Forumlar/Bitcoin / Ücretsiz BTC hakkında önemli duyuru'ya yorum.

Bitcoin Türkçe Forumları

demirUzman Kriptom rütbeMesajlar : 304Kullanıcı resmi

Ücretsiz BTC hakkında önemli duyuru'ya yorum.

28.11.2017 15:18:12 tarihinde yazıldı.

Ben de diyorum,yazdıklarıma ve açtığım konulara bazı anlamsız bazı anlamlı yorumlar niye yapılmıyor diye.Meğersem Kriptom yorum ve makale yazılarına verdiği ücretsiz btc'leri iptal etmiş.Yorumum;iyi olmuş.Kesinlikle böyle düşünüyorum.Ben buraya biraz bilmediklerimi öğrenmek biraz bildiklerimi paylamak için geliyorum,bir yorum yapacağım,o ona ,öteki berikine (herkesten bahsetmiyorum,üzerine alınanlara bahsediyorum)replikler şöyle"öyle değilmi? bilgisi olan varmı?aynen katılıyorum? vb. şeklinde yorumlar.İnanın bana buraya gelmek dahi istememeye başlamıştım.Bu iyi oldu iyi, ama farklı şeyler bulunmazsa buraya gelen giden olmaz uyarayım.Beni anlayanları çok seviyorum.Kalın sağlıcakla.

(veda yazısı gibi oldu ama değil ben hep buralardayım.Kovsanız gitmem.)

hürkuşAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 66Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

28.11.2017 15:28:17 tarihinde yazıldı.

Kesinlikle aynı fikirdeyim, lakin gereksiz yazışmalarda arada olmak durumunda kalıyor ama ( soru-cevap gibi uzayabiliyor bazen konular ). Onun için aslında chat grubu yada türevi birşey yapılabilir aslında. 

kriptom AdminMesajlar : 79Kullanıcı resmi

28.11.2017 21:59:23 tarihinde yazıldı.

İlginiz için teşekkürler.

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

28.11.2017 22:49:38 tarihinde yazıldı.

evet bedava satoshi durduğundan beri foruma giriş yapmamış hiçbirşeyde yazmamış :) neden acaba 11.11.2017 -> 447 mesaj?

Kendisi yorum yaparsa sevinicem.

wolfteamUzman Kriptom rütbeMesajlar : 342Kullanıcı resmi

29.11.2017 00:55:14 tarihinde yazıldı.

Seni kovan yok dostum hep kal buralarda :) satoshi gidince forum sakinlesmis:) iyi olmus boyle

FurkanUzman Kriptom rütbeMesajlar : 201Kullanıcı resmi

29.11.2017 02:18:42 tarihinde yazıldı.

Batuhantatkn diye biri var, butun makalelerime yorum yapmis, eminim sizinde aynidir. Simdi parayi cekmediyse emegi boşa gitmistir (:

ismailUzman Kriptom rütbeMesajlar : 412Kullanıcı resmi

29.11.2017 02:45:34 tarihinde yazıldı.

ARKADAŞLAR BORSADAN İLK KARIMI YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM :D :D :D 

https://www.youtube.com/watch?v=Ox_rgDuyws8 benden size gelsin :D 1347 satoshi kazandım :D

ismail tarafından 29.11.2017 02:46:23 tarihinde düzenlendi.

mmtars36Uzman Kriptom rütbeMesajlar : 472Kullanıcı resmi

29.11.2017 07:24:29 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 28.11.2017 22:49:38

evet bedava satoshi durduğundan beri foruma giriş yapmamış hiçbirşeyde yazmamış :) neden acaba 11.11.2017 -> 447 mesaj?

Kendisi yorum yaparsa sevinicem.

