26.11.2017 13:56:45 tarihinde yazıldı.
Şafak Dirik yazmıştı. 26.11.2017 13:50:18
Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Birçok arkadaşımız için güven kaynağı olacaktır. Bir detay vermek isterim hashflare.io da ETH mandecilği fiyatları biraz daha uygun seviyelerdeydi. Fakat siz zaten genesis-mining tercih etmişsiniz belkide daha çok güvence sağladı sizin için tekrardan hayırlı olsun. Yakın çevremde genesisten madencilik satın alan kişiler var 6 ay kadar oldu herhangi bir sorun yaşamadılar.
Eyvallah @myzrael açıkçası güven yarattı. Özellikle Youtube'da iyi kaynaklar var. Fabrikalarını vs görünce, çalışanlarının Linked in hesaplarına kadar görünce, güven verdi açıkçası. Hashflare konusunda da Estonya'lı bir firma olduğu için çekindim açıkçası. İzlanda'lı ve Alman yasalarına tabi bir firmaya yönlenmenin daha mantıklı olacağını düşündüm.
RIO yani yatırım sermayesinin geri dönüşü meselesine gelirsek. Eğer ki ETH çıkış trendini sürdürürse yatırımın geri dönüş hızı artıyor. Yani 3-4 ayda da çıkabiliri riske ettiğim para. Bakalım göreceğiz. Ben buradan bilgi paylaşmaya devam edeceğim. Kriptokrasiye güveniyorum açıkçası. O yüzden daha merkezine inmek ve ona yatırım yapmak çok gözümü korkutmuyor. Tabii yatırım yapanlara tavsiyem bütçelerine göre riskler almaları.
firatimo tarafından 26.11.2017 14:10:30 tarihinde düzenlendi.