Forumlar/Bitcoin / Bitcoin white

Bitcoin Türkçe Forumları

ismailUzman Kriptom rütbeMesajlar : 412Kullanıcı resmi

Bitcoin white

20.11.2017 00:08:05 tarihinde yazıldı.

Arkadaşlar hediye tokenleri alamayanlarımız varsa şu adresi incelesinler faydası olabilir 

ARKADAŞLAR LİNKİ KALDIRDIM aşağıya açıklamasıyla yazdım

firatimo tarafından 20.11.2017 21:38:29 tarihinde düzenlendi.

batuhantstknProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 603Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

20.11.2017 00:48:28 tarihinde yazıldı.

Hocam link vermek yerine kendimiz anlatırsak daha iyi olabilir :)

mertcUzman Kriptom rütbeMesajlar : 143Kullanıcı resmi

20.11.2017 00:52:57 tarihinde yazıldı.

Haftalık bedava 300 Bitcoin White veriyorlar, bunun dışında minimum 50 dolarlık satış yapıyorlar. Sahte olmasına karşın satın almaları desteklemiyorum ama ücretsizler değerlendirilebilir.

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

20.11.2017 00:54:26 tarihinde yazıldı.

mertc yazmıştı. 20.11.2017 00:52:57

Haftalık bedava 300 Bitcoin White veriyorlar, bunun dışında minimum 50 dolarlık satış yapıyorlar. Sahte olmasına karşın satın almaları desteklemiyorum ama ücretsizler değerlendirilebilir.

Güzel miktarda veriyorlar 2100 adet, güzelce pumplanırsa tabiki bunun için bittrex borsasınada girebilmiş olması lazım işte 1$ civarı görürsek ki zor degil havadan para :))

20.11.2017 00:55:31 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 20.11.2017 00:54:26

Güzel miktarda veriyorlar 2100 adet, güzelce pumplanırsa tabiki bunun için bittrex borsasınada girebilmiş olması lazım işte 1$ civarı görürsek ki zor degil havadan para :))

Elbette öyle olması da muhtemel, dediğiniz gibi olursa şahane olur. :)

20.11.2017 01:04:41 tarihinde yazıldı.

tabiki anlatıyorum en baştan 

1-)Öncelikle bitcoin white.org adresine girip bir cüzdan oluşturuyoruz (https://bitcoinwhite.org/)

2-)New account kısmına tıkladıktan sonra karşımıza new master secret kelimeleri çıkıyor bunları saklamamamız gerekiyor arkadaşlar onuda (save master secret) butonu ile yapıyoruz.((arkadaşlar sisteme girerken login kısmına bu kelimeleri yazıyoruz bunu muhakkak saklayın)) bu sayede wallet'ımız oluşuyor.

3-) Hediye coinleri almak için ise öncelikli olarak telegram yüklemeliyiz, telegramın arama bölümüne BTW yazıp  bota mesaj atmamız gerekicek (ARKADAŞLAR BOT PROFİLİNDE B HARFİ VAR KOLAYCA SEÇEBİLİRSİNİZ)

4-)Daha sonra start'a basmamız gerekicek bastıktan sonra bot bize Use: /register [btw adress][e mail] şeklinde yazmamızı isteyecek.

5-) Bizim yapmamız gereken wallet adresimizi öğrenmek oda walletımızın olduğu kısımda kolayca görüelbilir daha sonra şu şekilde yazmak örnek(/register bir boşluk ile adresimiz ve bir boşluk koyup mail adresimiz)

6-)bize "you have succesfully created an account"  mesajı geldiyse geldiyse doğru yoldayız daha sonra bi link atıcaklar. ona tıklayıp hesabı aktif edicez 

7-) Sonraki adımda arkadaşlar bize /airdrop ve /getairdroplist adında iki seçenek sunacak buradan airdrop'a bastığımızda 300 tokens have been sent.... mesajını aldıysanız wallet'ınızı doğru yazdıysanız coinler aktarılıcaktır 

Arkadaşlar umarım paylaşım yerinde olmuştur eksiğim yada hatam varsa da lütfen düzeltin ben telegramı telefondan kullanıyorum bu arada fark yaratırmı bilmiyorum 

20.11.2017 01:20:43 tarihinde yazıldı.

ismail yazmıştı. 20.11.2017 01:04:41

tabiki anlatıyorum en baştan 

1-)Öncelikle bitcoin white.org adresine girip bir cüzdan oluşturuyoruz (https://bitcoinwhite.org/)

2-)New account kısmına tıkladıktan sonra karşımıza new master secret kelimeleri çıkıyor bunları saklamamamız gerekiyor arkadaşlar onuda (save master secret) butonu ile yapıyoruz.((arkadaşlar sisteme girerken login kısmına bu kelimeleri yazıyoruz bunu muhakkak saklayın)) bu sayede wallet'ımız oluşuyor.

