Forumlar/Bitcoin / Ücretsiz BTC Hakkında Önemli Açıklama

Bitcoin Türkçe Forumları

kriptom AdminMesajlar : 79Kullanıcı resmi

Ücretsiz BTC Hakkında Önemli Açıklama

20.11.2017 23:04:42 tarihinde yazıldı.

Merhaba değerli takipçiler,

Ne yazık ki platformumuz amaçladığımız şekilde ilerlemiyor. Sadece üç beş birşey kazanacağım diye forumun bilhassa sitenin kalitesini düşürecek türde etkileşimlere tanık oluyoruz. 

Tamamen karşılıksız ve iyi duygular besleyerek sunduğumuz hizmetin suistimal edilmesi pek içimize sinmiyor açıkcası. 

Bu sebeple ücretsiz BTC kazanma hizmetine ara verme ihtilamini göz önünde bulundurduğumuzu duyurmak istedik. İnanın ki makaleler veya forumlar olsun, bazı insanların etik dışı etkileşimleriyle uğraşmak bizi oldukça yordu. 

Ödemeden yana hiçbir sıkıntımız yok. Ancak site kalitesini düşüren ve amacı sadece birşeyler katmaktan çok kazanmak olan kişilere yoktan yere ödeme yapmak da bize oldukça mantıksız gelmeye başladı. 

Böyle bir durum halinde tekrar duyuru yapılacaktır. Makaleler için seçeceğimiz kaliteli içerik üreten birkaç kişi hakkıyla kazanmaya devam edecektir. 

Anlayışınız için teşekkür ederiz. 

batuhantstknProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 603Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

20.11.2017 23:13:46 tarihinde yazıldı.

Acaba dediğinize göre sadece makale yazarları mı kazanmaya devam edecek yoksa forum yazarları da devam edecek mi ? 

batuhantstkn tarafından 20.11.2017 23:14:21 tarihinde düzenlendi.

kriptom AdminMesajlar : 79Kullanıcı resmi

20.11.2017 23:18:34 tarihinde yazıldı.

batuhantstkn yazmıştı. 20.11.2017 23:13:46

Acaba dediğinize göre sadece makale yazarları mı kazanmaya devam edecek yoksa forum yazarları da devam edecek mi ? 

Merhaba,

Düşüncemiz yalnızca makale yazarları için.

ömer kökçüAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 20Kullanıcı resmi

20.11.2017 23:49:34 tarihinde yazıldı.

Sanırım siteniz yeni ve başlangıç için böyle bir stratejide bulundunuz ve bu satoshi kazandırma reklamı sizin için yeterli oldu,insanlarla uğraşmak elbette zor bu duyuruyu bu siteye kayıt olduktan 20dakika sonra görmek üzücü oldu benim için.Böyle bir site bize ve kullanıcılara çok şey kazandıracaktır,bize satoshi verme satoshi tutmayı öğretiniz,kıssadan hisse :)

FurkanUzman Kriptom rütbeMesajlar : 201Kullanıcı resmi

21.11.2017 00:23:57 tarihinde yazıldı.

Gereksiz mesajlar ile 15 kuruş kazanmak için çöplüğe çevirenler gerçekten sinir bozucular

21.11.2017 00:33:50 tarihinde yazıldı.

Moderatör atamaları ile bir nebzede olsa bunun önüne geçilebileceğini ve sistemin değişmesine gerek kalmayacağını düşünüyorum , tabii ki bu tamamen kendi fikrim son söz yine site yöneticilerinin.

ismailUzman Kriptom rütbeMesajlar : 412Kullanıcı resmi

21.11.2017 00:37:22 tarihinde yazıldı.

bi laf vardır bedava peynir sadece fare kapanında olur diye , bu sistemin suistimal edileceği aşikardı, yine en iyi yöntem sadece makale yazarları için yapılabilir yada forumu  2 ye bölmek birinci forum bilgi paylaşımı için ki burası paralı olur ikincisi normal geyik muhabbeti için yönetimde birinci kısımda heyik muhabbeti çevirenlere karşı ona göre bi önlem alır 

21.11.2017 00:43:31 tarihinde yazıldı.

ismail yazmıştı. 21.11.2017 00:37:22

bi laf vardır bedava peynir sadece fare kapanında olur diye , bu sistemin suistimal edileceği aşikardı, yine en iyi yöntem sadece makale yazarları için yapılabilir yada forumu  2 ye bölmek birinci forum bilgi paylaşımı için ki burası paralı olur ikincisi normal geyik muhabbeti için yönetimde birinci kısımda heyik muhabbeti çevirenlere karşı ona göre bi önlem alır 

Bu da gerçekten gayet güzel bir yöntem bunları geliştirmek için öneride bulunduğumuz konuya eklemeliyiz kesinlikle.

21.11.2017 00:49:54 tarihinde yazıldı.

batuhantstkn yazmıştı. 21.11.2017 00:43:31

Bu da gerçekten gayet güzel bir yöntem bunları geliştirmek için öneride bulunduğumuz konuya eklemeliyiz kesinlikle.

