Forumlar/Bitcoin / Bitcoin mi? Öteki alt koinlermi?

Bitcoin Türkçe Forumları

demirUzman Kriptom rütbeMesajlar : 304Kullanıcı resmi

Bitcoin mi? Öteki alt koinlermi?

28.10.2017 21:02:25 tarihinde yazıldı.

Dijital paraların oldukça revaşta olduğu şu dönemde bitcoinin alıp başını gidiyor.Buna kayıtsız kalamayan ve hiç olmassa kıyısından köşesinden bir parça kar edebilme çabasında olan bizler oldukça yüksek olan bu para birimi yerine alt coinlere yöneliyoruz.:Bu bence bir hata şu anda(eteryum u hariç tutuyorum) öteki alt coinler daha az güven veriyor ve geleceği şüpheli.3,4 seneye 60 bin tl üzeri olacağı tahmin edilen bir para birimini yüksek olduğu için tercihlerimizden çıkarmamalıyız.Az olarak alalım ama bitcoinden şaşmamak gerekir.Uzun vadede herkes kazanacak·Buna emin olun.

kriptomanAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 91Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

28.10.2017 21:22:42 tarihinde yazıldı.

Zaten fiyatının ve market çapının yüksekliği Bitcoine duyulan güvenden ve sürekli olarak kazandırmasından kaynaklanıyor. Tartışılması bile anlamsız geliyor bana. Kesinlikle kripto para piyasasının en güvenilir ve en çok kazandıran koini Bitcoin'dir.

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

28.10.2017 21:25:46 tarihinde yazıldı.

Ethereum alınabilir, Ripple da aynı şekilde alınıp saklanabilir, Litecoinde güvenilir geliyor ama diğerleri hakkında pek bir yorum yapmak istemiyorum.

Şuanki fiyatlarına nazaran XMR, ZCASH, DASH te alınabilir ama ne getirir ne götürür bilinmez. ETHASH algoritmasını destekleyen coinlerin sonunu iyi görmüyorum kazım açısından.

ASIC lerde kısa sürede güzel kazandırıyor ama sonra kendini işlev dışı bırakıyor.

Yani iki tane seçenek var: Hızlı yaşa genç öl, uzun yaşa yaşlı öl tarzında. Buradaki hız SHA-256, Sycript, X11 algoritmalarını kullanan BTC LTC DASH için geçerli.

Zorluk seviyleri katlanarak artarken yatırım yapılan ASIC miner çöp oluyor. Fakat ETH dede durum farklı değil şuan elimizdeki GPU teknoloijisi ETH kazımı için yetersiz (yeterlide okadar para olsa satın alırım zaten).

ETH uzun süre kazılmaya devam edilecektir fakat kamyon kasası ile verip çay kaşığıyla alacak gibiyiz.

FurkanUzman Kriptom rütbeMesajlar : 201Kullanıcı resmi

28.10.2017 21:54:28 tarihinde yazıldı.

eth ve ripple daha yolun başında gibi geliyor. ama asla bir btc olamayacaktır.

düzceliAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 76Kullanıcı resmi

28.10.2017 23:37:47 tarihinde yazıldı.

Bitcoin dışındakiler hakkında pek bilgim olmamasına rağmen, bitcoin sanırım gerçekten de kendi kendine reklam yapabilen bir kripto sanırım..:) ether de yakın zamanda kendi sesisini duyuracak gibi ama hemen değil.. ilerleyen zamanlarda bitcoin hatrı sayılır bir yatırım aracı olabilir gibi geliyor

wolfteamUzman Kriptom rütbeMesajlar : 342Kullanıcı resmi

1.11.2017 10:32:34 tarihinde yazıldı.

altcoinler btc olamayacaktır ama şunu görmekte fayda var. 0,01 cent olan bir altcoin 0,02 cent olduğunda paranız 2 kat artmış oluyor

1.11.2017 10:36:07 tarihinde yazıldı.

wolfteam yazmıştı. 1.11.2017 10:32:34

altcoinler btc olamayacaktır ama şunu görmekte fayda var. 0,01 cent olan bir altcoin 0,02 cent olduğunda paranız 2 kat artmış oluyor

Altcoinlere bir türlü ısınamadım.Çok var hangisini ayıracağız.Eteryum eyvallah ama ötekileri zor.

samjobsAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 71Kullanıcı resmi

1.11.2017 21:09:25 tarihinde yazıldı.

alt coinler de kimi zaman çok kazanadırabilmekte. groestlcoin mesela. bugun %51.82 değerinde artarak günün en çok kazandıran alt coini olmuş. ya da EOS, %25.26 oranında günlük artmış. 

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi

1.11.2017 21:38:37 tarihinde yazıldı.

