Forumlar/Bitcoin / Blockchain düşük fee hakkında

Bitcoin Türkçe Forumları

mertcUzman Kriptom rütbeMesajlar : 143Kullanıcı resmi

Blockchain düşük fee hakkında

20.11.2017 17:47:01 tarihinde yazıldı.

Selamlar arkadaşlar, Kriptom'dan iki defa ödeme almıştım bu ödemeler bitcoin'in yükselişiyle 18 doları falan bulmuştu.
4-5 gün önce Blockchain'den 18 doları Paribu'ya transfer emri verdim, 4 dolar fee istedi ben de o ne öyle dedim 3 cent fee gösterdim de sizce Paribu'ya transfer süresi ömrüm yeter mi?

Biliyorum 3 cent fee göstererek resmen intihar etmişim :D

norsvastAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 85Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

20.11.2017 17:58:54 tarihinde yazıldı.

o gunlerde bitcoin'e adeta saldiri vardi o yuzden hem fee yuksekti hem de transaction suresi. fee yeniden normal seviyelere geliyor simdi, regular fee mi secmistiniz yoksa siz mi belirlemistiniz?

ben daha blockchain'den bitcoin gondermedim bir yere ama baktigim cuzdanlar arasinda kendime uygun gormustum o yuzden tum satoshileri blockchain'e gonderdim, ama suan hesabimi goruntuleyemiyorum, cuzdana giriyorum ama yukleme iconu var bir turlu gostermiyor acaba sizde de o problem va  mi suan ek olarak?

20.11.2017 18:16:00 tarihinde yazıldı.

Şu an bende bir problem yok, hesabıma gayet  rahat ulaşabiliyorum. Kendim seçmiştim fee ücretini. Şu an 21+ onaylanmamış işlem var o günlerde 250 bindi ve 0.43 cent fee istiyor normalde. Sanırım yakın zamanda Paribu'ya geçer gibi.

norsvastAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 85Kullanıcı resmi

20.11.2017 18:29:46 tarihinde yazıldı.

mertc yazmıştı. 20.11.2017 18:16:00

Şu an bende bir problem yok, hesabıma gayet  rahat ulaşabiliyorum. Kendim seçmiştim fee ücretini. Şu an 21+ onaylanmamış işlem var o günlerde 250 bindi ve 0.43 cent fee istiyor normalde. Sanırım yakın zamanda Paribu'ya geçer gibi.

evet zaten uyariyorlar oyle yapinca cok uzun surer diye. siz bir ucret odemissiniz uzun surse de gelir bence de.

simdi problem giderildi ve hesabimdaki miktari goruntuleyebiliyorum. status'e baktigimda problemi halletikleriniz soylemisler.

batuhantstknProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 603Kullanıcı resmi

20.11.2017 19:42:56 tarihinde yazıldı.

Hocam işlem yapmayı düşünürken bunu görmek korkuttu , devam ediyor mu bu fiyat yüksekliği ?

20.11.2017 19:53:25 tarihinde yazıldı.

Hocam ben fee'yi 3 cent vererek intihar ettim resmen o benim hatam blockchain ya da madencilerle alakalı değil

serkangungorUzman Kriptom rütbeMesajlar : 451Kullanıcı resmi

15.03.2021 22:38:18 tarihinde yazıldı.

Bol kazançlar.

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.