Arkadaşlar, gerçek mining yapılan havuzlara ortak olarak, kazım gücü kiralayıp yapılan miningten bahsedeceğim. Öncelikle yatırım yapmak size kalmış bir şeydir - kimseye şöyle olur, böyle kazanırsınız, bunu veririm şunu alırım vs. demiyorum.
Sizden istediğim sadece olaya balıklama dalmayınız, siteyi araştırın ve aklınıza mantığınıza yatarsa, önce küçük miktarla deneme yapınız, arkasından ağlamayacağınız tutarla yatırım yapınız. Yazacağım linkten kayıt olup yatırım yapan arkadaşlar için elimden geldiğince yardımcı olacağım, çünkü aynı riskleri bende aldım, yaptığım yanlışları onların yapmasını istemem. Bu site bedava bir şey vermiyor - yatırım sözleşmesi 1 yıllıktır - 26 kasıma kadar %5 indirim vardır.
Ben şuanda 1350$ kazım gücü ile mining yapıyorum - GÜNLÜK brüt 0.00150194 BTC = 12.44$ tutarı bir gelir almaktayım bu miktarın içinden minerlerin payı elektrik masrafı gibi tutarlar çıktıktan sonra net GÜNLÜK 0.0011 BTC = 9$ gibi bir miktar gelir kalmaktadır. İlk başlarda minimum çekim miktarı 0.0014 BTC iken son ayda sitede bakım yapılması vs. den dolayı minimum çekim tutarı geçici olarak 0.01 BTC dir. yani ben yaklaşık 9 günde bir 0.01 BTC yi cüzdanıma çekiyorum - çekim için ayrıca komisyon ödüyorum ama ana paramı (2 ay kaldı) çıkarana kadar çekme taraftarıyım. Bana ref linki için site kendisi prim veriyor kimsenin cebinden alıp bana vermiyor - sırtımdan para kazanacaksın düşüncesinde olanlar bu ref linkinden uzak dursun, (nasıl olsa otomatikte olsa birilerinin ref inden kayıt olurlar) Herkese bol kazançlar dilerim. Yatırım Kartla veya BTC olarak yapılabiliyor. Bu sitede BTC nin yanı sıra ether-dash-zec gibi coinlerinde miningini yapabilirsiniz - üye olmak ücretsizdir ancak lütfen yatırım yapmadan evvel fikir alış verişi yapalım - kendi başınıza yatırım yapmamanızı tavsiye ederim.
Şafak Dirik tarafından 25.11.2017 13:35:15 tarihinde düzenlendi. [birdaha referans linki paylasirsan banlanicaksin]