Forumlar/Bitcoin / Kriptom'u geliştirmemize yardımcı olun

Bitcoin Türkçe Forumları

FurkanUzman Kriptom rütbeMesajlar : 201Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

9.11.2017 00:22:05 tarihinde yazıldı.

kriptom Admin yazmıştı. 1.11.2017 10:32:00

Bu fikri BTC kazanmak için kullanan insanlar olacağı için risklidir.

Ancak blog yazıları için, bir beğeni alanı oluşturabilir ve beğenen kullanıcıya değil de; yazıyı yazayan kullanıcıya kazanç sağlatabiliriz.

Biz begeniye btc verilsin demiyoruz ji sadece basit siradan bir begeni butonu (:

Yasin ÜstünUzman Kriptom rütbeMesajlar : 189Kullanıcı resmi

10.11.2017 01:38:13 tarihinde yazıldı.

Seri post atmak istediğimizde "mesaj gönderilemedi" "aynı andan mesaj atamazsınız" şeklinde bir uyarı geliyor.Fakat ben içeriği toplu hazırlayıp hepisini aynı anda yüklüyorum,belirli bir süre beklemem mi gerekiyor?

wolfteamUzman Kriptom rütbeMesajlar : 342Kullanıcı resmi

10.11.2017 08:52:21 tarihinde yazıldı.

Bir de makalelerimiz geç yayınlanıyor. Muhtemelen fazla bir yoğunluk olmasından kaynaklıdır ama mesela makalede btc nin değerinden bahsediyoruz, makale yayınlandığında değer değişmiş oluyor. Ve bazı ön görüler olumlu/olumsuz gerçekleşmiş oluyor. Bu konu ile ilgili bir hızlandırma iyi gelecektir diye düşünüyorum

kriptom AdminMesajlar : 79Kullanıcı resmi

10.11.2017 10:12:28 tarihinde yazıldı.

@Yasin ÜSTÜN : Kötü niyetli kişiler tarafından spam yapıldığından dolayı, üst üste atılan mesajlar engellenmektedir.

@wolfteam : Şuan 50'ye yakın onay bekleyen makale var, biz içerik ekleme kısmına uyarımızı yaptık ancak makaleler gelmeye devam ediyor. 1 saat aralığıyla paylaşım yaptığımız için, yoğunluk oluşmaktadır. Bu sorunu çözebilmemiz adına bir fikriniz varsa dinlemeye hazırız.

İyi çalışmalar.

10.11.2017 10:27:53 tarihinde yazıldı.

kriptom Admin yazmıştı. 10.11.2017 10:12:28

@Yasin ÜSTÜN : Kötü niyetli kişiler tarafından spam yapıldığından dolayı, üst üste atılan mesajlar engellenmektedir.

@wolfteam : Şuan 50'ye yakın onay bekleyen makale var, biz içerik ekleme kısmına uyarımızı yaptık ancak makaleler gelmeye devam ediyor. 1 saat aralığıyla paylaşım yaptığımız için, yoğunluk oluşmaktadır. Bu sorunu çözebilmemiz adına bir fikriniz varsa dinlemeye hazırız.

İyi çalışmalar.

İsterseniz makale onay kısmını sitede belirli kişilere dağıtabilirsiniz. Yani mesela yetkili 3-5 kişi daha olur ve (kendi makaleleri hariç) onlarda yazım hatası vb. şeylere göre onay verebilir ve size gönderebilir. Sizde makaleleri inceleme zorunda olmadan onay verip yayınlayabilirsiniz ve böylece süreç hızlanabilir. Mesela ben size bu konuda elimden geleni yapabilirim. Yardım edebilirim. Tabi ki bu sadece bir fikir. Değerlendirmek size kalmış ancak yeni bir platformuz. Gün geçtikçe sayımız artacak ve makale sayısı da artacak. Böyle ufak bir çözümle başlayabiliriz. Tabi ki sitedeki diğer arkadaşların önerilerini de alalım. Daha iyi bir fikir çıkabilir. Bu dediğim gibi şahsi bir görüştür.

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

11.11.2017 01:13:04 tarihinde yazıldı.

@Kriptom, bir açık buldum ve şuan sadece moderatörlerin kullanabileceği bir açık, tabiki bu zihniyette kimse yoktur diye düşünüyorum size facebooktan ilettim haberiniz olsun. 

Makale konusunda açıkçası bir fikrim yok, bir süreliğine bıraktım. Ama bir kadroya geçilirse iyi olunacak gibi duruyor.

11.11.2017 01:59:03 tarihinde yazıldı.

Konuyu açan kişi,yorum yapmasını istemediği kişiyi engelleyebilmeli veya başka bir çözüm bulunabilir

ismailUzman Kriptom rütbeMesajlar : 412Kullanıcı resmi

11.11.2017 05:22:02 tarihinde yazıldı.

site genel olarak harika tavsiye olarak bireysel mesaj bölümü harika olur yada aynı şehirden olan kullanıcıların birbirlerini bulmaları için şehirler diye bir bölüm açıp istanbuldaki izmirdeki bu işe meraklı kişilerin birbirini bulup bilgi paylaşımı yapmasıda kolaylaşır bilmiyorum biraz evlilik programı mantığı gibi oldu onun dışında tüm ihtiyaçları karşılayan bir site hiç bir eksik yok :)

11.11.2017 11:28:33 tarihinde yazıldı.

