Bu alanı kişiselleştirebilir ve dilediğin kripto parayı buraya ekleyebilirsin. Bunun için sadece aşağıdan bir kripto para seç.
EkleSıfırla
Bitcoin Türkçe Forumları
Arkadaşlar ne kadarınız takip ediyor bilmiyorum ancak Türkiye özelinde konuşmak gerekirse Türk vatandaşı olabilmenin bazı yolları var.Bu yollardan birisi de ülkeye kendi vatandaşlık kanununda belirtilen miktarlarda yatırım yapmak.(Bu miktarlar belki de hayatımız boyunca kazandığımız paraları toplasak elde edemeyeceğimiz miktarlar) Başlıkta da belirttiğim üzere vatandaşlık konusunda ilginç girişim Estonya'dan geliyor. (Özellikle belirteyim ki Estonya büyük şirketlerin vergi kaçırmak kullandığı inanılmaz bir ülkedir.Birçok şirketin kuruluş merkezi Estonya'dır.Vergisel yükümlülükler minimum seviyededir.Kanunları ise çok serbesttir.)Estonya kendi coinini üretecek ve söylediği miktarda coini bulundurup başvuranlara da vatandaşlık verecek.Elinde zamanında almış olup da büyük yatırımları olan arkadaşlar varsa eğer şirket kurma fırsatı için bu imkanı kaçırmayın derim
9.11.2017 00:46:37 tarihinde yazıldı.
Hangi coin oldugunu ya ben kaçırdım yada anlayamadım af buyrun :) Bitcoin ile vatandaşlık veren ülke sayısı zaten bayağı mevcut yakında hemen hemen gelişmekte olan ve dijital para kullanan ülkelerin hepsi verecektir.
9.11.2017 00:47:40 tarihinde yazıldı.
Kendi coinlerini üretiyorlar.İsmini ben de bilmiyorum.
9.11.2017 09:03:07 tarihinde yazıldı.
çok ilginç bir haber bu. inanın tüm merakımla takipte olacağım
9.11.2017 09:15:41 tarihinde yazıldı.
Zenginler servetlerini nerede saklıyor diye araştırırsanız da yine Estonya ile karşılarsınız. İlginiz için teşekkür ediyorum
9.11.2017 09:36:58 tarihinde yazıldı.
estcoin. ama o sekilde coininden soyledigi miktarda alana vatandaslik vermiyor. dijital ortamda ticari faaliyetlerin altyapisi icin blokzinciri kullanacak. vatandas olabilmek icin gereken yatirim neyse onu karsilayan zaten vatandaslik icin basvuruda bulunabiliyor.
11.11.2017 07:07:24 tarihinde yazıldı.
o coin rafa kalktı arkadaşlar
ismail tarafından 11.11.2017 07:07:41 tarihinde düzenlendi.
11.11.2017 10:58:51 tarihinde yazıldı.
Bu coin basıldı ve sonradan vaz mı geçildi, ya sa daha farklı bir durum mu oluştu biraz açıklayabilir misiniz?
21.03.2021 00:01:01 tarihinde yazıldı.
Herkese bol kazançlar...
23.04.2021 13:14:16 tarihinde yazıldı.
Bilgi için Teşekkürler,
Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.
Satınalma sayfasına yönlendirileceksin. Bu işlemin nasıl gerçekleştirileceğini bilmiyorsan lütfen yardım sayfasını ziyaret et.
1L5ky9M4L8CS9mXLFryrof2JQEf1k34J4h