Forumlar/Bitcoin / Koineks Al-Sat Sorunu Yaşayanlar

Bitcoin Türkçe Forumları

hürkuşAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 66Kullanıcı resmi

Koineks Al-Sat Sorunu Yaşayanlar

26.11.2017 01:12:37 tarihinde yazıldı.

Selam arkadaşlar bugün Koineks'ten 0.075.... Dash coinim için o an ki kurdan satış emri verdim. İlk olarak paranın yarısı TL hesabıma geçti, diğeri gene o an ki kur fiyatı ile bir saat civarı hesabımda Dashcoin olarak kaldı. Ve satışın tamamı bir saat civarı sürdü çok küçük bir meblağ olduğu halde.Neyse daha sonra hesabıma geçen TL ile Btc alış emri vermek istedim o an ki kur fiyatı  olan 35.329TL'den.  İlk olarak verdiğim an da 35.598TL kur fiyatından TL tutarımın 4/1'ine Btc alabildim.Ki alış emrinde 35.329TL yazmasına rağmen. Sonra da tekrar kalan TL ile tekrar 35.500TL kur fiyatından aldım ama o da hesabıma hemen geçmedi. Bu tarz sorun yaşayan oldu mu.? Daha önce kendilerine gece geç bir saatte soru sormak için mail atmıştım ve hemen cevap verip yardımcı da oldular. Bu olayı da kendilerine ekran görüntüsü ile ilettim fakat cevap dahi vermediler kaç saattir.

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 624Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

26.11.2017 01:55:49 tarihinde yazıldı.

Bekleyin ve sabredin cevap gelecektir. Türk borsalarından uzak durmanızı ve paravan olarak kullanmanızı öneririm. Bir işe yaradıkları yok benim gözümde.

kriptocoinUzman Kriptom rütbeMesajlar : 137Kullanıcı resmi

26.11.2017 07:34:26 tarihinde yazıldı.

Siz dash satmak istemissiniz ama alan olmayınca bir kısmı beklemiş bence. Ama herkesin tavsiyesi yabancı borsalara coinleri transfer etmek bende poloniex e veya yobit e transfer etmeyi dusunuyorum

mmtars36Uzman Kriptom rütbeMesajlar : 472Kullanıcı resmi

26.11.2017 08:58:37 tarihinde yazıldı.

kriptocoin yazmıştı. 26.11.2017 07:34:26

Siz dash satmak istemissiniz ama alan olmayınca bir kısmı beklemiş bence. Ama herkesin tavsiyesi yabancı borsalara coinleri transfer etmek bende poloniex e veya yobit e transfer etmeyi dusunuyorum

Katiliyorum turk borsalarinda kimi zaman boyle sikintilar oluyor ve gercekten can sıkıcı bir durum

batuhantstknProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 603Kullanıcı resmi

26.11.2017 09:26:07 tarihinde yazıldı.

Yabancı borsalara transfer ediyoruz ama komisyon oranlarını da göz önünde bulundurun lütfen, şartlar eşit olacaksa anlamını yitiriyor.

26.11.2017 09:30:47 tarihinde yazıldı.

batuhantstkn yazmıştı. 26.11.2017 09:26:07

Yabancı borsalara transfer ediyoruz ama komisyon oranlarını da göz önünde bulundurun lütfen, şartlar eşit olacaksa anlamını yitiriyor.

Komisyonlardan zaten kar payi fzla kalmiyorki batuhan koinimdeyim diger turk sitelerine gore iyi 

hürkuşAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 66Kullanıcı resmi

26.11.2017 14:47:15 tarihinde yazıldı.

Myzrael ve Kriptocoin ikinizin de söyledikleriyüksek olasılıklar ve hala ceva gelmedi. Aslında yurtdışı borsalara transfer etmeyi düşündüm fakat zaten küçük meblağ olduğu için transfer ücreti ödemek istemedim. Bİlgilendirme için teşekkürler. Şimdi birde coinex üzerinden işlem yapmaya başladım onlarda hız bakımınından harikalar aslında ama maile dönüş yok. iki kişi hesap açıp, birimiz diğerimizin banka hesabından  para yatırdık dalgınlıkla.Ya farklı isimde i hesaba farklı bankadan yatırdık. İki kez mail attım durumu anlatan. O ara kesinti olmadann iadeyi yapmışlar. Ve bir de ufak soru sorduk ikimiz de hala mail ile cevap alamadık fakat işlemleri hızlıca sorunsuz halletik. Bakalım Coinex üzerinde de prüz yaşarsam gene bu başlık altında bilgi paylaşırım.

26.11.2017 18:26:32 tarihinde yazıldı.

hürkuş yazmıştı. 26.11.2017 14:47:15

Myzrael ve Kriptocoin ikinizin de söyledikleriyüksek olasılıklar ve hala ceva gelmedi. Aslında yurtdışı borsalara transfer etmeyi düşündüm fakat zaten küçük meblağ olduğu için transfer ücreti ödemek istemedim. Bİlgilendirme için teşekkürler. Şimdi birde coinex üzerinden işlem yapmaya başladım onlarda hız bakımınından harikalar aslında ama maile dönüş yok. iki kişi hesap açıp, birimiz diğerimizin banka hesabından  para yatırdık dalgınlıkla.Ya farklı isimde i hesaba farklı bankadan yatırdık. İki kez mail attım durumu anlatan. O ara kesinti olmadann iadeyi yapmışlar. Ve bir de ufak soru sorduk ikimiz de hala mail ile cevap alamadık fakat işlemleri hızlıca sorunsuz halletik. Bakalım Coinex üzerinde de prüz yaşarsam gene bu başlık altında bilgi paylaşırım.

Coinex borsasina bende katilmayi dusunuyorum acikcasi bu yorumu okuduktan sonra

kriptocoinUzman Kriptom rütbeMesajlar : 137Kullanıcı resmi

26.11.2017 19:19:35 tarihinde yazıldı.

Ben paribu kullanıyorum, hem gayet hızlı ve sorunsuz ilerliyor hem de mail desteği alabilirsiniz 

wolfteamUzman Kriptom rütbeMesajlar : 342Kullanıcı resmi

26.11.2017 19:31:28 tarihinde yazıldı.

bende paribu kullanıcısıyım.. Herhangi bir sorunda hızlı dönüşler sağlıyorlar. 

serkangungorUzman Kriptom rütbeMesajlar : 451Kullanıcı resmi

14.03.2021 00:45:48 tarihinde yazıldı.

Bol kazançlar.

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.