Ben hala burdayim dokundu galiba dostum 

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

29.11.2017 07:58:00 tarihinde yazıldı.

mmtars36 yazmıştı. 29.11.2017 07:24:29

Ben hala burdayim dokundu galiba dostum 

Seni uyarı ile düzeltebileceğimizi hiç sanmıyorum, zaten yeterli terbiyeyide almamışsın o yüzden zamanla göreceğiz neyin neye dokunduğunu :)

Günde ortamala 20 mesaj göndermiş biri satoshi ödülü azaltımından sonra günde kaç mesaj girecek acaba?

demirUzman Kriptom rütbeMesajlar : 304Kullanıcı resmi

29.11.2017 08:42:46 tarihinde yazıldı.

wolfteam yazmıştı. 29.11.2017 00:55:14

Seni kovan yok dostum hep kal buralarda :) satoshi gidince forum sakinlesmis:) iyi olmus boyle

Eyvallah,forum sakinleşmiş ama aşırı sakinlikte kötü.Kripto konusunda bilgi sahibi olanları forma çekmek lazım.

mmtars36Uzman Kriptom rütbeMesajlar : 472Kullanıcı resmi

29.11.2017 09:14:40 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 29.11.2017 07:58:00

Seni uyarı ile düzeltebileceğimizi hiç sanmıyorum, zaten yeterli terbiyeyide almamışsın o yüzden zamanla göreceğiz neyin neye dokunduğunu :)

Günde ortamala 20 mesaj göndermiş biri satoshi ödülü azaltımından sonra günde kaç mesaj girecek acaba?

Senle forum disinda muhattap bile olmam terbiyeden bahsetmeden terbiyeni kontrol et

mertcUzman Kriptom rütbeMesajlar : 143Kullanıcı resmi

29.11.2017 10:40:17 tarihinde yazıldı.

Bitcointalk sistemi iyi onlarda ilham alınabilir.

aykutpurdeAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 48Kullanıcı resmi

29.11.2017 17:52:06 tarihinde yazıldı.

Ağır ifşalar yaşanmış :D Benim gibi troll kökenli insanlar için iyi oldu aslında, şimdi herkes benden korksun :p

Samimi kanaatim ise şu: bu işle ilgilenecek 1-2 moderatörle hangi iletilere/yazarlara ödül veirleceğinin tespiti yapılabilir. Ödüller mesela haftalık hesaplanır, bir kişinin yaptığı yorumlara bakılarak samimi olup olmadığı anlaşılır vs. Bu btc ödülü bence bu forumu farklı kılan şey ve devam etmeli. Zaten ciddi bir şey kazanmak için günde 1000 ileti falan yazmak lazım, benim bakiye şu an 7 tl falan gösteriyor :) Ama buradaki psikolojik faktör gelen 7 tlden daha önemli, en azından benim düşüncem karşılığında para gelecek bir şeyde gerekli emeği göstermek yönünde çünkü öbür türlü insanların hakkına girilmiş olur. Şimdi btc ödülü de kalktığına göre iki ihtimal ya forum sessizliğe gömülecek ya da troller nasıl olsa kimse bizi ödül kovalamakla suçlayamaz diyip trollüklerine başlayacak/devam edecekler.

Velhasıl biraz gözden geçirilip bir denetleme mekanizması getirilirse forum için çok iyi bir sistem btc ödülü.

wolfteamUzman Kriptom rütbeMesajlar : 342Kullanıcı resmi

29.11.2017 18:37:02 tarihinde yazıldı.

aykutpurde yazmıştı. 29.11.2017 17:52:06

Ağır ifşalar yaşanmış :D Benim gibi troll kökenli insanlar için iyi oldu aslında, şimdi herkes benden korksun :p