Aynen öyle abi yalnız şuda bir gerçek sitenin daha epey sıkıntıları mevcut 2 gecedir 3 makale çevirdim. Resimleri koyduğum halde bir türlü resimleri onayladıktan sonra gösteremedim siteye destek kısmından mesaj attım geri dönüş yapan yok. Buradan yazıyorum yine aynı şekilde.

mertcUzman Kriptom rütbeMesajlar : 143Kullanıcı resmi

21.11.2017 01:22:19 tarihinde yazıldı.

Açıkçası haklılık payınız fazlasıyla yüksek. Bir de seçmiş olduğunuz yazarların beklemede olan makelelerin görünür olduğu bir havuz olursa bir makale yazarken diğer yazarlarla aynı konuları aynı zamanda yazmamış oluruz.

mertc tarafından 21.11.2017 01:26:03 tarihinde düzenlendi.

21.11.2017 01:28:21 tarihinde yazıldı.

mertc yazmıştı. 21.11.2017 01:22:19

Açıkçası haklılık payınız fazlasıyla yüksek. Bir de seçmiş olduğunuz yazarların beklemede olan makelelerin görünür olduğu bir havuz olursa bir makale yazarken diğer yazarlarla aynı konuları aynı zamanda yazmamış oluruz.

Bu  konuda kesinlikle haklısınız abi boşa zaman kaybı olmaması açısından harika olur ve misal atıyorum ilk yazar bizden 10 dk önce yazıp onaylandı biz daha sonra fakat bilgisayar sistemi sonuçta bi terslik olup ilk yazarın makalesi onaylanmayıp bizimki onaylanırsa o adamın emeklerinede yazık.

mertcUzman Kriptom rütbeMesajlar : 143Kullanıcı resmi

21.11.2017 01:30:20 tarihinde yazıldı.

ismail yazmıştı. 21.11.2017 01:28:21

Bu  konuda kesinlikle haklısınız abi boşa zaman kaybı olmaması açısından harika olur ve misal atıyorum ilk yazar bizden 10 dk önce yazıp onaylandı biz daha sonra fakat bilgisayar sistemi sonuçta bi terslik olup ilk yazarın makalesi onaylanmayıp bizimki onaylanırsa o adamın emeklerinede yazık.

Hem öyle bir durum var hem de daha önce benim başıma gelmişti. Bir arkadaş yazmış, benzer konuyu farklı cümlelerle ben aktarmıştım ve ikisi de onaylanmış, açıkçası bu durumda ben mahcup oldum.

21.11.2017 01:32:19 tarihinde yazıldı.

mertc yazmıştı. 21.11.2017 01:30:20

Hem öyle bir durum var hem de daha önce benim başıma gelmişti. Bir arkadaş yazmış, benzer konuyu farklı cümlelerle ben aktarmıştım ve ikisi de onaylanmış, açıkçası bu durumda ben mahcup oldum.

Abi bazen öyle istemsiz kazalar olabiliyor dediğiniz gibi, aslında birazda burada iş bizde bitiyor, o kadar makale yazıyoruz yazılanları pür dikkat okuyor muyuz desen muamma,

tam  türk aklıyız bilirsin ülkede şiir kitapları az satılır herkes şiir yazar 

ismail tarafından 21.11.2017 01:36:31 tarihinde düzenlendi.

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 624Kullanıcı resmi

21.11.2017 01:58:19 tarihinde yazıldı.

Alınan karar yerinde bir karar, ben zannetmiyorum ki kaliteli bir ortam olduğunda ve paylaşımlar faydalı olduğunda tekrar satoshi kısmına dönülmesin. Gerçekten birkaç gündür yaptığım gözlem sonucunda mesaj sayısı üye olduğu tarih baz alındığında 200 leri bulan ve çok gereksiz yorumlar yapan kişiler var. "evet, haklısın, iyi olur, nası olur, olurmu ki, bencede, çok süper. Yani demek istemiyorum bunu gerçekten demek istemiyorum etikte gelmiyor ama aklı yok fikri var derler ya bu arkadaşların fikride yok. Yazayın satoshi kazanayım. Ya zaten nedir 50 tane mesaj atsan 5₺  yapmıyor neyin peşindesin. Umarım herşey hak edildiği gibi olur ve düzene girer. Bu tutumunuzu sonuna kadar desteklemekteyim kriptom.com destekçisi olacağımıda belirteyim. Arkadaşlar, birçok makale paylaştım forumdaki yazılarıma bakabilirsiniz sürekli bir şekilde yol göstermeye çalıştım bu durumda bile bana karşı yapılan üslüpsuz hareketler oldu kazanç amaçlı yapıldığı düşünüldü ben devam ettim devamda edeceğim. Herşey için bir yeni sayfa açılabilir, Esenlikle..

