Forumlar/Bitcoin / Bitcoin'den cash'e kayma.

Bitcoin Türkçe Forumları

demirUzman Kriptom rütbeMesajlar : 304Kullanıcı resmi

Bitcoin'den cash'e kayma.

11.11.2017 15:00:21 tarihinde yazıldı.

Şu anda bitcoinden bitcoincash'e büyük bir kayma var.Bazı kaynaklardan btc nin sonu şeklinde duyumlar var.(ki ben bunlara pek itibar etmiyorum.)Sizin yorumlarınız nedir?

finkploydAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 42Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

11.11.2017 15:21:14 tarihinde yazıldı.

Buralarda yeni biri olarak benim fikrim bitcoin üç ayda buralara gelmedi. Kolay kolay da bir şey olmaz. Karşı atak gelecektir. Adamlar piyasanın oynaklığından faydalanarak para kazanmanın derdindeler. Bitcoin Cash'de belli seviyede duraksayacak ondan sonra tekrar bitcoine dönüş olacaktır. Ancak önümüzdeki 6 içerisinde Bitcoin Cash'in bitcoinin yerini alabileceği yönünde de yazılar var. Bakalım bu mücadele nasıl sonuçlanacak.

norsvastAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 85Kullanıcı resmi

11.11.2017 17:09:18 tarihinde yazıldı.

bu tur seyler ilk kez olmuyor, bir ay icerisinde yeni insanlarin bitcoinden haberi olacak ve bitcoin alacaklar, bence bitcoin bu saldiridan da daha guclu cikacaktir. bu tur dususleri firsat olarak gorup biraz daha bitcoin almak lazim, tabii bitcoin'e inaniyorsaniz. ben inaniyorum:)

kriptomanAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 91Kullanıcı resmi

11.11.2017 17:17:40 tarihinde yazıldı.

Bitcoin'in her düşüşü alım fırsatı olarak değerlendirilmeli. Beklenen bir düzeltmedir.

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

11.11.2017 17:19:32 tarihinde yazıldı.

Herşey mümkün, ama biraz bu tarz olaylara tanık olmuş biri olarak herkes kârını aldıktan sonra BTC ye dönecektir.

İlk kez olmuyor sonda değil.

arielbuzzAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 69Kullanıcı resmi

11.11.2017 17:21:14 tarihinde yazıldı.

fork sonrasi kaynak altlara ve nakte yonelecekti zaten. iptal bu durumu erkene aldi. bch bu donemde alternatif olarak pompalaniyor. ayrica 13 kasimda forklanacak. bu fork yeni bir coin yaratmayacak. bir nevi upgrade. bch firlamasi bu yuzden. kisa sure sonra bch siskinligi inecek, kaynak digger altlara ve btcye akacak. btc herhangi bir yeni coin ile yok olamaz. herhangi bir yeni coin btc olamaz. btc'nin gucu anonim olusu. bu bozulamaz.

11.11.2017 18:58:11 tarihinde yazıldı.

kriptoman yazmıştı. 11.11.2017 17:17:40

Bitcoin'in her düşüşü alım fırsatı olarak değerlendirilmeli. Beklenen bir düzeltmedir.

Aynen öyle ben btctürkte 23 bin civarı görsem hiç beklemem.

ismailUzman Kriptom rütbeMesajlar : 412Kullanıcı resmi

11.11.2017 19:08:52 tarihinde yazıldı.

düzelecektir arkadaşlar biraz sabretmek gerekir sadece bu belkide fırsat 

11.11.2017 19:09:43 tarihinde yazıldı.

arielbuzz yazmıştı. 11.11.2017 17:21:14

fork sonrasi kaynak altlara ve nakte yonelecekti zaten. iptal bu durumu erkene aldi. bch bu donemde alternatif olarak pompalaniyor. ayrica 13 kasimda forklanacak. bu fork yeni bir coin yaratmayacak. bir nevi upgrade. bch firlamasi bu yuzden. kisa sure sonra bch siskinligi inecek, kaynak digger altlara ve btcye akacak. btc herhangi bir yeni coin ile yok olamaz. herhangi bir yeni coin btc olamaz. btc'nin gucu anonim olusu. bu bozulamaz.

Ben büyük fotoğraf olarak görüyorum,mesela 2018 sonunda btc 100 bin ve civarı olacak diye düşünüyorum.Sene içinde iniş çıkışlar olur ama sene bazlı yukarı yönlü olur.Bende düşüşlerde alıyorum cüzdana atıyorum.Al sat'a fazla itibar etmiyorum.He şöyle şişkinlik olduğunu ve %50 civarı kar olursa satış olabilir.

11.11.2017 23:55:52 tarihinde yazıldı.

Kimse paniklemesin alım fırsatı olarak görsün. Bitcoin'in yıl sonuna kadar 10 bin doları test edeceğine inanıyorum. Rüzgara kapılanlar hüsrana uğrar. Bitcoinlerinizi satmayın.

mmtars36Uzman Kriptom rütbeMesajlar : 472Kullanıcı resmi

11.11.2017 23:59:59 tarihinde yazıldı.

