Forumlar/Bitcoin / bulut madencilik yalanı

Bitcoin Türkçe Forumları

FurkanUzman Kriptom rütbeMesajlar : 201Kullanıcı resmi

bulut madencilik yalanı

18.10.2017 22:54:45 tarihinde yazıldı.

yeni başlayanlar gennellikle üretmek için bu sitelere yöneliyor. arkadaşlar bu siteler ponzidir yani gelen yatırımlarla ödeme yaparlar madencilik yaptıkları falan yoktur. buna rağmen yatırım yapacaksanız iyice araştırın.

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

18.10.2017 23:11:40 tarihinde yazıldı.

Yanılıyorsun furkan;

Genesis-Mining kesinlikle ponzi değildir. Biraz araştır lütfen.

yunusbassahanYeni Kriptom rütbeMesajlar : 6Kullanıcı resmi

19.10.2017 00:36:05 tarihinde yazıldı.

Ya bu madencilik işine neden bu kadar sarıyor insanlar. Piyasayı doğru düzgün takip edip al sat yaparak ta güzel paralar kazanılabiliyor.

herkeste bir madencilik sevdası.

FurkanUzman Kriptom rütbeMesajlar : 201Kullanıcı resmi

19.10.2017 02:33:21 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 18.10.2017 23:11:40

Yanılıyorsun furkan;

Genesis-Mining kesinlikle ponzi değildir. Biraz araştır lütfen.

Genesis hakkinda ha patladi ha patlayacak deniyor ama hafi bakalim. Getirisine bakacak olursak ponziye benzemiyor ancak ethereum hic karli gibi gelmedi bana sayet hesaplarimda roi olmuyordu (:

myxammetYeni Kriptom rütbeMesajlar : 12Kullanıcı resmi

19.10.2017 08:52:50 tarihinde yazıldı.

Arkadaşlar çoğu site ponzi şeklinde görünsede içlerinde gerçekten sağlam sistemler vardır elbet. Biraz araştırma yapmak lazım sadece. 

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

20.10.2017 09:52:46 tarihinde yazıldı.

Furkan yazmıştı. 19.10.2017 02:33:21

Genesis hakkinda ha patladi ha patlayacak deniyor ama hafi bakalim. Getirisine bakacak olursak ponziye benzemiyor ancak ethereum hic karli gibi gelmedi bana sayet hesaplarimda roi olmuyordu (:

Zaten bu iş bir yatırım, para değerde kazanabilir kazanmayada bilir, insanlar kredi çekip yatırım yapıyorlar olmayan para ile yatırım yapılmaz.

Bitcoin ocak ayında 15th/s 1900$ dan satılıyordu ve fiyat BTC/USD: 900$ ediyordu peki ya şimdi? Bu yatırım arkadaşlar, anlık değerlendirme değil.

salvationUzman Kriptom rütbeMesajlar : 184Kullanıcı resmi

1.11.2017 02:28:48 tarihinde yazıldı.

benim de hashflare de kontratım var. evet ponzi değil ama kafalarına göre sınırsız olan anlaşmayı bir yıla indirdiler. ve kimseye eyvallahları omadı

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.