Forumlar/Bitcoin / Genesis Mining Bitcoin Kontratları Açıldı

Bitcoin Türkçe Forumları

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

Genesis Mining Bitcoin Kontratları Açıldı

9.11.2017 21:57:03 tarihinde yazıldı.

Şuan siteye olan yoğun trafikten dolayı zor giriş yapabilirsiniz.

Fiyatlara genel anlamda USD olarak +1000$ zam yapılmış.

Kazım başlangıç tarihi 28 Şubat 2018.

salvationUzman Kriptom rütbeMesajlar : 184Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

9.11.2017 22:30:46 tarihinde yazıldı.

biliyorum bu siteyi bi ara tam kontrat alcaktım ki bitti ve galiba yeni gelmiş

9.11.2017 22:44:12 tarihinde yazıldı.

salvation yazmıştı. 9.11.2017 22:30:46

biliyorum bu siteyi bi ara tam kontrat alcaktım ki bitti ve galiba yeni gelmiş

Evet bugün güncellenmiş piyasadaki en ucuz fiyatları veriyolar gene, fakat başlangıç tarihi biraz sıkıntı BTC bazında fiyatlar ucuzlarken USD bazında +1000$ eklenmiş.

eski fiyatlarda 

FurkanUzman Kriptom rütbeMesajlar : 201Kullanıcı resmi

10.11.2017 00:32:19 tarihinde yazıldı.

başlangıç tarihi sıkıntı. açık uçlu dediğini de ne kadar tutarlar onu da bilmiyoruz. hasflare 1th 150 dolar, 1 yıllık.

Furkan tarafından 10.11.2017 00:33:10 tarihinde düzenlendi.

10.11.2017 08:34:23 tarihinde yazıldı.

açık uçlu anlaşmalar BTC/USD paritesine bağlı kısacası adam diyorki; makina kendi elektirigini ödeyemez duruma gelir ozaman anlaşma düşer.

zaten bir hesap yaparsanız, en az 2 seneyi buluyor bu açık uçlu anlaşmalar. Sonrasında kazım zorluğu artacagından zaten ASIC miner çöp oluyor.

Ama genesis işin cılkını çıkarmış benim paramla bana makina alacak, kendi cebinden hiç birşey yapmayacak. Tabiki kâr amaçlı yapılıyor bir iş fakat bu tamamen aracı komisyonu yemek gibi birşey.

4 ayda BTC 2000$ olursa ne yapacagız? Öte yandan 10.000$ olursa zaten zarar edecegimiz kesin.

mmtars36Uzman Kriptom rütbeMesajlar : 472Kullanıcı resmi

12.11.2017 16:17:59 tarihinde yazıldı.

Bu tarz sistemler sikintili geliyor bana. Mine cloud  madenciliginde aktif kullaniyordum ve sistem scam oldu bir anda bu tarz sistemler genelde istedigi rakamlara ulastiktan sonra scam oluyo zaten mantikli olan btc alip biraz deger kazanmasini beklemektir. 

12.11.2017 16:19:02 tarihinde yazıldı.

mmtars36 yazmıştı. 12.11.2017 16:17:59

Bu tarz sistemler sikintili geliyor bana. Mine cloud  madenciliginde aktif kullaniyordum ve sistem scam oldu bir anda bu tarz sistemler genelde istedigi rakamlara ulastiktan sonra scam oluyo zaten mantikli olan btc alip biraz deger kazanmasini beklemektir. 

Genesis mining sağlam bir şirket. Arkasından çok "SCAM" diye çamur atıldı ama adamların yeri belli, zaten haberlerede çıktılar.

talha koçYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

15.11.2017 22:07:12 tarihinde yazıldı.

GENCLER BİLGİLENDİRDİGİMİZ İCİN TESEKKÜR EDERİM

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi

16.11.2017 00:27:26 tarihinde yazıldı.

Bu dönemki kontratlarda kazım Mart 2018'de başlıyor haberiniz olsun. Şu an itibariyle stoklar tükenmiş gözüküyor. Ben alabildim ama istediğim kadar alamadım. Açılırsa bir miktar daha almayı planlıyorum. Ama ne zaman açılacağına dair herhangi bir bilgi yok!

