Forumlar/Ethereum / Kripto hesap uygulaması geliştiriyorum

Ethereum Türkçe Forumları

abdllhAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 30Kullanıcı resmi

Kripto hesap uygulaması geliştiriyorum

27.11.2017 15:32:24 tarihinde yazıldı.

Şimdiye kadar yaptığım kısmı:

Sizce işe yarar mı? Nasıl pazarlayabilirim? Hiç olmadı; cüzdanımı ekleyip açık kaynak olarak dağıtmayı düşünüyorum.

aykutpurdeAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 48Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

27.11.2017 16:07:44 tarihinde yazıldı.

Bence projenizi adım adım anlatan bir blog ve/veya youtube kanalı ile birlikte götürerek ve bu süreçte de cüzdan numaranızı verip bağış toplayarak finanse etmelisiniz. Bunu alacak kişilerden nakit parayla iş yapmalarını istemek garip olur :)

Ayrıca projenizi ayrıntılandırırsanız forumdaki üyeler daha rahat yardımcı olabilirler. Ne sunuyorsunuz, farklı ne vaadediyorsunuz, insanlar sizin uygulamanızı neden tercih etmeliler, süreç nasıl işleyecek, ne zaman tamamlamayı planlıyorsunuz vs. vs. vs. gibi bir çok sorunun cevabını önceden veren ayrıntılı bir yazı yazarak işe başlamalısınız. Adeta sizin whitepaper'ınız olacak :) daha sonrasında da tavsiyem sosyal medya hesaplarını kullanarak topluluktan görüş almak suretiyle, aşama aşama hem yapmak hem paylaşmak hem de önerileri alarak geliştirmek.

27.11.2017 16:13:19 tarihinde yazıldı.

Kriptom'daki "Yatırımlarım" sayfasının masaüstü hâli bu. Altcoin al-sat yapanlar için bi not defteri diyelim. Blog veya youtube kanalında "bu uygulamanın nasıl yapılacağına dair dersler" mi yayınlayayım diyorsunuz? Whitepaper nedir bu arada, bilmiyorum?

27.11.2017 16:41:22 tarihinde yazıldı.

Dersler değil, mutlaka bu bir süreçtir. Ben programlama bilmediğim için tam nasıl işliyor süreç bilemiyorum; ancak anladığım kadarıyla bir günde olmuyor. Aşama aşama anlatabilirsiniz. İşte v.0.12253'te şu özellik geldi, bir sonraki versiyonda şunu yapmayı düşünüyorum vs. gibi. Ya da program hazırsa direkt yayınlayın; ancak feedback çok önemli, o yüzden alpha, beta versiyonlarını çıkararak ve kullanıcılardan geri dönüş alarak geliştirmek gerek. Bu arada da sosyal medyada hem tanıtım yapabilir hem de bağış toplayabilirsiniz.

Whitepaper coinlerle ilgili bir terim, kısaca bir coinin tüzüğü diyebiliriz.

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi

27.11.2017 16:48:29 tarihinde yazıldı.

Böyle yüzlerce ücretsiz uygulama var. Biraz geliştirmesi üzerine düşünüp, farklılaştırır ve özellik katarsan belki sonra açık kaynak yayınlarsın. BTC cüzdan adresinle paylaşırsan belki ufak tefek bağışlar alabilirsin; bilemedim.

27.11.2017 17:04:23 tarihinde yazıldı.

Bir getirisi olmadığını düşününce de tüm hevesim gidiyor, bakalım...

27.11.2017 17:18:41 tarihinde yazıldı.

abdllh yazmıştı. 27.11.2017 17:04:23

Bir getirisi olmadığını düşününce de tüm hevesim gidiyor, bakalım...

Getiri için yola çıkmayın, bir idealiniz, projeniz olsun, yaparken zevk alın. Getirisi olursa böyle işin olur. Siz tutkuyla yapın, bakın getirisi nasıl geliyor zamanla.

batuhantstknProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 603Kullanıcı resmi

27.11.2017 18:11:29 tarihinde yazıldı.

Gerçekten yazılım için getiri ikinci plan, biraz araştırıp microsoft store’a koyabilirsiniz en azından güvenilir kaynak olur güven sağlanır

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

22.04.2021 08:18:44 tarihinde yazıldı.

Teşekkürler

kursatUzman Kriptom rütbeMesajlar : 238Kullanıcı resmi

1.05.2021 14:30:49 tarihinde yazıldı.

Tskkurler

yasin uğurluProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 611Kullanıcı resmi

5.05.2021 04:02:53 tarihinde yazıldı.

Herkese hayırlı bol kazançlar.

yfdalEfsane Kriptom rütbeMesajlar : 2154Kullanıcı resmi

22.07.2021 01:44:24 tarihinde yazıldı.

hayırlısı

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.