Forumlar/Bitcoin / Bedava Bitcoin Kazanma Alternatifleri

Bitcoin Türkçe Forumları

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 624Kullanıcı resmi

Bedava Bitcoin Kazanma Alternatifleri

3.11.2017 00:29:17 tarihinde yazıldı.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yaptığım araştırmalar sonucunda birkaç sitenin güvenilir olduğuna karar kıldım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Bu 3 siteden güvenilir şekilde Bitcoin kazanabilirsiniz bir süredir ben deniyorum fakat daha çok referans ağırlıklı çalıştıkları için, kendi başınıza pek efektiv kazanamıyorsunuz diyebilirim.

1- Freebitcoin

Site üzerinden saatlik olarak değişik oranlarda BTC kazanmanız mümkün. Size birkaç seçenek sunulmuş.
Bunlardan birincisi ve ana gelir kaynağınız olan "FREE BTC" kısmı.
Buradaki oranlara göre BTC kazanıyorsunuz gün içerisinde saatte 1 kez çevirme hakkınız var ve size her çevirişten sonra 2 adet bilet veriyor. Bu biletler ise çekiliş bileti her hafta çekiliş yapılıyor ve kazananlara çekiliş için toplanan bellerden sıralamaya göre dağıtılıyor. Aslında taş atıp kolunuz yorulmuyor desek yeri. Referans sistemi ilede hem sizin referasınızla kaydolmuş kişi hemde siz bazı özel bonuslardan yararlanabiliyorsunuz.
Tabiki çekim yapabilmek için limitinizin belirli bir sınırda olması gerekiyor. Yoksa çekim yapamıyorsunuz henüz bende bir çekim yapamadım ama çekiliş bileti almak için kulanıyorum siteyi.
Refli link: https://freebitco.in/?r=7044390
Refsiz link: https://freebitco.in

2- Faucet Hub

Bu sitede size bedava Bitcoin kazandırabilicek siteleri kendi listesinde barındırıyor. Kullanımı çokta basit değil çözmek için biraz vakit harcamanız gerekebilir.

Buradanda çekiliş kısmından Turbo-5 dakikalık-Saatlik-Aylık vb. şeklinde bilet alabiliyorsunuz. Yada; sitenin size önerdiği musluk sitelerinden sadece bitcoin değil diğer altcoinleride parça parça toplayabilirsiniz.

Oluşturduğunuz wallet adreslerini siteye tanımlamanız gerekiyor aksi takdirde ödeme alamıyorsunuz.

3- adBTC

Sitenin ana menüsü bu şekilde işlemlerinizi buradan yapıyorsunuz. Earn kısmından reklam izleyerek Satoshi kazanıyorsunuz, izlemek zorunda olduğunuz reklamlar size teker teker sistem tarafından sağlanıyor.

Sisteme sizin referansınız üzerinden kayıt olan biri hem kendine kazandırıyor hemde size kazandırmaya başlıyor.

Bu oranda sizin referansınızdan kazandığınız miktarın oranından bahsediyorum %7.5 (Günlük kazancının)

Referral market kısmından kendinize satışta olan referanslardan satın alabilirsiniz. Yani siz siteye üye oldunuz benim referansımla hergün vakit ayırıryorsunuz bu sizi iyi bir referans yapıyor ve markette sizi satılığa çıkartabiliyorum gibi düşünün. Bu sefer satın alan kişiye kazandırmaya devam ediyorsunuz. Biraz saadet zinciri gibi bir durum :)

Open diyerek izlemeye başlıyorsunuz sayfa zaten bitince otomatik değişiyor ve yeni reklam geliyor.

Refli link: https://ref.adbtc.top/411572
Refsiz link: https://adbtc.top

Bildiğim 2 site daha var ama onlara pek güvenemedim.  Birtanesi btcheat diğeride btclicks. İsterseniz bir inceleyin.

kriptomanAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 91Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

3.11.2017 01:08:18 tarihinde yazıldı.

Elinize emeğinize sağlık, güzel, kaliteli ve faydalı bir paylaşım olmuş. Bu tarz paylaşımların devamını bekliyoruz.

mertcUzman Kriptom rütbeMesajlar : 143Kullanıcı resmi

3.11.2017 01:38:29 tarihinde yazıldı.

Güzel konu hocam, bir dönem ben de bunlara bakmıştım. Teşekkür ederiz.

demirUzman Kriptom rütbeMesajlar : 304Kullanıcı resmi

3.11.2017 01:42:54 tarihinde yazıldı.

