20.11.2017 01:04:41 tarihinde yazıldı.
tabiki anlatıyorum en baştan
1-)Öncelikle bitcoin white.org adresine girip bir cüzdan oluşturuyoruz (https://bitcoinwhite.org/)
2-)New account kısmına tıkladıktan sonra karşımıza new master secret kelimeleri çıkıyor bunları saklamamamız gerekiyor arkadaşlar onuda (save master secret) butonu ile yapıyoruz.((arkadaşlar sisteme girerken login kısmına bu kelimeleri yazıyoruz bunu muhakkak saklayın)) bu sayede wallet'ımız oluşuyor.
3-) Hediye coinleri almak için ise öncelikli olarak telegram yüklemeliyiz, telegramın arama bölümüne BTW yazıp bota mesaj atmamız gerekicek (ARKADAŞLAR BOT PROFİLİNDE B HARFİ VAR KOLAYCA SEÇEBİLİRSİNİZ)
4-)Daha sonra start'a basmamız gerekicek bastıktan sonra bot bize Use: /register [btw adress][e mail] şeklinde yazmamızı isteyecek.
5-) Bizim yapmamız gereken wallet adresimizi öğrenmek oda walletımızın olduğu kısımda kolayca görüelbilir daha sonra şu şekilde yazmak örnek(/register bir boşluk ile adresimiz ve bir boşluk koyup mail adresimiz)
6-)bize "you have succesfully created an account" mesajı geldiyse geldiyse doğru yoldayız daha sonra bi link atıcaklar. ona tıklayıp hesabı aktif edicez
7-) Sonraki adımda arkadaşlar bize /airdrop ve /getairdroplist adında iki seçenek sunacak buradan airdrop'a bastığımızda 300 tokens have been sent.... mesajını aldıysanız wallet'ınızı doğru yazdıysanız coinler aktarılıcaktır
Arkadaşlar umarım paylaşım yerinde olmuştur eksiğim yada hatam varsa da lütfen düzeltin ben telegramı telefondan kullanıyorum bu arada fark yaratırmı bilmiyorum