Bu alanı kişiselleştirebilir ve dilediğin kripto parayı buraya ekleyebilirsin. Bunun için sadece aşağıdan bir kripto para seç.
EkleSıfırla
Bitcoin Türkçe Forumları
yatırımdan anlayan arkadaşlar a bir sorum olacak
ayda 500 TL yada1000 TL gibi bir rakamla her ay düzenli olmak üzere BTC yatırımı yapmak istiyorum şuanki düşüşü biraz daha beklemelimiyim ?
6.09.2017 02:32:22 tarihinde yazıldı.
Şuan ki düşüş tam bir fırsat çünkü büyük coin sahibi kullanıcılar background da pump yaparak çeşitli manipülasyonlarla piyasayı düşürdüler . Herkesi telaşa vererek düşük rakamlardan satış gerçekleşmesini sağlayarak düşükten toplamaya başladılar. Dikkatinizi çektimi bilmem bu kadar düşmesine rağmen piyasa daha aşağı gitmedi ve sürekli dalgalanıyor. Stabil seyirde gitmesi gösteriyorki ; kontrol mekanizması devrede birileri sadecce düğmeye basmak için bekliyor. BTC ve altcoinler bukadar düşükken halen alım yapılması ve maalesef ufak kullanıcılarında satım yaparak destek olması bunu gösteriyorki 5000 seviyelerini geçecektir. Btc alman için çok iyi bir zaman rakamları iyi izle ve düşükten al kenara koy.
10.09.2017 08:36:49 tarihinde yazıldı.
hep btc alıcaksın diye düşünme yüklesişte olan alt coinler var kısa surelı ıyı kar bırakabılıyolar
18.10.2017 15:45:38 tarihinde yazıldı.
an itibariyle 19.8k tl fiyatı ile yine düşüşte
18.10.2017 23:14:51 tarihinde yazıldı.
Kasıma kadar biraz zor girilir diye düşünüyorum çünkü ortalık berbat durumda hiçbirşey net degil ve çatallanma yaklaşıyor tabiki çatallanma sonrasında BTC almak en mantıklısıdır diye düşünüyorum.
18.10.2017 23:33:31 tarihinde yazıldı.
üstteki arkadaşa katılıyorum. alım için çatallaşmayı beklemek daha doğru olcaktır
1.11.2017 02:31:42 tarihinde yazıldı.
düşüşü bekleme çünkü genelde olmaz. ytd
Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.
Satınalma sayfasına yönlendirileceksin. Bu işlemin nasıl gerçekleştirileceğini bilmiyorsan lütfen yardım sayfasını ziyaret et.
1L5ky9M4L8CS9mXLFryrof2JQEf1k34J4h