Forumlar/Ethereum / Genesis Mining Ethereum madenciliği tecrübesi

Ethereum Türkçe Forumları

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi

Genesis Mining Ethereum madenciliği tecrübesi

26.11.2017 13:46:47 tarihinde yazıldı.

ETH madenciliği satın alalı henüz 2 hafta oldu. Kazılan ETH'ler hemen hesabıma düşmeye başladı. Açıkçası ETH bugünkü fiyatını koruduğunda 1'e 3 kazandırıyor bu hesapla. Kriptom'un madencilik hesaplama sistemi gayet iyi çalışıyor. Aşağı yukarı rakamlar aynı, tutuyor. Oradan da hesaplayabilirsiniz detaylıca.

Yani 2 senenin sonunda bugünün fiyatıyla 3'te 1 fiyatına edindiğiniz Etherleriniz oluyor. Tabii bu 2 sene süresince ETH artarsa bundan da istifade etmiş oluyorsunuz. Ki ben kesinlikle artacağını düşünüyorum. Diyelim ki en yavaş tahminle 2 kat arttı ve 1350 dolarlara ulaştı. Bu hesapla 300 dolarlık 10 MHs'lik yatırımınız bugünün parasıyla önce 900 dolarlık 2 ETH üretiyor ve 2 sene sonunda ETH 1350 dolar olduğunda ise 2700 dolara ulaşmış oluyorsunuz. Neredeyse 1'e 10'luk bir yatırım. Eğer Ethereum'da gelecek görüyorsanız, değerlendirin derim. Sözleşmeler 2 yıllık ve bugün satın aldığınızda yarın kazım işlemi başlıyor. Aynı Kriptom ödemeleri gibi belli bir miktara gelince de cüzdanınıza yatırılıyor. Ben açıkçası kendi araştırmalarım sonunda Genesis'i çok güvenilir buldum. İnternet'te İngilizce araştırmalar yaptığınızda bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca fabrikadan çalışanlara herkesi görebiliyorsunuz. İzlanda'lı bir firma ve Alman yasalarına tabi. Bu durum bana güven veriyor ne yalan söyleyeyim. En kötü Almanlar yenilirse biz de yenilmiş sayılırız :P

%3 indirim kodum da bu kullanmak isterseniz:

AC9IoO

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

26.11.2017 13:50:18 tarihinde yazıldı.

Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Birçok arkadaşımız için güven kaynağı olacaktır. Bir detay vermek isterim hashflare.io da ETH mandecilği fiyatları biraz daha uygun seviyelerdeydi. Fakat siz zaten genesis-mining tercih etmişsiniz belkide daha çok güvence sağladı sizin için tekrardan hayırlı olsun. Yakın çevremde genesisten madencilik satın alan kişiler var 6 ay kadar oldu herhangi bir sorun yaşamadılar.

26.11.2017 13:56:45 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 26.11.2017 13:50:18

Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Birçok arkadaşımız için güven kaynağı olacaktır. Bir detay vermek isterim hashflare.io da ETH mandecilği fiyatları biraz daha uygun seviyelerdeydi. Fakat siz zaten genesis-mining tercih etmişsiniz belkide daha çok güvence sağladı sizin için tekrardan hayırlı olsun. Yakın çevremde genesisten madencilik satın alan kişiler var 6 ay kadar oldu herhangi bir sorun yaşamadılar.

Eyvallah @myzrael açıkçası güven yarattı. Özellikle Youtube'da iyi kaynaklar var. Fabrikalarını vs görünce, çalışanlarının Linked in hesaplarına kadar görünce, güven verdi açıkçası. Hashflare konusunda da Estonya'lı bir firma olduğu için çekindim açıkçası. İzlanda'lı ve Alman yasalarına tabi bir firmaya yönlenmenin daha mantıklı olacağını düşündüm. 

RIO yani yatırım sermayesinin geri dönüşü meselesine gelirsek. Eğer ki ETH çıkış trendini sürdürürse yatırımın geri dönüş hızı artıyor. Yani 3-4 ayda da çıkabiliri riske ettiğim para. Bakalım göreceğiz. Ben buradan bilgi paylaşmaya devam edeceğim. Kriptokrasiye güveniyorum açıkçası. O yüzden daha merkezine inmek ve ona yatırım yapmak çok gözümü korkutmuyor. Tabii yatırım yapanlara tavsiyem bütçelerine göre riskler almaları. 

firatimo tarafından 26.11.2017 14:10:30 tarihinde düzenlendi.

kriptocoinUzman Kriptom rütbeMesajlar : 137Kullanıcı resmi

26.11.2017 19:56:41 tarihinde yazıldı.

Peki 15 i ile 20 si arası neden hiç bir ödeme alamadınız? 

26.11.2017 20:42:18 tarihinde yazıldı.

kriptocoin yazmıştı. 26.11.2017 19:56:41

Peki 15 i ile 20 si arası neden hiç bir ödeme alamadınız? 

Onla ilgili mesaj aldım. Hesaplanıp yatacak diye. Yazılımla ilgili bazı ayarlamalar yapılması gerekiyormuş. 

kriptocoinUzman Kriptom rütbeMesajlar : 137Kullanıcı resmi

26.11.2017 21:06:39 tarihinde yazıldı.

Yok arada bakım falan diyerek kesiliyorsa dedin de. Neyse musteri hizmetleri de fena değil galiba

26.11.2017 21:47:25 tarihinde yazıldı.

kriptocoin yazmıştı. 26.11.2017 21:06:39

Yok arada bakım falan diyerek kesiliyorsa dedin de. Neyse musteri hizmetleri de fena değil galiba

48 saat içinde cevaplıyorlar. Ya da varsa ilgili SSS'lara yönlendiriyorlar. Detaylı bilgi atarım zaman içerisinde. Ben de belli bir düzeyde deneme aşamasındayım zaten.

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

22.04.2021 08:19:13 tarihinde yazıldı.

Teşekkürler

yasin uğurluProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 611Kullanıcı resmi

5.05.2021 04:07:25 tarihinde yazıldı.

Herkese hayırlı kazançlar.

yfdalEfsane Kriptom rütbeMesajlar : 2154Kullanıcı resmi

22.07.2021 03:14:57 tarihinde yazıldı.

Hayırlısı

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.