Forumlar/Dogecoin / Dogecoin için ilk konu

Dogecoin Türkçe Forumları

demirUzman Kriptom rütbeMesajlar : 304Kullanıcı resmi

Dogecoin için ilk konu

7.11.2017 23:22:15 tarihinde yazıldı.

Sık sık karşıma yaptığı hareketlerle çıkan bu sevimli coin'i araştırma imkanı bulmuştum.Diğer coinlerden ayıran özellik hemen hemen tüm exchange'lerde işlem görmesi özellikle btc'nin yüksek olması borsalar arasında dogecoin'i kullanmamıza sebep oluyor.Bazı uzmanlarda kripto para dünyasında ölmiyecek 3 coin vardır diyo bunlar:bitcoin,litecoin,dogecoin .Neye istinaden söylediler bilemem ben elçiyim.

arielbuzzAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 69Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

8.11.2017 00:03:07 tarihinde yazıldı.

cok ciddi bir hayran kitlesi ve aktif kullanici toplulugu var. halk tabanli bi para birimi gibi dusunulebilir. tabi onu bu denli meshur yapan sey, adini aldigi sevimli bir kopek cinsi olan shiba inu'yu maskot olarak benimsemis olmasi. litecoin forkundan uretilmis. cok eski. yaygin. arzi sinirsiz. kripto geyigi olarak baslamis ama yavas yavas ciddi bir para birimi olma yolunda. bu denli koklu ve genis bir toplulugu olmasi sebebiyle olmeyecek coinlerden olarak gosteriliyor. bedava toplanirsa ok. yatirim icin manasiz :)

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

8.11.2017 00:07:32 tarihinde yazıldı.

arielbuzz yazmıştı. 8.11.2017 00:03:07

cok ciddi bir hayran kitlesi ve aktif kullanici toplulugu var. halk tabanli bi para birimi gibi dusunulebilir. tabi onu bu denli meshur yapan sey, adini aldigi sevimli bir kopek cinsi olan shiba inu'yu maskot olarak benimsemis olmasi. litecoin forkundan uretilmis. cok eski. yaygin. arzi sinirsiz. kripto geyigi olarak baslamis ama yavas yavas ciddi bir para birimi olma yolunda. bu denli koklu ve genis bir toplulugu olmasi sebebiyle olmeyecek coinlerden olarak gosteriliyor. bedava toplanirsa ok. yatirim icin manasiz :)

Mining yapılabiliyor bildiğim kadarıyla, arzı sınırsız olusundan dolayı zorluk seviyeside yüksek değildir diye düşünüyorum. Bu konuda bilginiz olduğunuda düşünmekteyim bizimle paylaşırmısınız rica etsem.

8.11.2017 00:20:17 tarihinde yazıldı.

Koinekste işlem görüyor.Şöyle 1000tl atıp unutasım var.

orhan canAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 20Kullanıcı resmi

9.11.2017 22:42:47 tarihinde yazıldı.

hiç artmıyor sanki hep sabit gibi nedense.

10.11.2017 00:19:24 tarihinde yazıldı.

Yılda bir balinalar Pump yapıyor.O kadar.

salvationUzman Kriptom rütbeMesajlar : 184Kullanıcı resmi

10.11.2017 00:21:14 tarihinde yazıldı.

doge artık iflah olmaz bence :)

ismailUzman Kriptom rütbeMesajlar : 412Kullanıcı resmi

11.11.2017 04:46:48 tarihinde yazıldı.

1 doge coinin 1 dolar olması imkansız derecede zor ama şu anki fiyat düşüklüğünüde düşünürsek 1.028 dolara 1000 dogecoini alırsak belki bi umut kırmızı kar yağarsa 1000 dolarımız olabilir imkansıza yakın ama denemeden bilinmez 

Hasan TemizelYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

12.11.2017 10:26:27 tarihinde yazıldı.

Dogecoin buyuk yatırımcıların ilgi göstermesi ile değeri hızla artabilir.Ama küçük yatırımcılar ne kadar cok yatırım yapar sabrederse eğer gü gelir belki bitcoin olur mu olur.Hic kimse ilk çıktığı zaman bitcoinin bu seviyelere geleceği düşünemezdi.O yüzden umutsuz ve karamsar olmayın.Gün dogmadan neler doğar bilinmez bilginiz olsun.Sizlere tavsiyem değeri düşük coinleri internette bazı sitelerde ücretsiz dağıitılıyor.Araştırıp hepsinden biriktirip beklemenizi tavsiye ederim...

Gün olur devran döner o biriktirmiş olduğunuz coinler sizi zengin edebilir.