3-) Hediye coinleri almak için ise öncelikli olarak telegram yüklemeliyiz, telegramın arama bölümüne BTW yazıp  bota mesaj atmamız gerekicek (ARKADAŞLAR BOT PROFİLİNDE B HARFİ VAR KOLAYCA SEÇEBİLİRSİNİZ)

4-)Daha sonra start'a basmamız gerekicek bastıktan sonra bot bize Use: /register [btw adress][e mail] şeklinde yazmamızı isteyecek.

5-) Bizim yapmamız gereken wallet adresimizi öğrenmek oda walletımızın olduğu kısımda kolayca görüelbilir daha sonra şu şekilde yazmak örnek(/register bir boşluk ile adresimiz ve bir boşluk koyup mail adresimiz)

6-)bize "you have succesfully created an account"  mesajı geldiyse geldiyse doğru yoldayız daha sonra bi link atıcaklar. ona tıklayıp hesabı aktif edicez 

7-) Sonraki adımda arkadaşlar bize /airdrop ve /getairdroplist adında iki seçenek sunacak buradan airdrop'a bastığımızda 300 tokens have been sent.... mesajını aldıysanız wallet'ınızı doğru yazdıysanız coinler aktarılıcaktır 

Arkadaşlar umarım paylaşım yerinde olmuştur eksiğim yada hatam varsa da lütfen düzeltin ben telegramı telefondan kullanıyorum bu arada fark yaratırmı bilmiyorum 

1- Dediklerinizde yanlış veya eksik konu yok hocam

2-Telegram üzerinde gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar " /register [btw adress][e mail]" kısmı için gerekli olan bilgileri tek tek yollamaya çalışıyor bota , doğru olabilmesi için tek satırda arka arkaya arada boşluk bırakarak gönderilmesi gerekiyor.

batuhantstkn tarafından 20.11.2017 01:56:52 tarihinde düzenlendi.

20.11.2017 01:23:22 tarihinde yazıldı.

batuhantstkn yazmıştı. 20.11.2017 01:20:43

1- Dediklerinizde yanlış veya eksik konu yok hocam

2-Telegram üzerinde gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar " /register [btw adress][e mail]" kısmı için gerekli olan bilgileri tek tek yollamaya çalışıyor bota , doğru olabilmesi için tek satırda arka arkaya arada boşluk bırakarak gönderilmesi gerekiyor.

aynen o şekilde abi onu yazmayı unutmuşum sanırım uyardığınız için sağolun , aslında videolu paylaşma imkanı olsa o şekilde yapıcaktım ama zannediyorum video paylaşımı olmuyor burada

ismail tarafından 20.11.2017 01:23:54 tarihinde düzenlendi.

20.11.2017 01:26:04 tarihinde yazıldı.

ismail yazmıştı. 20.11.2017 01:23:22

aynen o şekilde abi onu yazmayı unutmuşum sanırım uyardığınız için sağolun , aslında videolu paylaşma imkanı olsa o şekilde yapıcaktım ama zannediyorum video paylaşımı olmuyor burada

Youtube linki ekleyebilirsiniz.

20.11.2017 01:27:30 tarihinde yazıldı.

mertc yazmıştı. 20.11.2017 01:26:04

Youtube linki ekleyebilirsiniz.

aslında o olabilirdi abi youtube'a koyup oradan buraya 

Yasin ÜstünUzman Kriptom rütbeMesajlar : 189Kullanıcı resmi

20.11.2017 01:49:14 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 20.11.2017 00:54:26

bence elinizden hemen çıkartmayın. 1$ için bir şey diyemem ama şu an 0.1$ hedefliyorlar.    0.5$ civarını da görür,biraz bekleyip borsasını sıkı takip edersek iyi bir şeyler kazanabiliriz

20.11.2017 01:53:21 tarihinde yazıldı.

http://www.airdroptakibi.com/  arkadaşlar link paylaşımı umarım sorun değildir şu siteyi takip edin

ismail tarafından 20.11.2017 01:53:57 tarihinde düzenlendi.

20.11.2017 01:58:57 tarihinde yazıldı.

Yasin Üstün yazmıştı. 20.11.2017 01:49:14

bence elinizden hemen çıkartmayın. 1$ için bir şey diyemem ama şu an 0.1$ hedefliyorlar.    0.5$ civarını da görür,biraz bekleyip borsasını sıkı takip edersek iyi bir şeyler kazanabiliriz

Gerçekten farklı platformlarda biraz yokladım bu durumu 1$ beklemek gerçekten boşa umut gibi geliyor bana da ama 0.5-1 arası olursa bekletmeden çekmek en mantıklı hareket olur.

20.11.2017 02:06:25 tarihinde yazıldı.

batuhantstkn yazmıştı. 20.11.2017 01:58:57

Gerçekten farklı platformlarda biraz yokladım bu durumu 1$ beklemek gerçekten boşa umut gibi geliyor bana da ama 0.5-1 arası olursa bekletmeden çekmek en mantıklı hareket olur.

Fazlada karamsar davranmayın yanılmıyorsam ethereum'da bu şekilde olmuştu nedense ben bu coinin tutacağını düşünüyorum 1 2 dolar seviyelerine çıkacağına ama siz yinede büyük yatırım bağlamayın en azından bu seviyede baktınız gelişiyor o şekilde yavaş yavaş para atın

ismail tarafından 20.11.2017 02:13:23 tarihinde düzenlendi.

