Forumlar/Bitcoin / Koin almak için doğru zaman nedir ve nereden başlanmalı?

Bitcoin Türkçe Forumları

hürkuşAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 66Kullanıcı resmi

Koin almak için doğru zaman nedir ve nereden başlanmalı?

18.11.2017 21:02:02 tarihinde yazıldı.

Bu makale de yazdıklarım kesinlikle bir yatırım önerisi veya fikir değil sadece bilgi paylaşımıdır öncelik olarak onu belirtmek isterim. Fakat cevap kesinlikle hayırdır. Coin almak için her zaman doğru bir zamandır sadece yeni başlayacaksanız dalgalanmaları öğrenene kadar ve azda olsa hakim olabilene kadar önerim heyecan yapmadan çok ufak meblağlar ile başlamanızdr.  Çünkü coin piyasası her zaman için dalgalardan ve aldığına yada almadığına pişmanlıklardan ibarettir.Ben her aldığımdan bir süre sonra keşke şimdi alsaydım ve her sattğımdan bir süre sonra keşke şimdi satsaydım yaşayarak kazanmaya çalışıyorum fakat bu durumu da kendi içimde normalleştirdim.:) Türkiye’de coin hakkında çıkan haberler borsaları etkilemese de yurtdışında çıkan her hakkında ki her haberden fazlası ile etkienmektedir. O yüzden küçük meblağlar ile başlayacağınız coin piyasası size düşündüğünüzün aksine zarar da verebilir.

Coinden kazanmanın üç farklı yöntemi var benim gözlemleyebildiğim kadarıyla. Ben size bir tane ve en basit olanından bahsedeceğim.  Verdiğim borsa ismi kesinlikle reklam amaçlı değildir ve kendi kullandığım yöntemden bir tanesidir. Ben kendi adıma BtcTurk online borsadan Akbank hesabım ile işlem yapmaktayım. BtcTurk Borsası üzerinden inanın araba kullanırken bile alım-satım yapmaktayım. Aldığı komisyonları baz alaraktan gün içerisinde bir iki defa yada bazen iki üç günde bir defa alım satım yaparak ufak ufak kazanmaktayım. Alım yaptığım tutar arttıkça kazancımda artmakta. Düştükçe alıyorum yükseldikçe satıyorum. Ama bu yöntemde bile sürekli pişmanlıklar ne yazık ki oluyor. Bazen aldığıma bazen satığıma pişman olyorum ama sonuç olarak kazanıyorum. Zaten az önce de belirttiğim gibi coin almak ve satmak her zaman pişmanlıktan ibarettir ve bu işin tadı tuzu da doğru zamanda alıp doğru zamanda sattığınız sürece bu şekildedir.

Diğer bir yöntem ise zarar etmenizin az mümkün olduğu sabırlı insanlar için geçerlidir. Alım yapıp değerinin artmasını bekleme yöntemidir. Bu yöntem ile dalgalanmaları iyi takip ederek ve sabrederek daha az sayıda alım-satım  yaparsınız ve genel olarak kazanan olursunuz. Tekrar belirteyim coin alım-satım işi sabır ve iyi takip ister. Doğru dalgaları yakalamanız gerekir ve üzülmemeniz için en az birkaç ay ufak yatırımlar yapmanız gerekmektedir. Yoka ters köşe olabilirsiniz.

Üçüncü ve bildiğim kadarı ile en az kullanılan yöntem ise coinlerinizi alıp bir sanal cüzdan üzerinde tutarak sadece beklemektir. Daha az ama daha stabil kazanca sahiptir. Ben uğraşamam diyorsanız alıp elinizde tutmanız yeterlidir. Kısaca al bir kenara at ve 5-10 ay bekle ve meyvesini al yöntemi.

Eksik veya yanlış bilgilendirme yaptığım yerler veya anlaşılmayan noktalar var ise burada ki daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. 

firatimo tarafından 19.11.2017 15:22:51 tarihinde düzenlendi.

mmtars36Uzman Kriptom rütbeMesajlar : 472Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

18.11.2017 22:22:49 tarihinde yazıldı.

Mantik olarak dediginiz gibi haklisiniz bilmeyen arkadaslar icin gayet aciklayici bilgi olmus emege saygi

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

18.11.2017 22:50:37 tarihinde yazıldı.

Şuan Bittrex borasında coinler arası geçişler yaparak parayı döndürüyolar.

mmtars36Uzman Kriptom rütbeMesajlar : 472Kullanıcı resmi

18.11.2017 22:53:59 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 18.11.2017 22:50:37

Şuan Bittrex borasında coinler arası geçişler yaparak parayı döndürüyolar.

Verdigin bilgiler gercekten bilgili oldugunu belli ediyo 👍

kriptocoinUzman Kriptom rütbeMesajlar : 137Kullanıcı resmi

19.11.2017 00:08:28 tarihinde yazıldı.

Bir bitcoin atasözü der ki en iyi bitcoin alma zamani 5 yil önceydi, 2. En iyi zaman ise şimdi 

hürkuşAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 66Kullanıcı resmi

19.11.2017 00:17:09 tarihinde yazıldı.

kriptocoin yazmıştı. 19.11.2017 00:08:28

Bir bitcoin atasözü der ki en iyi bitcoin alma zamani 5 yil önceydi, 2. En iyi zaman ise şimdi 

kesinlikle katılıyorum :)

ismailUzman Kriptom rütbeMesajlar : 412Kullanıcı resmi

19.11.2017 01:02:05 tarihinde yazıldı.

kriptocoin yazmıştı. 19.11.2017 00:08:28

kesinlikle öyle çünkü ne kadar düşse bile eninde sonunda hep artıyor 

serkangungorUzman Kriptom rütbeMesajlar : 451Kullanıcı resmi

15.03.2021 22:40:10 tarihinde yazıldı.

Bol kazançlar.

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.