Hasan Temizel tarafından 12.11.2017 10:27:35 tarihinde düzenlendi. [Dogecoin ve diğer coinler...]

burç aral hafızoğluYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

20.11.2017 14:08:23 tarihinde yazıldı.

s.a arkadaşlar. aranızda yeniyim herşeye geç kaldığım gibi bu konuda da geç kaldım. yardımınıza ihtiyacım var. hiçbir şey bilmediğim için işe en kolayından başlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. şimdi ben dogecoin toplamak istiyorum. bunuda yavaş yavaş digital para olayını öğrenmek için yapmak istiyorum. ama hesap açılması falan lazımmış. şimdi benim nasıl bir hesap açmam lazım ardına neler yapmam lazım. ayrıca hesap nereden açılır güvenilir yerler nerelerdir bilgilendirirseniz sevinirim. bu işte çömezin çömezi bile değilim. kendimde forumlardan açıp öğrenmeye çalışıcam ama ilk aşama da yardımlarınızı esirgemezsiniz inşallah

ismailUzman Kriptom rütbeMesajlar : 412Kullanıcı resmi

22.11.2017 04:54:59 tarihinde yazıldı.

burç aral hafızoğlu yazmıştı. 20.11.2017 14:08:23

s.a arkadaşlar. aranızda yeniyim herşeye geç kaldığım gibi bu konuda da geç kaldım. yardımınıza ihtiyacım var. hiçbir şey bilmediğim için işe en kolayından başlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. şimdi ben dogecoin toplamak istiyorum. bunuda yavaş yavaş digital para olayını öğrenmek için yapmak istiyorum. ama hesap açılması falan lazımmış. şimdi benim nasıl bir hesap açmam lazım ardına neler yapmam lazım. ayrıca hesap nereden açılır güvenilir yerler nerelerdir bilgilendirirseniz sevinirim. bu işte çömezin çömezi bile değilim. kendimde forumlardan açıp öğrenmeye çalışıcam ama ilk aşama da yardımlarınızı esirgemezsiniz inşallah

hocam bende  çok bilgili değilim ama sana tavsiye ilk söyleyebileceğim paribu ve ya koinim gibi sitelerden bi hesap kurman

hangisi daha iyi daha kötü kavramına girmiyorum, benimde bu işe gireli çok fazla olmadı. Geçmiş forumlarda yazılanları oku deneyimli arkadaşların yazdığı muhakkak yazılar vardır.Bu arada ben Paribu kullanıyorum.

Daha sonra borsa seçmen kendine bi kaç borsa var ama ismi en çok duyulan poloniex ve bittrex ayrıca cexi.o ether delta tarzında borsalarda var ama bi arkadaşımız cex.io'nıun kötü olduğunu yazmıştı keza etherdeltanında sistemi biraz karışık poloniex ve bittrex en ideali 

Benim şuanlık tüm aklıma gelenler bunlar yanlışım olursa yada eksiğim arkadaşlarımız düzeltir başarılar 

segoxeUzman Kriptom rütbeMesajlar : 123Kullanıcı resmi

24.11.2017 01:00:52 tarihinde yazıldı.

24 saatlik hacim degeri 1.386.770.560,00tl olan bir coinden bahsediyoruz son zamanlar biraz düşüş de olsada yatırım yapılması gereken bir coindir ama kısa vadede size hiç bişey katmaz ama uzun vadede  yani 7 günde +54 bulan bir deger katma olayı var bu coinde  kısa lafın özü uzun vadede kazanırsın ama kısa vadede bişey kazanamıyacagınız düşünüyorum  yatırım yapın paranız kaybolmuyor sonuç ta şunuda unutmayın gelecekte herşey sanal parada olacak  

tabi büyük yatırımcılar bu olaya iş atarsa  10 katı 15 katını göre bilme imkanı var  2018 ik çereginde 

norsvastAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 85Kullanıcı resmi

24.11.2017 01:07:13 tarihinde yazıldı.

saka olarak baslayip bu kadar basariya ulasan ilk ve tek coindir dogecoin. hicbir zaman 1 dolar 1 doge olmayacak cunku cok fazla dogecoin miktari var piyasada. suan icin 112,047,398,220 DOGE

hürkuşAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 66Kullanıcı resmi

24.11.2017 01:17:50 tarihinde yazıldı.

norsvast yazmıştı. 24.11.2017 01:07:13

saka olarak baslayip bu kadar basariya ulasan ilk ve tek coindir dogecoin. hicbir zaman 1 dolar 1 doge olmayacak cunku cok fazla dogecoin miktari var piyasada. suan icin 112,047,398,220 DOGE

Gayet hızlı ve öfkeli bir coin kendisi, akşam bakmışsın 0.006000 TL sabah bakmışsın 0.012000TL. Tam cesaret et bir miktar, al sıkı takip et ve sat coini. Yada mesela 100TL al bi kenara at ve bir sene dokunma coini başka arası yok. :)  Tabi hepimizin yorumları gibi bunlar bir tavsiye değil ama ben iki gündür yukardakilerin ikisini de yapıyorum. Biri unutulmuş para olarak kalacak diğeriyle de şansımı deniyorum :)

judoka362Yeni Kriptom rütbeMesajlar : 7Kullanıcı resmi

24.11.2017 21:11:49 tarihinde yazıldı.

Dogecoinin gelecegi cok guzel...ben derimki bu Coin trenini kacirmayin

kriptocoinUzman Kriptom rütbeMesajlar : 137Kullanıcı resmi

25.11.2017 14:09:41 tarihinde yazıldı.

burç aral hafızoğlu yazmıştı. 20.11.2017 14:08:23

Koineks.com yerli bir borsa ve doge coin satıyor bir bakın isterseniz

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.