20.11.2017 03:32:03 tarihinde yazıldı.

ismail yazmıştı. 20.11.2017 02:06:25

Fazlada karamsar davranmayın yanılmıyorsam ethereum'da bu şekilde olmuştu nedense ben bu coinin tutacağını düşünüyorum 1 2 dolar seviyelerine çıkacağına ama siz yinede büyük yatırım bağlamayın en azından bu seviyede baktınız gelişiyor o şekilde yavaş yavaş para atın

Bu arada hatırlatayım 4.raunddan önce işlem yapmayın,aldığınız da yalan olur

20.11.2017 03:49:48 tarihinde yazıldı.

Yasin Üstün yazmıştı. 20.11.2017 03:32:03

Bu arada hatırlatayım 4.raunddan önce işlem yapmayın,aldığınız da yalan olur

tamamdır abi çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için bu arada sizde http://www.airdroptakibi.com/  bu siteyi takip edin dikkatinizi çeken birşey olursa bizimlede paylaşırsanız mutlu oluruz

20.11.2017 03:51:23 tarihinde yazıldı.

ismail yazmıştı. 20.11.2017 03:49:48

tamamdır abi çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için bu arada sizde http://www.airdroptakibi.com/  bu siteyi takip edin dikkatinizi çeken birşey olursa bizimlede paylaşırsanız mutlu oluruz

rica ederim,ben de airdropları oradan takip ediyorum

20.11.2017 03:53:02 tarihinde yazıldı.

Yasin Üstün yazmıştı. 20.11.2017 03:51:23

rica ederim,ben de airdropları oradan takip ediyorum

ama sanırım çok fazla çöp var. Birde biraz araştırdım dolandırıcılarda fink atıyormuş , bu arada iki makale yazdım resim koyduğum halde başlık resimleri gözükmüyor abi sebebi ne ki acaba

ismail tarafından 20.11.2017 03:56:30 tarihinde düzenlendi.

20.11.2017 04:00:38 tarihinde yazıldı.

ismail yazmıştı. 20.11.2017 03:53:02

ama sanırım çok fazla çöp var. Birde biraz araştırdım dolandırıcılarda fink atıyormuş , bu arada iki makale yazdım resim koyduğum halde başlık resimleri gözükmüyor abi sebebi ne ki acaba

private keyinizi birileriyle paylaşmayın.ICO'ların da önsatışında çok yüklü yatırımlar yapmayın eğer aşırı güvenmiyorsanız.Onun dışında kaybedeceğiniz hiçbir şey yok.

20.11.2017 04:03:06 tarihinde yazıldı.

Yasin Üstün yazmıştı. 20.11.2017 04:00:38

private keyinizi birileriyle paylaşmayın.ICO'ların da önsatışında çok yüklü yatırımlar yapmayın eğer aşırı güvenmiyorsanız.Onun dışında kaybedeceğiniz hiçbir şey yok.

siz hiç merak etmeyin abi dürüst olmak gerekirse ilk etapta güvenilecek pek birşey yok zamanla kendini kanıtlarsa zaten o zaman ister istemez alınmaya başlar umuyorum ki bu coin de bir iota gibi olsun bu arada abi iota hakkında düşünceleriniz neler ondan almak istiyorum  çokta kontrolsüz parayı çarçur etmek istemiyorum iota iyi bir yatırım aracı mı uzun vadede 

20.11.2017 04:10:49 tarihinde yazıldı.

ismail yazmıştı. 20.11.2017 04:03:06

siz hiç merak etmeyin abi dürüst olmak gerekirse ilk etapta güvenilecek pek birşey yok zamanla kendini kanıtlarsa zaten o zaman ister istemez alınmaya başlar umuyorum ki bu coin de bir iota gibi olsun bu arada abi iota hakkında düşünceleriniz neler ondan almak istiyorum  çokta kontrolsüz parayı çarçur etmek istemiyorum iota iyi bir yatırım aracı mı uzun vadede 

IOTA çok farklı bir proje ile ortaya çıktı. Transfer ücretini denen lanet şeyi tamamen ortadan kaldıracaklarını iddia ediyorlar. Normal BTC sistemini kullanmıyorlar,farklı bir teknolojileri var. İşlemlere onay veren minerlar yok, miner olmadığı için transfer ücreti yok. Yanılmıyorsam bu sisteme de "tangle" diyorlardı.Grupta bir arkadaş bununla ilgili açıklayıcı bir makale yazmıştı okumanızı tavsiye ederim. Benim de bu ara gündemimde ilk olarak NEO ardından IOTA var. Lafı gelmişken söyleyeyim NEO'yu da gözden kaçırmayın derim.Çoğu grafik analizi yapan arkadaşlarımız,abilerimiz son derece sıkışık bir grafik oluştuğunu,üçgenin darldığını patlama yapacağını söylüyorlar.Şu an yanılmıyorsam 40$ bandında seyrediyor hedef 52$

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.