Bu dususler yatirim yapmak icin paha bicilemez bir firsat bazi arkadaslarimizin dedigi gibi bitcoin bitmez imkansiz gibi bisey ki artik bankalarda bunun uzerinde farkindaysaniz gundeme oturmayi gecti bitcoin normal para birimi gibi kuafor taksi vb yerlerde kullanmaya baslayan var  degerlendirmeliyiz 

12.11.2017 00:05:34 tarihinde yazıldı.

kriptoman yazmıştı. 11.11.2017 23:55:52

Kimse paniklemesin alım fırsatı olarak görsün. Bitcoin'in yıl sonuna kadar 10 bin doları test edeceğine inanıyorum. Rüzgara kapılanlar hüsrana uğrar. Bitcoinlerinizi satmayın.

Satmak değilde kaça kadar düşecek onu tahmin etsem.Yüklü gireceğim.

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

12.11.2017 00:19:51 tarihinde yazıldı.

demir yazmıştı. 12.11.2017 00:05:34

6000$ kırılırsa şelale devam eder ama 5000$ altına indirmezler gibi düşünüyorum.

Yasin ÜstünUzman Kriptom rütbeMesajlar : 189Kullanıcı resmi

12.11.2017 00:21:42 tarihinde yazıldı.

Facebookta takıldığım bir grupta bilgi ve tecrübesine güvendiğim bir kişiden şöyle bir yorum geldi bu konu hakkında olduğu gibi naklediyorum:
"Bir altcoin yatırımcısıyım, 2010 yılından beri bu piyasayı iyi veya kötü takip ederim ve yıllar boyu süren takip sonucu ister istemez özellikle BTC'nin fiyat hareketleri konusunda ciddi bir tecrübe sahibi oldum, BTC çıktığı ilk günden bu güne kadar her yükselişinin ardından bulunduğu seviyede stabil hale gelebilmek için belli bir oranda düşüş yaşamıştır bugünde yaşanan şey bu durumdan farklı bir olay değildir piyasayı geçmiş dönemlerden takip eden arkadaşlarında bildiği üzere BTC nin 100 dolar ve 1000 dolar seviyelerine yaklaştığı dönemlerde %60 lara varan düşüşler yaşanmış ve BTC fiyatı stabil hale gelmiştir zaten bir ürünün fiyatının sürekli yükselmesi demek bir süre sonra yatırımcıların o ürüne para yatırmasını imkansız hale getirir her ne kadar bir altcoin yatırımcısı olarak gönlümden geçen BTC fiyatının çok daha aşağılara düşmesi olsa da yıllar boyu kazandığım tecrübe sonunda şunu anladım ki BTC artık geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir piyasa değeri 100 milyar dolar bir ürünün değerini bırakın tamamen bitirmeyi BTC yi 50 milyar dolar seviyesine bile çekmek için en az 200 milyar doları hibe etmeniz gerekir çünkü her fiyat düşüşünde yeni yatırımcılar bu düşüşleri yatırım fırsatı olarak görür BTC alır buda BTC nin normal değerinin en az 2 veya 3 misli paranın sisteme dahil edilip daha sonra BTC nin zararına satılmasını gerektirir ki bahsetmiş olduğum bu para hiç bir balinada falan yoktur her ne kadar çinli koreli ve diğer bilumum çekik gözlü dünya vatandaşları BTC fiyatını düşermeye çalışsada bu bir yere kadar mümkündür ellerindeki sermaye gücü bu dönem itibarıyla en fazla %25 lik bir fiyat düşüşüne neden olur oda kısa zamanda tekrardan telafi edilir işin özü sadece sakin olun ve takip etmeye devam edin BTC de zararı bulunan arkadaşlar 6 aylık süre zarfında kara geçecektir son olarak wawes ve ripple ocağınız sönsün emi ömrümü yediniz ömrümü"

12.11.2017 00:52:38 tarihinde yazıldı.

Güzel paylaşımdı.Bende bir yazı yazsam buna yakın birşeyler yazardım.

12.11.2017 01:04:29 tarihinde yazıldı.

demir yazmıştı. 12.11.2017 00:05:34

5.200 dolara inebileceğini tahmin eden uzmanlar var. Fakat %100 isabet sağlayacak bir tahminde bulunmak imkansız. 6000 direnci kırılırsa bu rakamı görebilir.

Enes şahinYeni Kriptom rütbeMesajlar : 4Kullanıcı resmi

12.11.2017 02:17:49 tarihinde yazıldı.

btc nin sonu sadece güvenilir bir sanal para ile olur.

twoberkAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 27Kullanıcı resmi

12.11.2017 09:03:37 tarihinde yazıldı.

bitcoin market kapasitesi hala yükselişte beyler fiat tekrar fırlıcak BTC alın !

serkangungorUzman Kriptom rütbeMesajlar : 451Kullanıcı resmi

21.03.2021 00:00:15 tarihinde yazıldı.

Herkese bol kazançlar...

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

23.04.2021 13:15:03 tarihinde yazıldı.

Bilgi için Teşekkürler,

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.