22.11.2017 04:54:59 tarihinde yazıldı.
burç aral hafızoğlu yazmıştı. 20.11.2017 14:08:23
s.a arkadaşlar. aranızda yeniyim herşeye geç kaldığım gibi bu konuda da geç kaldım. yardımınıza ihtiyacım var. hiçbir şey bilmediğim için işe en kolayından başlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. şimdi ben dogecoin toplamak istiyorum. bunuda yavaş yavaş digital para olayını öğrenmek için yapmak istiyorum. ama hesap açılması falan lazımmış. şimdi benim nasıl bir hesap açmam lazım ardına neler yapmam lazım. ayrıca hesap nereden açılır güvenilir yerler nerelerdir bilgilendirirseniz sevinirim. bu işte çömezin çömezi bile değilim. kendimde forumlardan açıp öğrenmeye çalışıcam ama ilk aşama da yardımlarınızı esirgemezsiniz inşallah
hocam bende çok bilgili değilim ama sana tavsiye ilk söyleyebileceğim paribu ve ya koinim gibi sitelerden bi hesap kurman
hangisi daha iyi daha kötü kavramına girmiyorum, benimde bu işe gireli çok fazla olmadı. Geçmiş forumlarda yazılanları oku deneyimli arkadaşların yazdığı muhakkak yazılar vardır.Bu arada ben Paribu kullanıyorum.
Daha sonra borsa seçmen kendine bi kaç borsa var ama ismi en çok duyulan poloniex ve bittrex ayrıca cexi.o ether delta tarzında borsalarda var ama bi arkadaşımız cex.io'nıun kötü olduğunu yazmıştı keza etherdeltanında sistemi biraz karışık poloniex ve bittrex en ideali
Benim şuanlık tüm aklıma gelenler bunlar yanlışım olursa yada eksiğim arkadaşlarımız düzeltir başarılar