Forumlar/Ethereum / ETH Mining yaparken ETH'nin Binance Hesabıma Ulaşması

Ethereum Türkçe Forumları

mygmrtYeni Kriptom rütbeMesajlar : 4Kullanıcı resmi

ETH Mining yaparken ETH'nin Binance Hesabıma Ulaşması

9.05.2020 23:20:56 tarihinde yazıldı.

Yakın zamanda ETH mining yapmaya başladım. Ayarlarımı yaptım. ETH mining'imi kurdum. Binance hesabından cüzdan adresimi alıp doğru şekilde girdim. Fakat hala mining yaptığım ETH binance hesabıma gelmedi. Neden ? Ne kadar sürede gelir ? Yardım ediniz.

sdtkclAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 55Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

10.05.2020 00:06:41 tarihinde yazıldı.

Cüzdan adresinizi doğru girmemiş olabilirmisiniz?

Ben Binance de işlem yapmıyorum; yorum yapmam zor.  HiveOn üzerinden ETH kazıyorum ve şimdiye kadar hiç problem yaşamadım. Genellikle 1 saate kalmadan hesabıma geçiyor. Sadece son seferde 2 saat kadar sürdü. Onun haricinde sorun yaşamadım. Hangi havuzda kazım yapıyorsun? Belkide havuzdan kaynaklı bir sorun vardır.  Sabırlı olmanı tavsiye ederim ama çokta boşlamamalısın. Kazım yaptığın havuz yetkililerine ulaşarak ödemeni sorabilirsin istersen. Daha detaylı bilgi alıp ağ üzerinden takip edebilirsin.

Aklıma başka birşeyde gelmiyor açıkcası...

10.05.2020 00:31:51 tarihinde yazıldı.

sdtkcl yazmıştı. 10.05.2020 00:06:41

Cüzdan adresinizi doğru girmemiş olabilirmisiniz?

Ben Binance de işlem yapmıyorum; yorum yapmam zor.  HiveOn üzerinden ETH kazıyorum ve şimdiye kadar hiç problem yaşamadım. Genellikle 1 saate kalmadan hesabıma geçiyor. Sadece son seferde 2 saat kadar sürdü. Onun haricinde sorun yaşamadım. Hangi havuzda kazım yapıyorsun? Belkide havuzdan kaynaklı bir sorun vardır.  Sabırlı olmanı tavsiye ederim ama çokta boşlamamalısın. Kazım yaptığın havuz yetkililerine ulaşarak ödemeni sorabilirsin istersen. Daha detaylı bilgi alıp ağ üzerinden takip edebilirsin.

Aklıma başka birşeyde gelmiyor açıkcası...

Cüzdan adresimi doğru girdim defalarca kontrol ettim. Ethermine.org kullanıyorum kazım için. Şu an o sitede ;  
Unpaid Balance

0.00064 ETH 

olarak gösteriyor. Acaba ne zaman paid yapar. 

10.05.2020 00:43:19 tarihinde yazıldı.

Daha çok az kazım yapmışsın.

Bu havuzun minimum ödemesi ne kadar ve hangi şartlarda ödeme yapıyor bilmiyorum. 

https://support.bitfly.at/support/home burada muhtemelen yaptığın kazıma göre ödeme şeklinin nasıl yapıldığının açıklaması vardır diye tahmin ediyorum.

HiveOS ta mesela 0.1 ETH olunca ödeme yapılıyor. Daha doğrusu bu miktara ulaştıktan sonra ilk gün sabah saat 10:00 (yada buna yakın bir saatti.) da ödeme yapılıyor ve genelde saat 11:00 den önce cüzdanıma geliyor.  Kullandığın havuzda da benzer bir plan olacağını düşünüyorum. 

10.05.2020 01:05:26 tarihinde yazıldı.

sdtkcl yazmıştı. 10.05.2020 00:43:19

Daha çok az kazım yapmışsın.

Bu havuzun minimum ödemesi ne kadar ve hangi şartlarda ödeme yapıyor bilmiyorum. 

https://support.bitfly.at/support/home burada muhtemelen yaptığın kazıma göre ödeme şeklinin nasıl yapıldığının açıklaması vardır diye tahmin ediyorum.

