Forumlar/Bitcoin / Bitcoini Sıfırdan Öğrenmek İçin

Bitcoin Türkçe Forumları

Yasin ÜstünUzman Kriptom rütbeMesajlar : 189Kullanıcı resmi

Bitcoini Sıfırdan Öğrenmek İçin

9.11.2017 00:42:01 tarihinde yazıldı.

Bizim insanımıza okumak çok zor gelir ancak izlemek son derece keyifli ve basittir.Hem BTC gibi zor bir alanı öğrenmek hem de okumamak bir araya gelince sistemi anlamak çok zor gibi görünse de takip ettiğim bir youtuber bu tabuyu yıkıyor.Çoğunuz eminim tanıyordur ancak bilmeyen arkadaşlar için de güzel bir tavsiye olsun,linki buraya bırakıyorum:

https://www.youtube.com/user/isikalp91

btcmurat88Acemi Kriptom rütbeMesajlar : 41Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

9.11.2017 00:46:57 tarihinde yazıldı.

alp ışıkta acaba kaç bitcoin vardır bize de gönderse birkaç tane kötü mü olur :)

9.11.2017 00:48:41 tarihinde yazıldı.

btcmurat88 yazmıştı. 9.11.2017 00:46:57

alp ışıkta acaba kaç bitcoin vardır bize de gönderse birkaç tane kötü mü olur :)

Bir videosunda sadece bir borsada toplam yaptığı al sat işlemleri dahil 62 BTC'lik işlem geçmişi görünüyordu.Şu an elinde ne kadar vardır bilinmez?

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

9.11.2017 00:50:27 tarihinde yazıldı.

İnsanlar teknolojiye yabancı, madencilik hakkında arkadaşlarımı bilgilendirmeye çalışıyorum anlatıyorum vs.

Ne kazıyor? niye kazım demişler? kazılan ne? gibi sorular ile karşılaşınca ve mantığı anlamak istemedikleri için ekstradan uğraşınca ben pes ettim doğrusu.

Gidip araştırın dedim :D yapıcak birşey yok, sonrasında araştırıp geldiklerinde ise durum daha vahim "bu para bir merkezden dağıtılmıyor".

"bu paranın fiziksel karşılığı yok" dolandırıcılık olm bu. "Bence ponzi patlar yakında" tabi akabinde ÇİN ICO patlaması vs. btc yasaklanması ve 2000$ lık düşüş.

"Ya oğlum biz ne dedik hahaha dinleseydin gel iddia oyna hiç olmazsa yer belli" --->> sabı sabır sabır. HODL HODL HODL

ve bugün 7890$ dan sonra;

-KANKA PARIBUMUYDU? NASIL YAZILIYO COM MU NETMI HE KIMLIK ONAYIMI YAPACAZ YA BİŞEY OLURSA GERÇİ SANA HALA OLMADI,

gibi gibi gibi

9.11.2017 00:51:55 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 9.11.2017 00:50:27

İnsanlar teknolojiye yabancı, madencilik hakkında arkadaşlarımı bilgilendirmeye çalışıyorum anlatıyorum vs.

Ne kazıyor? niye kazım demişler? kazılan ne? gibi sorular ile karşılaşınca ve mantığı anlamak istemedikleri için ekstradan uğraşınca ben pes ettim doğrusu.

Gidip araştırın dedim :D yapıcak birşey yok, sonrasında araştırıp geldiklerinde ise durum daha vahim "bu para bir merkezden dağıtılmıyor".

"bu paranın fiziksel karşılığı yok" dolandırıcılık olm bu. "Bence ponzi patlar yakında" tabi akabinde ÇİN ICO patlaması vs. btc yasaklanması ve 2000$ lık düşüş.

"Ya oğlum biz ne dedik hahaha dinleseydin gel iddia oyna hiç olmazsa yer belli" --->> sabı sabır sabır. HODL HODL HODL

ve bugün 7890$ dan sonra;

-KANKA PARIBUMUYDU? NASIL YAZILIYO COM MU NETMI HE KIMLIK ONAYIMI YAPACAZ YA BİŞEY OLURSA GERÇİ SANA HALA OLMADI,

gibi gibi gibi

Bu açıklamanın altına imzamı atarım.Dediklerinize katılmamak elde değil malesef ama bir yandan da üzücü..

wolfteamUzman Kriptom rütbeMesajlar : 342Kullanıcı resmi

9.11.2017 09:02:02 tarihinde yazıldı.

alp ışık kendini bu konuda gün geçtikçe daha da geliştiren bir isim. takibe alınmalı

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi

9.11.2017 09:14:37 tarihinde yazıldı.

Alp Işık önemli bir tip gerçekten. Birçoğumuza sebep oldu.

9.11.2017 09:17:38 tarihinde yazıldı.

firatimo yazmıştı. 9.11.2017 09:14:37

Alp Işık önemli bir tip gerçekten. Birçoğumuza sebep oldu.

Çok basit bir dille anlatıyor, her kesime hitap ediyor, çok iyi bileninden hiç bilmeyenine kadar herkes bir şeyler kapabilir 

batuhantstknProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 603Kullanıcı resmi

17.11.2017 17:00:35 tarihinde yazıldı.

Öğrenmekten zarar gelmez bilsek bile dinlememiz gerekiyor gelişmenin sınırı yok sonuçta 

serkangungorUzman Kriptom rütbeMesajlar : 451Kullanıcı resmi

20.03.2021 00:20:04 tarihinde yazıldı.

Bol kazançlar herkese

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

23.04.2021 22:42:46 tarihinde yazıldı.

Bilgi için teşekkürler

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.