16.11.2017 08:30:00 tarihinde yazıldı.

firatimo yazmıştı. 16.11.2017 00:27:26

Bu dönemki kontratlarda kazım Mart 2018'de başlıyor haberiniz olsun. Şu an itibariyle stoklar tükenmiş gözüküyor. Ben alabildim ama istediğim kadar alamadım. Açılırsa bir miktar daha almayı planlıyorum. Ama ne zaman açılacağına dair herhangi bir bilgi yok!

En son instant mining kontratları Ağustos ayında satıldı. (Tükendi)

Sonrasında tükendi ve eylül başlarında "early bird" olarak 31 ekimde başlangıç tarihi verilerek pre-order olarak satıldı. (Tükendi)

En son bu paylaşımdaki paketler sunuldu bunlarda 5 gün içinde tükendi. Ve 4 ay sonrasına başlıyacak.

Bu paketleri almak mantıklı mı? Bu paketleri almanın tek bir mantığını bana gösterebilecek olan arkadaş var mı?

4 ay sonrasına mining nedir abi, Difficulty ne olacak? Hadi Bitcoin battı yandı bitti bizim para ne olacak?

İnanılmaz mantıksız bir yatırım diye düşünüyorum. Instant olsa ayrı bir durum, 4 ay sonrası ayrı bir durum.

4 ay benim paramla git ASIC miner al 4 ay kazım yap sonra benim için kaz eh oldu :)

demirUzman Kriptom rütbeMesajlar : 304Kullanıcı resmi

16.11.2017 09:29:52 tarihinde yazıldı.

İlginçtir dün akşam bununla ilgili video seyrettim.Adam ödeme kanıtlarını,ne kadar düzgün bir site olduğunu söylüyordu.

Yasin ÜstünUzman Kriptom rütbeMesajlar : 189Kullanıcı resmi

16.11.2017 09:32:30 tarihinde yazıldı.

demir yazmıştı. 16.11.2017 09:29:52

İlginçtir dün akşam bununla ilgili video seyrettim.Adam ödeme kanıtlarını,ne kadar düzgün bir site olduğunu söylüyordu.

Bir nevi burada sadece kar ortaklığı var ama zarar ortaklığı yok ,zarar etme riski sadece alıcıda diyebilir miyiz? 

demirUzman Kriptom rütbeMesajlar : 304Kullanıcı resmi

16.11.2017 09:56:32 tarihinde yazıldı.

Yasin Üstün yazmıştı. 16.11.2017 09:32:30

Bir nevi burada sadece kar ortaklığı var ama zarar ortaklığı yok ,zarar etme riski sadece alıcıda diyebilir miyiz? 

Ben baya yorum okudum. Çoğu kimsenin hesabı bir süre sonra kapatılıyor. Bahane hep aynı. Kazandığınız coin, masraflarını kurtarmıyor falan filan. Bu nedenle ben de hiç sıcak bakmadım clud mining olayına.  Onalara para kazandırmamak lazım.

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi

16.11.2017 10:30:11 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 16.11.2017 08:30:00

En son instant mining kontratları Ağustos ayında satıldı. (Tükendi)

Sonrasında tükendi ve eylül başlarında "early bird" olarak 31 ekimde başlangıç tarihi verilerek pre-order olarak satıldı. (Tükendi)

En son bu paylaşımdaki paketler sunuldu bunlarda 5 gün içinde tükendi. Ve 4 ay sonrasına başlıyacak.

Bu paketleri almak mantıklı mı? Bu paketleri almanın tek bir mantığını bana gösterebilecek olan arkadaş var mı?

4 ay sonrasına mining nedir abi, Difficulty ne olacak? Hadi Bitcoin battı yandı bitti bizim para ne olacak?

İnanılmaz mantıksız bir yatırım diye düşünüyorum. Instant olsa ayrı bir durum, 4 ay sonrası ayrı bir durum.

