29.11.2017 17:52:06 tarihinde yazıldı.
Ağır ifşalar yaşanmış :D Benim gibi troll kökenli insanlar için iyi oldu aslında, şimdi herkes benden korksun :p
Samimi kanaatim ise şu: bu işle ilgilenecek 1-2 moderatörle hangi iletilere/yazarlara ödül veirleceğinin tespiti yapılabilir. Ödüller mesela haftalık hesaplanır, bir kişinin yaptığı yorumlara bakılarak samimi olup olmadığı anlaşılır vs. Bu btc ödülü bence bu forumu farklı kılan şey ve devam etmeli. Zaten ciddi bir şey kazanmak için günde 1000 ileti falan yazmak lazım, benim bakiye şu an 7 tl falan gösteriyor :) Ama buradaki psikolojik faktör gelen 7 tlden daha önemli, en azından benim düşüncem karşılığında para gelecek bir şeyde gerekli emeği göstermek yönünde çünkü öbür türlü insanların hakkına girilmiş olur. Şimdi btc ödülü de kalktığına göre iki ihtimal ya forum sessizliğe gömülecek ya da troller nasıl olsa kimse bizi ödül kovalamakla suçlayamaz diyip trollüklerine başlayacak/devam edecekler.
Velhasıl biraz gözden geçirilip bir denetleme mekanizması getirilirse forum için çok iyi bir sistem btc ödülü.