9.11.2017 02:24:03 tarihinde yazıldı.
Yasin Üstün yazmıştı. 8.11.2017 22:43:12
Akıllı kontrat dediğiniz sistem Türk hukukunda "genel işlem koşulları" ile ilintilidir. İşin içerisine mevcut borsada değer gören herhangi bir para girdiğinde devlet müdahalesinin olacağından şüpheniz olmasın.Haliyle "hukuki zemine ihtiyaç yok" gibi bir ifade tamamen bilgiden yoksun ve değersiz bir ifadedir.Lütfen yorum yapmadan önce biraz araştırın
siz meseleyi tam kavrayamamissiniz maalesef. ayrica okudugunuzu da tam anlamamissiniz. aydinlatayim: ben size blokzincir ve akilli kontrat alaninda uzmanlasiniz, gelecekte en onemli mesleki dallardan olacak dedim; siz "once bu is bir hukuki zemine otursun btc fln... o is oyle kolay degil" gibisinden yanit verdiniz. ben de size dedim ki; hayir ben mevcut kripto para ticareti meselesinden bahsetmiyorum, akilli kontrat ticaretin gelecegidir, bu alanda uzmanlasin dedim, bunun icin hukuki zemine ihtiyac yok dedim cunku konunun kripto para ticareti ile ilgisi yok. yani btc vs konu disi. simdi siz de bana hukuki zemin nasil olmaz turk hukukundaki genel islem kosullari ile ilintilidir cahil cahil konusmayin gibisinden cevap veriyorsunuz. bilmiyor, anlamiyor, ahkam kesiyorsunuz. sonuc olarak; yani hukuki zemin zaten var mi diyorsunuz? ben arastiririm da, siz once iddianizdan emin olun. meseleye blokzincir ne demek, akilli kontrat ne demek onlara calismakla baslayabilirsiniz.