5.11.2017 17:36:41 tarihinde yazıldı.
firatimo yazmıştı. 5.11.2017 16:13:57
Mesela siz forumların birinde "BTC satılır mı!?" diye ahkam kesiyorsunuz fakat 3 forum önce satış seviyesi şudur diyorsunuz. Bu tutarsız laf olsun diye edilen lafları kasdediyorum. Bir ne oldumculuk durumu hakim! Sonra sizin çevirilerinize bakıyorum hiç de öyle beylik laflarınız kadar bir bilgi ve birikiminiz yok! Ayrıca hatalı çeviriler yapıyorsunuz. Benzer başka örnekler de var. En sıkıntılı durum Bitcoin konusunda Nakamoto'mun istediği zaman Bitcoin üretebileceği gibi absürt şeyler yazmanız. Bunları insanlar görüyor sadece ben söylemiyorum. Başka kullanıcılar da yazdı.
1-Burda ahkam kesen sensin terbiyeni takın sana hesap verecek değilim. BTC satılmaz, eğer seni tatmin ediyorsa seviye satarsın diye her cümlemin sonuna ekledim.
2-Ne oldumculuk yapanda burada seni görüyorum nedense? Makalelerimi fikirlerimi ister oku ister okuma, eleştirinide uygun bir üslüpla yap "bilgim hakkında eleştiri yapamazsın"!!! Bu senin eleştirebileceğin bir konu değil.
3-Satoshi makalesinde öyle bir şey yazmıyor, bunuda dün makalemin altına yaptığın yorumlara istinaden o yerde tekrar yazdım "OKUMAYI ÖĞREN"
4-İnsanları kişisel olarak tanımadan hedef olarak seçipte üstüne gitme çalışmanda nedir anlamadım? Benle neyi paylaşmaya çalıştında paylaşamadın?
Madem burası düzgün bir yer olsun istiyorsun önce kendinden başlada her mesaja ayrı ayrı spam gibi cevap vereceğine;
@kişi1
bla bla bla
@kişi2
bla bla bla
şeklinde yazmaya özen göster.
Şafak Dirik tarafından 5.11.2017 17:39:20 tarihinde düzenlendi.