13.11.2017 23:17:29 tarihinde yazıldı.
haydar şahin yazmıştı. 13.11.2017 23:09:20
bch alın demişsin ama btc yani demi.
Bakın Haydar bey, ben kimseye yatırım tavsiyesi vermiyorum kimsenin hakkına giremem yada vebali olmak istemem, BCH(Bitcoin Cash) alın demiyorum kimseye, fork öncesi coinler değerlenir hep böyle olmuştur çünkü "Air Drop" olur yani, X coini hard yada soft forka girer (çatallanma) sonrasında elinizdeki X coini kadar size X2 (çatal sonrası coin) verilir. İnsanlarda bunu kaçırmamak için X coinini alırlar ve coin fiyatı şişer. Aslında burdaki temel amaç 1 hafta öncesinde bunu görüp o coini alarak pozisyonu sağlamlaştırmaktır. BCH şuan alırsanız %90 zarar edersiniz. Ben varlıklarımı BTC ye çevirdim ve beklemedeyim. Şuan 6000$ altına düşeceğini zannetmiyorum bir sonraki hedefi olarakta 9000$ seviyelerini görmekteyim.15 Aralıkta Bitcoin Silver forku olacak. Yani elinizde nekadar BTC varsa okadarda BTS(Silver) verilecek veya verilmeyecek ama genelde verilir. İşte o sıralar BTC fiyatı pompalanır ve 9000$ görür diye ümit ediyorum pozisyonumu buna göre aldım. Hiçbiri kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. İyi forumlar.