihinde yazıldı.

Sayın Myzrael! Haberin yayınlandığını gözden kaçırmış olmalıyım İngilizce sitelerde gezinirken bu haberi daha yeni bir haber olarak okudum ve paylaşayım dedim!

28.10.2017 21:37:03 tarihinde yazıldı.

Sayın Myzrael! Az önce Kriptom Haberler bölümüne girdim ve bu haberin sitenizde 26.10.2017 18:18'de yayınlandığını gördüm! Halbu ki ben bu haberi Kriptom da Bitcoin Forumunda 26.10.2017 16:46:27'de paylaştım. Yani sizden 1 saat 28 dakika önce paylaşmışım. Bu durum da forum konusu olarak bu haberi duyurmak gerekli hale geliyor. Saygılar diliyorum.

28.10.2017 21:41:44 tarihinde yazıldı.

babaconda yazmıştı. 28.10.2017 21:37:03

Sayın Myzrael! Az önce Kriptom Haberler bölümüne girdim ve bu haberin sitenizde 26.10.2017 18:18'de yayınlandığını gördüm! Halbu ki ben bu haberi Kriptom da Bitcoin Forumunda 26.10.2017 16:46:27'de paylaştım. Yani sizden 1 saat 28 dakika önce paylaşmışım. Bu durum da forum konusu olarak bu haberi duyurmak gerekli hale geliyor. Saygılar diliyorum.

Yazılan makaleler onay için 1-2 gün beklemekte. O yüzden makale zaten daha önceki bir tarihte yazıldı. (Sadece bilgi amaçlı).

Onay saatini takip edemeyeceğim için, ben yazdıktan sonra sizin bu yazınızı görünce zaten vardı demek istedim.

Aynı bilginin kalabalığı iyi birşey değil insanlar sonra aradıklarına ulaşamıyorlar ileriki açacagınız konularda daha dikkatli olursanız insanlar aradıklarını daha hızlı bulabilirler (sadece öneri)

İyi forumlar.

28.10.2017 21:54:18 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 28.10.2017 21:41:44

Yazılan makaleler onay için 1-2 gün beklemekte. O yüzden makale zaten daha önceki bir tarihte yazıldı. (Sadece bilgi amaçlı).

Onay saatini takip edemeyeceğim için, ben yazdıktan sonra sizin bu yazınızı görünce zaten vardı demek istedim.

Aynı bilginin kalabalığı iyi birşey değil insanlar sonra aradıklarına ulaşamıyorlar ileriki açacagınız konularda daha dikkatli olursanız insanlar aradıklarını daha hızlı bulabilirler (sadece öneri)

İyi forumlar.

Sayın Myzrael! Birşey sorabilirmiyim? Yazılan makalelerle forumlara açılan konular aynı yere mi düşüyor yoksa makaleler haberler bölümünde mi yayınlanıyor?

28.10.2017 22:06:20 tarihinde yazıldı.

Aynı yere düşmüyor? Aynı yere düşmüyor diye her yayınlanan makaleyi foruma mı kopyala yapıştır yapalım yada orjinal linkini mi verelim? Bu basit konuyu tartışmaya götürmenizdeki amaç nedir?

mertcUzman Kriptom rütbeMesajlar : 143Kullanıcı resmi

28.10.2017 22:13:53 tarihinde yazıldı.

Bitcoin'e değer katacağını düşündüğüm bir gelişme

28.10.2017 22:57:20 tarihinde yazıldı.

Konu basit deği! Konu: Forumda açılan konunun sizin makalenizle alakalı olmasıdır. Makaleye emek verenin daha çok siz olmanızdan hareketle sanki benim sizin makalenizden alıntılayıp ya da aynen kopyala yapıştır yaparak forum konusu yapmam gibi bir durum oluşuyor. Bu durumu sizin şu yorumunuzdan rahatça anlıyorum. Sizin yorumunuz şu:"Babaconda zaten bu haberi yayınlamıştık. Tekrar forum konusu olarak açmana bence gerek yoktu." Başka bir siteden bu haberi alıntıladım ve kaynağını da haberin devamı diye verdim. Sizin makalenizin Kriptom Haberler bölümüne gelmesinden 1 saat 32 dakika önce!( yukarda 4 dakika yanlış yazdım!) paylaştım. Konunun sizinle alakası bu açıdan yok. Sizin açınızdan ise ben başka bir yerdeyim siz başka bir yerdesiniz. Makaleniz onaylanıp yayınlanmadan sizin Kriptom için yazdığınız makalenizi görmem mümkün değil. Bunun için ben yeni bir haber olarak Forumda paylaştım benim yeni haber dediğimi siz 5 gün önce de bilebilirsiniz. Ya da yazmış ama yayınlamamış veya yayınlamışsınızda daha onaylanmamış olabilir. Onun için makalelerinizin onaylanmasından önce daha Kriptomda görünmeyen makalelerinizin konusuyla alakalı forumda açılan haberler için gereksiz algısı oluşturmamanız dileğiyle. Artık cevap vermeyeceğim! Bu tartışma da takdiri Kriptom'un değerli üyelerine bırakıyorum. Esenlikler diliyorum.

düzceliAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 76Kullanıcı resmi

28.10.2017 23:13:14 tarihinde yazıldı.

amazon gibi dünya devi, böyle bir yeniliği hayata sokması gayet normal bence... teknolojiyi ve hayatı iyi takip etmeli ve yenilenmeliyiz, yenilenmeliler.. aksi halde yarışta geri kalmanın sonucu hüsran olur... sanal para dünyasında, sanal alemle uğraşanların yakından ilgilenmesi gereken bir nokta illaki olmalı.. bu konu başlığıda buna örnek gibi

yasin uğurluProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 611Kullanıcı resmi

5.05.2021 04:34:16 tarihinde yazıldı.

Selamun Aleyküm

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.