Boş iş gibi geldi bana.

salvationUzman Kriptom rütbeMesajlar : 184Kullanıcı resmi

3.11.2017 02:46:20 tarihinde yazıldı.

uğraşmaya değmez

dely00Yeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

3.11.2017 12:53:21 tarihinde yazıldı.

bu sitelerle zaman harcamak iyi bi fikir gibi gelmiyor hesaplamaları yaparsanız ayda 100 tl yi geçmeniz imkansız gibi farklı yollar denenmeli

3.11.2017 13:01:05 tarihinde yazıldı.

dely00 yazmıştı. 3.11.2017 12:53:21

bu sitelerle zaman harcamak iyi bi fikir gibi gelmiyor hesaplamaları yaparsanız ayda 100 tl yi geçmeniz imkansız gibi farklı yollar denenmeli

ayda 100₺ ek gelir size mantikli gelmiyorsa diyecek birşey yok.

bahadır selviYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

3.11.2017 13:52:58 tarihinde yazıldı.

emeğinize sağlık.  Araştırıp görüşlerimi paylaşacağım

wolfteamUzman Kriptom rütbeMesajlar : 342Kullanıcı resmi

3.11.2017 14:14:24 tarihinde yazıldı.

Güzel bir paylaşım olmuş. Aylık cuzi miktarlar da olsa neticede oturduğunuz yerden kazandıran bir olay.

huseyin osurUzman Kriptom rütbeMesajlar : 134Kullanıcı resmi

4.11.2017 14:15:32 tarihinde yazıldı.

Çoğu site scam arkadaşlar uğraşmayın değmez

4.11.2017 14:17:35 tarihinde yazıldı.

huseyin osur yazmıştı. 4.11.2017 14:15:32

Çoğu site scam arkadaşlar uğraşmayın değmez

Burada yayınlanan siteler scam değiller, okumadan yorum yapmasaydınız anlardınız.

huseyin osurUzman Kriptom rütbeMesajlar : 134Kullanıcı resmi

4.11.2017 14:40:17 tarihinde yazıldı.

Denedin mi? Evt ben denedim ve btc felan verdikleri yok

düzceliAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 76Kullanıcı resmi

4.11.2017 16:10:56 tarihinde yazıldı.

Bu siteler zannetmiyorum ki scam olsun, konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler.. denemekte fayda var

babacondaAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 79Kullanıcı resmi

4.11.2017 16:38:57 tarihinde yazıldı.

freebitco.in ile faucethubu kullandım ilkinden yaklaşık bir 5 dolarlık bitcoin kazanmıştım fi tarihinde. Faucethubu da yaklaşık 2 ay kullandım satoshi musluklarından veren var vermeyen var ve captcalar farklı ayrıyeten muslukların neresine tıklayacağını iyi bilmen gerekiyor çünkü yanıltıcı birçok buton var! Buralarda size kazanç sağlayan referanslarınızdır referansınız yoksa baya uğraşmak gerekiyor.

kuntkaanAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 27Kullanıcı resmi

4.11.2017 22:56:00 tarihinde yazıldı.

Bence çok zamanını alıp az para veren siteler

4.11.2017 23:54:00 tarihinde yazıldı.

kuntkaan yazmıştı. 4.11.2017 22:56:00

Bence çok zamanını alıp az para veren siteler

az zaman alıp çok para veren siteler önerirmisin?

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi

5.11.2017 00:16:26 tarihinde yazıldı.

Bi de Bitkong var oyun. Ama faucet siteler çok teraneli, bilemiyorum bayağı boş zaman istiyor. Yine bu bakımdan en iyi örneklerden biri Kriptom.

5.11.2017 00:18:33 tarihinde yazıldı.

firatimo yazmıştı. 5.11.2017 00:16:26

Bi de Bitkong var oyun. Ama faucet siteler çok teraneli, bilemiyorum bayağı boş zaman istiyor. Yine bu bakımdan en iyi örneklerden biri Kriptom.

Bende biliyorum birkaçtanede ödeme kanıtı yok btcheat mesela 0.03 btc olunca ödeme yaptıgını söylüyor birde monero mining ile milleti zombi yapıyor kendisi parayı kırıyor açıkçası spin haklarınında yüzdesi düşüyor çekim meblasına yaklastıkla bende belli biryerden sonra yaptıgım araştırmalar sonucu bıraktım.

twoberkAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 27Kullanıcı resmi

5.11.2017 00:28:58 tarihinde yazıldı.

tebrikler iyi çalışma araştırma başaraların devamını dilerim 

Mahmut FıratAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 34Kullanıcı resmi

5.11.2017 00:44:58 tarihinde yazıldı.

Freebitcoin'i deneyeceğim. Teşekkürler.

norsvastAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 85Kullanıcı resmi

7.11.2017 22:14:04 tarihinde yazıldı.

benim de kullandığım üc tane güvenilir site var:

bonusbitcoin.co

bitfun.co 

moonbit.co.in

bu üç siteden birinde hesap açtığınızda, coinpot denen bir mikrocüzdan da almış oluyorsunuz, diğer iki sitede de aynı email ile giriş yaptığınızda, onlardan da aldığınız kazançlar aynı cüzdana yatıyor.

10,000 satoshi olunca çekebiliyorsunuz fakat 1000 satoshi ücret alıyor. 50,000 satoshi çekecekseniz ücret almıyor.

freebitco.in sitesinin neredeyse 10 katını kazanabıliyorsunuz. bu üç faucet'ten kazandıklarınızı freebitco.in hesabınıza gönderip günlük komisyon alabilirsiniz.

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.