Forumlar/Bitcoin / Bitcoin Hakkında

Bitcoin Türkçe Forumları

salihYeni Kriptom rütbeMesajlar : 2Kullanıcı resmi

Bitcoin Hakkında

12.10.2017 13:57:40 tarihinde yazıldı.

Merhabalar,

Bitcoin amerikada ve kanada ülkelerinde bazı dükkanlarda kullanılıyor.Örn: Starbucks ve KFC  bu firmalar bitcoini sadece amerika ve kanada kabul ediyor.Dolayısı ile Türkiye'nin bu konuda adım atması gerektiği  düşünüyorum. 

Artık dünyanın %48 lik kısmı  bitcoin alıyor veya satıyor.Birçok firma bitcoini kabul etme hazırlıklarına başladı bunlar;

Samsung

Gratis

Playstation ( Plus ödemeleri veya oyun satın alımlarında bitcoin ile ödeme aktif olacak)

Marketlerde BTCSCANNER ile ödeme.(Sadece BlockChain cüzdanında geçerli ve Türkiyede hiçbiyerde aktif değil )

Bunlar sadece bazıları umuyoruzki heryerde geçsin.Benim kişisel olarak 20 bin TL nin üstünde yatırımım var bu işe ve hala yatırıyorum.Heryerde geçmesi beni TL ye çevirmekten kurtarır ve daha kolay bir alışveriş yapmamı sağlar.

Tabikii unutmayın ne kadar çok bilinirse o kadar hack durumu çoğalır.Şimdiden artmaya başladı zaten.Bitcoin ne kadar çok bilinirse ve yatırım yapılırsa değeri o kadar düşer.Ancak bu düşüş fazla etkilemez kendimce .

OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞŞEKKÜR EDER İYİ GÜNLER DİLERİM.

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

12.10.2017 14:37:24 tarihinde yazıldı.

Bitcoinin son 6 yılda nereden nereye geldiğini incelerseniz dediğiniz gelişmelerin olması mümkün aslında.

FurkanUzman Kriptom rütbeMesajlar : 201Kullanıcı resmi

18.10.2017 15:19:02 tarihinde yazıldı.

yatrımlıralın düşüreceğini yazmızsınız, aksine değeri artcaktır.

mertcUzman Kriptom rütbeMesajlar : 143Kullanıcı resmi

29.10.2017 03:36:47 tarihinde yazıldı.

Antalya'da hafiften bitcoin ile alışveriş imkanı sunan dükkanlar görmeye başlıyoruz.

düzceliAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 76Kullanıcı resmi

29.10.2017 10:41:12 tarihinde yazıldı.

Bitcoin. Son zamanlarda oldukça ilerledi . Geçmişten geleceğe yani 2013 ten bugüne oldukça ilerleme gösterdi

yasin uğurluProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 611Kullanıcı resmi

5.05.2021 04:33:58 tarihinde yazıldı.

Selamun Aleyküm

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.