Yasin Üstün yazmıştı. 11.11.2017 01:59:03

Konuyu açan kişi,yorum yapmasını istemediği kişiyi engelleyebilmeli veya başka bir çözüm bulunabilir

forum tartışmaya açık bir alan sanırım bu engellenemez.

FurkanUzman Kriptom rütbeMesajlar : 201Kullanıcı resmi

11.11.2017 13:12:23 tarihinde yazıldı.

Moderatorlere mesaj silme ve konu silme yetkisi verilsin. 

11.11.2017 13:25:07 tarihinde yazıldı.

Furkan yazmıştı. 11.11.2017 13:12:23

Moderatorlere mesaj silme ve konu silme yetkisi verilsin. 

Mesaj ve konuları silebiliyoruz, sorun onda değil zatende kullanıcı her türlü satoshi kazanmış oluyor. 

Kullanıcıyı bloke edip askıya alıp, haksız kazançlarını silemiyoruz. 

Mesela mesaj yazıldı ve o mesaj silinince satoshi ödülü silinmiyor.

11.11.2017 13:44:28 tarihinde yazıldı.

ismail yazmıştı. 11.11.2017 05:22:02

site genel olarak harika tavsiye olarak bireysel mesaj bölümü harika olur yada aynı şehirden olan kullanıcıların birbirlerini bulmaları için şehirler diye bir bölüm açıp istanbuldaki izmirdeki bu işe meraklı kişilerin birbirini bulup bilgi paylaşımı yapmasıda kolaylaşır bilmiyorum biraz evlilik programı mantığı gibi oldu onun dışında tüm ihtiyaçları karşılayan bir site hiç bir eksik yok :)

mesaj kutusu çok mantıklı

11.11.2017 13:59:37 tarihinde yazıldı.

Merhaba,

Mesaj kutusunu geliştirmeye devam ediyoruz. 

Silinen mesajlar ve konular için, kazanılan Satoshi miktarını kullanıcıdan tekrar düşüreceğiz. 

11.11.2017 14:19:36 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 11.11.2017 11:28:33

forum tartışmaya açık bir alan sanırım bu engellenemez.

Sadece hakaret edip tahrik etmeye çalışan bir kullanıcıya denk gelmiştim geçende. Bu durumda elimiz kolumuz bağlı mı olacak. Benim kastettiğim güzel bir üslupla farklı fikrini ortaya koyan kullanicilar değil terbiyesizlik yapanlar 

11.11.2017 14:35:51 tarihinde yazıldı.

Yasin Üstün yazmıştı. 11.11.2017 14:19:36

Sadece hakaret edip tahrik etmeye çalışan bir kullanıcıya denk gelmiştim geçende. Bu durumda elimiz kolumuz bağlı mı olacak. Benim kastettiğim güzel bir üslupla farklı fikrini ortaya koyan kullanicilar değil terbiyesizlik yapanlar 

Merhaba,

Böyle bir kullanıcıya denk gelirseniz bize ulaşmanız yeterli olacaktır. 

Hakaret, küfür içeren mesajlar atan kullanıcılar, süresiz olarak forumdan uzaklaştırılacaktır. 

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi

11.11.2017 14:59:40 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 8.11.2017 23:09:44

böyle bir fikrim geldi ama :)

İyimiş bu.

Bu arada site içi aramaya kesinlikle ihtiyacımız var ya!

firatimo tarafından 11.11.2017 16:57:00 tarihinde düzenlendi.

11.11.2017 18:02:04 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 8.11.2017 23:09:44

böyle bir fikrim geldi ama :)

Örneği de benim üzerimden vermişsiniz teşekkür ediyorum, güzel fikir: )

11.11.2017 18:43:29 tarihinde yazıldı.

Yasin Üstün yazmıştı. 11.11.2017 18:02:04

Örneği de benim üzerimden vermişsiniz teşekkür ediyorum, güzel fikir: )

öyle denk gelmiş :)

11.11.2017 18:52:02 tarihinde yazıldı.

firatimo yazmıştı. 11.11.2017 14:59:40

İyimiş bu.

Bu arada site içi aramaya kesinlikle ihtiyacımız var ya!

Sitenin en üstünde arama kısmımız mevcut zaten. :)

investiveAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 22Kullanıcı resmi

11.11.2017 20:39:34 tarihinde yazıldı.

haberler kısmı bence makale ve haber olarak ikiye ayrılmalı. haberler için onay beklenmemeli. çünkü haberlerin geç yayınlanması sıkıntı yaratmakta buradan piyasayı takip edenlerin geriden gelmesine sebep olmakta. ya da yapılabilecek şey haberler kısmını sadece makale olarak hizmete sunup haberleri forum üzerinden yayınlanması da olabilir. ama haberlerin bir gün sonra yayınlanması gerçekten bu platformu takip edenlerin geride kalmasına sebep olabilir. Ama bence en iyisi sadece makale üzerinden ilerlesin. Haberleri yayınlayan çok yer var ama oturup makale analiz yapıp yorumlamalar yapan veya yapmaya çalışan bir platform yok.

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.