Bu dönem Bitcoin gibi duruyor. Bakın aşağıda hacimlerle ilgili bi grafik paylaşıyorum. Buna göre alt koinlere yönelim varken bitcoinin hacmi düşüyor. Şu an tam tersine bir durum var ama bu da bir noktada bitecektir. Sanırım o nokta da pazarın doygunluğa ulaşıp biraz durulduğu bir dönemde olacak. 

altarYeni Kriptom rütbeMesajlar : 10Kullanıcı resmi

2.11.2017 01:36:08 tarihinde yazıldı.

Btc ve eth den şaşmam, başkasına yatırım yapamadan saygı duyarım.

2.11.2017 01:47:52 tarihinde yazıldı.

altar yazmıştı. 2.11.2017 01:36:08

Btc ve eth den şaşmam, başkasına yatırım yapamadan saygı duyarım.

Tabiki buda bir bakış açısı.

samjobsAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 71Kullanıcı resmi

2.11.2017 06:59:46 tarihinde yazıldı.

ben ısrarla EOS alt koininin düşünülmesi gerektiğini savunuyorum. %32 lik artış yaptı son 24 saatte. ve kendisine yönelim her geçen dakika artıyor. 

2.11.2017 07:28:56 tarihinde yazıldı.

samjobs yazmıştı. 2.11.2017 06:59:46

ben ısrarla EOS alt koininin düşünülmesi gerektiğini savunuyorum. %32 lik artış yaptı son 24 saatte. ve kendisine yönelim her geçen dakika artıyor. 

Takip  edeceğim.

arielbuzzAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 69Kullanıcı resmi

2.11.2017 18:01:44 tarihinde yazıldı.

bitcoin konsepti calisan ilk dijital para olmasi yanisira kripto paralar icin bir oncu niteliginde. bu nedenle "altin standart" olarak kabul edilmekte. eth ile oyun oldukca degisti. teknoloji bu platform uzerinde gelisiyor (yakin gelecekte rsk adli proje de benzer ozellikleri btc'ye kazandiracak. o ayri bir konu). altcoinlerin bircogu oldukca deger kazanacak. btc sadece usd (ya da fiat currency) karsisinda degerlenebilir. iyi bir proje ise (orn. zrx ya da link) btc degerini katlayabilir. portfoyde btc tutmak elbette gerekli ancak katlamali deger artisi altcoinlerde yasanacak. 

salvationUzman Kriptom rütbeMesajlar : 184Kullanıcı resmi

2.11.2017 18:13:54 tarihinde yazıldı.

btc den şaşma

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi

2.11.2017 19:22:23 tarihinde yazıldı.

arielbuzz yazmıştı. 2.11.2017 18:01:44

bitcoin konsepti calisan ilk dijital para olmasi yanisira kripto paralar icin bir oncu niteliginde. bu nedenle "altin standart" olarak kabul edilmekte. eth ile oyun oldukca degisti. teknoloji bu platform uzerinde gelisiyor (yakin gelecekte rsk adli proje de benzer ozellikleri btc'ye kazandiracak. o ayri bir konu). altcoinlerin bircogu oldukca deger kazanacak. btc sadece usd (ya da fiat currency) karsisinda degerlenebilir. iyi bir proje ise (orn. zrx ya da link) btc degerini katlayabilir. portfoyde btc tutmak elbette gerekli ancak katlamali deger artisi altcoinlerde yasanacak. 

Sanırım iyi bir analiz yapıp biraz da uzun vadeli düşünerek girişilebilir altkoinlere. Aslında çeşitli koinlere yatırım dağıtmak mantıklı. Zira tüm yumurtaları aynı kaba koymamış oluyorsunuz. Yani biri kırılır belki ama ikisi sapa sağlam kalırsa yol yürürsünüz. Benim özellikle NEO ilgimi çekiyor ve tabii ki ETH.

mertcUzman Kriptom rütbeMesajlar : 143Kullanıcı resmi

3.11.2017 00:18:47 tarihinde yazıldı.

Bitcoin vurdukça altcoinler ağlıyor.

mertc tarafından 3.11.2017 01:38:47 tarihinde düzenlendi.

serkangungorUzman Kriptom rütbeMesajlar : 451Kullanıcı resmi

20.03.2021 00:30:26 tarihinde yazıldı.

Bol kazançlar herkese

demirciYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

20.03.2021 10:48:12 tarihinde yazıldı.

Tartışmasız en çok kazandıran btc ama alt coinlerde ileriye dönük yatırım için kesinlikle düşünülmeli. 

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

23.04.2021 13:24:15 tarihinde yazıldı.

Bilgi için Teşekkürler,

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.