4 ay benim paramla git ASIC miner al 4 ay kazım yap sonra benim için kaz eh oldu :)

Benim okuyup, izlediklerimden anladığım biraz pasif gelir mantığıyla yaklaşmak lazım. Fiyat artarsa 3 ya da maks. 4 ayda yatırım maliyeti çıkıyor. Diyelim 9 bin TL'lik yatırım yaptın, bugünkü parayla bin kusür lira alıyorsun aylık. Ödemeleri günlük alıyorsun , BTC olarak. Tabii BTC'deki artıştan da istifade ediyorsun bu noktada. Bir sonraki zorluk artırımı 2020'de bildiğim kadarıyla. 2020'ye kadar yatırdığının 3-4 katını kazabilirsin duruma göre. Sonra da daha azalmış bir pasif gelirin olur. Tabii bu sözleşmenin riskleri de var. Birden Bitcoin bir kriz yaşar ve sendelerse sözleşmen çöp de olabilir. Açıkçası ben denemek için bi sözleşme aldım. Biraz daha alacakken aşağıdaki ekranla karşılaştım 2 gün sonra. Karlı olmasa bu kadar rağbet görür mü onu da bilemedim! Kazım Mart'ta başlayacağı için bir şey diyemiyorum! Öğrenince yazacağım. 

Genesis mining %3 indirim kodu: AC9IoO (ihtiyacı olan da bu kodu kullanabilir)

firatimo tarafından 16.11.2017 10:32:31 tarihinde düzenlendi.

16.11.2017 12:16:50 tarihinde yazıldı.

firatimo yazmıştı. 16.11.2017 10:30:11

Benim okuyup, izlediklerimden anladığım biraz pasif gelir mantığıyla yaklaşmak lazım. Fiyat artarsa 3 ya da maks. 4 ayda yatırım maliyeti çıkıyor. Diyelim 9 bin TL'lik yatırım yaptın, bugünkü parayla bin kusür lira alıyorsun aylık. Ödemeleri günlük alıyorsun , BTC olarak. Tabii BTC'deki artıştan da istifade ediyorsun bu noktada. Bir sonraki zorluk artırımı 2020'de bildiğim kadarıyla. 2020'ye kadar yatırdığının 3-4 katını kazabilirsin duruma göre. Sonra da daha azalmış bir pasif gelirin olur. Tabii bu sözleşmenin riskleri de var. Birden Bitcoin bir kriz yaşar ve sendelerse sözleşmen çöp de olabilir. Açıkçası ben denemek için bi sözleşme aldım. Biraz daha alacakken aşağıdaki ekranla karşılaştım 2 gün sonra. Karlı olmasa bu kadar rağbet görür mü onu da bilemedim! Kazım Mart'ta başlayacağı için bir şey diyemiyorum! Öğrenince yazacağım. 

Genesis mining %3 indirim kodu: AC9IoO (ihtiyacı olan da bu kodu kullanabilir)

Zorluk artımı 4 yılda 1 defa değil, blok ödülü 4 yılda bir yarılanıyor.

50->25->12.5->6.75 ...

Şuan 12.5 teyiz ve yarılanmasına epey bir süre var evet.

Zorluk artımı 12.8/gün şeklinde ortalama bir periyodu var.

https://bitcoinwisdom.com/bitcoin/difficulty bu siteden güncel olarak takip edebilirsin.

Ek bilgi vermem gerekirse,  zorluk artışı bir eski zorluk biriminin yaklaşık %6.56 sı kadar olmakta yada 1 aylık artış hesaplamasında ortalama bu yüzdeliğe denk gelmekte (şimdilik).

O yüzden 4 ay sonra kazacağınız coin miktarı zaten düşmüş olacak. Daha ayrıntılı bilgileri makalelerden "Bitcoin madenciliği" makalesinde yayınlamıştım.

https://www.kriptom.com/blog/bitcoin-madenciligi-nasil-yapilir/

serkangungorUzman Kriptom rütbeMesajlar : 451Kullanıcı resmi

20.03.2021 23:54:08 tarihinde yazıldı.

Herkese bol kazançlar...

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

23.04.2021 13:21:13 tarihinde yazıldı.

Bilgi için Teşekkürler,

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.