Şafak Dirik tarafından 21.11.2017 01:59:04 tarihinde düzenlendi.

mmtars36Uzman Kriptom rütbeMesajlar : 472Kullanıcı resmi

21.11.2017 07:40:07 tarihinde yazıldı.

Kriptom katiliyorum gereksiz dalga gecilerek yorum yapan insanlar var adamlar makale yaziyor emek harciyo adamlar altina  ;) boyle gulucukler atiyo makale yazan adamin emegi var farki olmasi lazim yerinde bir karar olmus gercekten hayirlisi

investiveAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 22Kullanıcı resmi

21.11.2017 07:49:58 tarihinde yazıldı.

Tavsiyeleri dikkate almaniz cok guzel olmuş. Benim bir tavsiyem daha var (daha once baska bir forum basligina yazmis olabilirim, emin degilim) o da makale ve haber kismini ikiye ayirmaniz. Makale dedigimiz seylerin bir argumani, analizi vesaire olur. Haber ise gelismeleri bildirir. Bence burada biraz karmasiklik olusuyor. Eger ki makale ve haber olarak iki ayri bolum olusturup icerikleri de ona gore ayirirsaniz cok daha faydali olur. Analiz ve degerlendirmelere bakmak isteyen insan haberlerin icinde kaybolabiliyor bazen.

investive tarafından 21.11.2017 07:51:23 tarihinde düzenlendi.

21.11.2017 07:52:58 tarihinde yazıldı.

investive yazmıştı. 21.11.2017 07:49:58

Tavsiyeleri dikkate almaniz cok guzel olmuş. Benim bir tavsiyem daha var (daha once baska bir forum basligina yazmis olabilirim, emin degilim) o da makale ve haber kismini ikiye ayirmaniz. Makale dedigimiz seylerin bir argumani, analizi vesaire olur. Haber ise gelismeleri bildirir. Bence burada biraz karmasiklik olusuyor. Eger ki makale ve haber olarak iki ayri bolum olusturup icerikleri de ona gore ayirirsaniz cok daha faydali olur. Analiz ve degerlendirmelere bakmak isteyen insan haberlerin icinde kaybolabiliyor bazen.

Sitenin katogori duzenlenmesi yapmasi gercekten gerekli baktığımızda zorluk yasiyoruz dun makale okuyayim dedim kayboldum gittim bi an 

z.osmanliAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 47Kullanıcı resmi

21.11.2017 08:37:45 tarihinde yazıldı.

Bazı arkadaşlar yukarıda belirtmiş. Ben de

1) makale ve haber kısmının ayrılmasını

2) forum kısmının da forum ve chat olarak 2ye ayrılmasını isterim. 

21.11.2017 10:08:09 tarihinde yazıldı.

z.osmanli yazmıştı. 21.11.2017 08:37:45

Bazı arkadaşlar yukarıda belirtmiş. Ben de

1) makale ve haber kısmının ayrılmasını

2) forum kısmının da forum ve chat olarak 2ye ayrılmasını isterim. 

Mesela bitcoin forumuna girdiginde katogori degilde asagi yukarı kayan sutunda eklense bahsettiklerinin yanina daha iyi bir ambians yaratir 

wolfteamUzman Kriptom rütbeMesajlar : 342Kullanıcı resmi

21.11.2017 11:10:45 tarihinde yazıldı.

Bence de site içi rütbelendirme yapabilirsiniz. Rütbeyi ya yönetim yada moderatörler belirleyebilirler. Ve bu rütbeye göre satoshi verebilirsiniz. Böylece yeni kimseler çok düşük satoshi kazanacağı için çok yorum yapmak yerine mantıklı ve bilgili yorum yaparak rütbesini yükseltmeye çalışır. Rütbe yükselttiğinde satoshi artacağı için mantık yolundan hiç vazgeçmez. Ama bunun takibini yapabilecek bir ekip nasıl olur onu tartışmak gerekli diye düşünüyorum

21.11.2017 11:20:11 tarihinde yazıldı.

wolfteam yazmıştı. 21.11.2017 11:10:45

Bence de site içi rütbelendirme yapabilirsiniz. Rütbeyi ya yönetim yada moderatörler belirleyebilirler. Ve bu rütbeye göre satoshi verebilirsiniz. Böylece yeni kimseler çok düşük satoshi kazanacağı için çok yorum yapmak yerine mantıklı ve bilgili yorum yaparak rütbesini yükseltmeye çalışır. Rütbe yükselttiğinde satoshi artacağı için mantık yolundan hiç vazgeçmez. Ama bunun takibini yapabilecek bir ekip nasıl olur onu tartışmak gerekli diye düşünüyorum

Gerçekten bu çok iyi bir fikir, bir forum için rütbe olayı önemli çünkü rütbesi yüksek olan bir kişi hem ilerleyişi yanlış olan konulara bilgisiyle müdahale edebilir hemde daha fazla itibar görür yeni üyeler tarafından.

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.