HiveOS ta mesela 0.1 ETH olunca ödeme yapılıyor. Daha doğrusu bu miktara ulaştıktan sonra ilk gün sabah saat 10:00 (yada buna yakın bir saatti.) da ödeme yapılıyor ve genelde saat 11:00 den önce cüzdanıma geliyor.  Kullandığın havuzda da benzer bir plan olacağını düşünüyorum. 

https://support.bitfly.at/support/solutions/articles/8000060967-ethermine-org-payout-policy Burada bahsediyor ama anlayamadım tam olarak. 0.01 mi olması gerekiyor bilginiz var mı ?

Yardımlarınız için çok teşekkürler. Ben sorunu çözdüm. Sıkıntıyı yaşayan başka arkadaşlar için anlatayım. Ethermine'a cüzdan adresinizi girdikten sonra settings bölümüne mailinizi, kaç ETH olunca ödenmesini istediğinizi ve sonunu gösterdiği IP'nizi yazıp submit diyeceksiniz. Ve istediğiniz miktara ulaşınca cüzdanınıza ulaşıcak ETH'ler

mygmrt tarafından 10.05.2020 01:39:41 tarihinde düzenlendi.

10.05.2020 01:45:32 tarihinde yazıldı.

Şayet ödeme planı (Alt limit) oluşturmamışsanız minimum 0.01 Eth ye ulaştığınızda ödeme yapılır diyor. Ayarlarınızda bir yerlerde minimum ödeme miktarınızı ayarlayabilirsiniz. Muhtemelen bu miktar en az 0.01 ETH dir. Siz daha yüksek bir alt limit girecek olursanız o limite gelinceye kadar ödeme yapılmaz. Limitinize ulaştığınızda ödeme yapılır ve hesabınıza 5/10 dk içinde geçer.  24 saatlik süreçte sadece bir defa ödeme alabilirsiniz. 

Sayfadaki açıklamaları kopyalamış gibi oldum. Çok detaylı açıklama yok ama açıklama yapılacak birşeyde yokmuş gibi duruyor. Hesabınız içinden ayarlarınızı kontrol ederek bazı şeyleri daha hızlı anlayabilirsiniz.

10.05.2020 03:55:48 tarihinde yazıldı.

sdtkcl yazmıştı. 10.05.2020 01:45:32

Şayet ödeme planı (Alt limit) oluşturmamışsanız minimum 0.01 Eth ye ulaştığınızda ödeme yapılır diyor. Ayarlarınızda bir yerlerde minimum ödeme miktarınızı ayarlayabilirsiniz. Muhtemelen bu miktar en az 0.01 ETH dir. Siz daha yüksek bir alt limit girecek olursanız o limite gelinceye kadar ödeme yapılmaz. Limitinize ulaştığınızda ödeme yapılır ve hesabınıza 5/10 dk içinde geçer.  24 saatlik süreçte sadece bir defa ödeme alabilirsiniz. 

Sayfadaki açıklamaları kopyalamış gibi oldum. Çok detaylı açıklama yok ama açıklama yapılacak birşeyde yokmuş gibi duruyor. Hesabınız içinden ayarlarınızı kontrol ederek bazı şeyleri daha hızlı anlayabilirsiniz.

Çok teşekkürler yardımlarınız için.

Yunus TerziYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

1.08.2020 13:05:16 tarihinde yazıldı.

Bakalım hayırlısı

Birol AktaşYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

12.08.2020 13:40:09 tarihinde yazıldı.

mygmrt yazmıştı. 10.05.2020 00:31:51

Cüzdan adresimi doğru girdim defalarca kontrol ettim. Ethermine.org kullanıyorum kazım için. Şu an o sitede ;  
Unpaid Balance

0.00064 ETH 

olarak gösteriyor. Acaba ne zaman paid yapar. 

Dndndnd

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

22.04.2021 08:13:15 tarihinde yazıldı.

Teşekkürler

kursatUzman Kriptom rütbeMesajlar : 238Kullanıcı resmi

1.05.2021 14:39:01 tarihinde yazıldı.

Bilgiler guzel

yasin uğurluProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 611Kullanıcı resmi

5.05.2021 04:00:07 tarihinde yazıldı.

Herkese hayırlı bol kazançlar.

yfdalEfsane Kriptom rütbeMesajlar : 2154Kullanıcı resmi

22.07.2021 01:52:42 tarihinde yazıldı.

Hayırlısı

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.