Samimi kanaatim ise şu: bu işle ilgilenecek 1-2 moderatörle hangi iletilere/yazarlara ödül veirleceğinin tespiti yapılabilir. Ödüller mesela haftalık hesaplanır, bir kişinin yaptığı yorumlara bakılarak samimi olup olmadığı anlaşılır vs. Bu btc ödülü bence bu forumu farklı kılan şey ve devam etmeli. Zaten ciddi bir şey kazanmak için günde 1000 ileti falan yazmak lazım, benim bakiye şu an 7 tl falan gösteriyor :) Ama buradaki psikolojik faktör gelen 7 tlden daha önemli, en azından benim düşüncem karşılığında para gelecek bir şeyde gerekli emeği göstermek yönünde çünkü öbür türlü insanların hakkına girilmiş olur. Şimdi btc ödülü de kalktığına göre iki ihtimal ya forum sessizliğe gömülecek ya da troller nasıl olsa kimse bizi ödül kovalamakla suçlayamaz diyip trollüklerine başlayacak/devam edecekler.

Velhasıl biraz gözden geçirilip bir denetleme mekanizması getirilirse forum için çok iyi bir sistem btc ödülü.

Benim gibi troll kokenli demis adam ya. Aksam aksam ne guldum:) samimiyetinden dolayi tebrik ediyorum

29.11.2017 19:00:37 tarihinde yazıldı.

Üstad niye saklayalım yani, tüm çevrem müzdarip, milletin feedini 5 dakikada çöplüğe çeviririm, gerek facede gerek twitter'da. Burada tabi rızkımızın peşinde olduğumuz için daha ciddiyiz; ama yine de bazen kendimi tutamayabilirim :)

batuhantstknProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 603Kullanıcı resmi

29.11.2017 20:32:37 tarihinde yazıldı.

Arkadaşlar kimse btc almayı göz ardı ederek yorumda bulunmamıştır, en azından başlarda kimse burada bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda dolanmasın o yüzden :)

investiveAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 22Kullanıcı resmi

30.11.2017 10:53:13 tarihinde yazıldı.

Bu sistem degisikligi hos oldu. Ama kimse buraya hayrina gelmedi. Bende gelmedim acikcasi. Baktim yazilan makalelere vesaire belirli bir satoshi veriliyor platforma katildim. Ama burayi da sulandirmanin manasi yok beles satoshi avciligndan. Ayrica bir sey soracagim bu aralar bitcoin transfer suresi ne kadar aliyor ortalama bilginiz var mi? Btccash krizinde surelerin dah da uzadigini soyluyorlardi. Bu miner problemi hala devam etmekte mi?

investive tarafından 30.11.2017 10:53:56 tarihinde düzenlendi.

30.11.2017 10:54:46 tarihinde yazıldı.

investive yazmıştı. 30.11.2017 10:53:13

Bu sistem degisikligi hos oldu. Ama kimse buraya hayrina gelmedi. Bende gelmedim acikcasi. Baktim yazilan makalelere vesaire belirli bir satoshi veriliyor platforma katildim. Ama burayi da sulandirmanin manasi yok beles satoshi avciligndan. Ayrica bir sey soracagim bu aralar bitcoin transfer suresi ne kadar aliyor ortalama bilginiz var mi? Btccash krizinde surelerin dah da uzadigini soyluyorlardi. Bu miner problemi hala devam etmekte mi?

Benim btc 3-4 gündür onay bekliyor baya uzamış süreler anlaşılan

30.11.2017 11:33:37 tarihinde yazıldı.

Yav bu kriptom hala benim btc haneme 5 ekliyor yorum yaptıkça, sistemin bugu ben miyim acaba :D

30.11.2017 11:56:23 tarihinde yazıldı.

aykutpurde yazmıştı. 30.11.2017 11:33:37

Yav bu kriptom hala benim btc haneme 5 ekliyor yorum yaptıkça, sistemin bugu ben miyim acaba :D

Güncellendi o %1 oranında vermeye devam ediyor.

30.11.2017 12:12:08 tarihinde yazıldı.

batuhantstkn yazmıştı. 30.11.2017 11:56:23

Güncellendi o %1 oranında vermeye devam ediyor.

Anladım, ben tamamen kaldırılıyor sanmıştım, demek ki okuduğumu anlama konusunda sıkıntılarım var :)

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.