27.02.2021 02:38:10 tarihinde yazıldı.
Arkadaşlar daha önce rollercoinden bahsetmiştim .Rollercoinde oyunlar oynayıp mining yapıyoruz. Daha öncede forumda konusunu açmıştım tekrardan bahsetmek isterim. Rollercoinde basit oyunlar oynayıp kasma gücü ediniyoruz. Kasma gücümüz artıkça daha hızlı kazıyoruz. Bilgisayarınızda performansa dair hiçbir şey kullanmıyor. Önerdiğim arkadaşlarımın bazıları uzun vadeler gerektiğini söylese de sadece zamanınız harcayarak hiç bir yatırım yapmadan ve performans istemeden mining yapıyorsunuz. Site içerisinde bahsettiğim oyunlarda sıkıcı oyunlar değil. Kendi uyarlama oyunlarına sahip. Örneğin Candy Crush,Flappy Bird, Zombie Tsunami ve daha başka aşina olduğumuz oyunlar var. Vereceğim linkten 1000 satoshi hediyenizi alabilirsiniz. Günlük 1-2 saat oyun oynarak hatrı sayılır paralar kazanabilirsiniz. Üstelik offline(çevrimdışı) olduğunuzda bile kazmaya devam ediyorsunuz. Güven problemi olan arkadaşlar olmuş kendi formumda. Orda da bahsettiğim gibi oyun sizden hiç bir yatırım istemiyor. Harcadığınız tek şey zamanınız onda da sıkılmadan vakit geçiriyorsunuz.Linki aşağıya bırakıyorum tarayıcınıza yapıştırıp devam edebilirsiniz.
https://rollercoin.com/?r=klcufa0v