Herkese merhaba. Öncelikle site ve forumda 4-5 gündür bulunuyorum. Hem ortam, hem site güzel, çok faydalanıyoruz, Allah bozmasın diyelim :)
Birkaç iyileştirme önerisinde bulunmak istiyorum:
1) Öncelikle sitenin "Yatırımlarım" kısmı çok kullanışlı ve iyi düşünülmüş; ancak hangi borsaya göre güncelleme yaptığını göremiyoruz ve çoğu zaman çok arkadan geliyor. Örneğin an itibarıyla btc fiyatı 37.000 olarka gözüküyor; ancak Paribu'da bile 41.000. Bu sadece şimdi olan bir şey değil, 3-4 gündür takip ediyorum hep geriden geliyor. Burada hem bu geç gelme sorunu çözülmeli, hem de bir ekleme olarak hangi borsaya göre istiyorsak ona göre fiyat göstermeli. Böyle olursa bir farklı coinleri farklı borsalardan aldıysak, istediğimiz borsayı seçer ve hangi borsada ne kadar değerlendmiş/azalmış onu görebiliriz.
2) Forumda daha popüler coinlere ilişkin başlık açılması olağan; ancak onun dışındaki tüm konular btc başlığı altında paylaşılıyor. Belki ben çömezim diye göremedim; ancak sanırım genel problemleri vs. tartışmak için ayrı başlık yok. Btc forumu altında başlık açmak zorunda kalıyoruz, bu da btc'ye ilişkin esas paylaşımların gözden kaçmasına sebebiyet veriyor. İlk aşamada 2 kategori önerim var: Foruma/siteye ilişkin sorular/öneriler/vs. ve Diğer Coinler. Diğer coinler başlığı da elzem, zira yine kendi başlığı olmayan her coini bu başlıkta konuş eğilimi oluyor, btc başlığı şişiyor. Başlığı olmayan tüm coinler için tek bir kategori açılır, popülerliğine göre zamanla hakeden coinlere de kategori açarız.
Görüş ve önerilerim şimdilik bu kadar, yetkililere sesleniyorum, kripto iradeye sahip çıkın :)