Forumlar/Kriptom / Birleşip Mining Nasıl Yaparız?

Kriptom Türkçe Forumları

Comert AYBEYYeni Kriptom rütbeMesajlar : 2Kullanıcı resmi

Birleşip Mining Nasıl Yaparız?

1.08.2021 19:22:30 tarihinde yazıldı.

Selamlar,

kendi başımıza belirli pool'lar üzerinden mining yapıyoruz. 50-100 kişi birleşip mining işini beraber nasıl yaparız? Gelen ödüllerde bize mi kalmış olur?

Tuncay BEKTAŞYeni Kriptom rütbeMesajlar : 2Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

1.08.2021 19:29:19 tarihinde yazıldı.

Ben kendim yapıyorum. Çözülecek dosyayı pcye indirip kendin yapıyorsun. Mesela eth kazıcaksın dosyayı indirdin işlem bitip elinde 1 eth olduğunda cüzdanına geçer.

kaan77Acemi Kriptom rütbeMesajlar : 53Kullanıcı resmi

2.08.2021 12:01:14 tarihinde yazıldı.

Birllesmek değilde çok ufak paralarla birleşip yatırımla kazanilabilir

Comert AYBEYYeni Kriptom rütbeMesajlar : 2Kullanıcı resmi

18.08.2021 11:58:42 tarihinde yazıldı.

kaan77 yazmıştı. 2.08.2021 12:01:14

Birllesmek değilde çok ufak paralarla birleşip yatırımla kazanilabilir

evet çok mantıklı, çevremde bir sürü arkadaşım var, mining yapmak istiyor ama çok fazla bilgisi yok. ortak bişeyler yapılabilir. ben bu konuda 2-3 gündür bişeyler düşünüyorum. ay sonuna kadar tamamlarım. (bu arada ben yazılımcıyım.) 

yani düşündüğüm şey şu > tüm altyapıyı kurup sadece ekran kartı maliyetini çevremizdekilere yükleyip, elektrik vs. gibi masrafları da düşüp günlük olarak mesela 0,1 ETH geliyorsa, onu kazım gücüne başlı olarak masrafları düşerek dağıtmak gibi.

mehmet0715Acemi Kriptom rütbeMesajlar : 40Kullanıcı resmi

19.08.2021 09:17:57 tarihinde yazıldı.

Comert AYBEY yazmıştı. 18.08.2021 11:58:42

evet çok mantıklı, çevremde bir sürü arkadaşım var, mining yapmak istiyor ama çok fazla bilgisi yok. ortak bişeyler yapılabilir. ben bu konuda 2-3 gündür bişeyler düşünüyorum. ay sonuna kadar tamamlarım. (bu arada ben yazılımcıyım.) 

yani düşündüğüm şey şu > tüm altyapıyı kurup sadece ekran kartı maliyetini çevremizdekilere yükleyip, elektrik vs. gibi masrafları da düşüp günlük olarak mesela 0,1 ETH geliyorsa, onu kazım gücüne başlı olarak masrafları düşerek dağıtmak gibi.

kendin havuz kur piyasaya aç havuz ücretini düşük tutar ve stabil olursa zaten havuz ücretinden yine kazanırsın

Yakup ÇYeni Kriptom rütbeMesajlar : 5Kullanıcı resmi

19.08.2021 14:34:24 tarihinde yazıldı.

Havuz sistemi %1 üzerine kurulu birşey onu yapmak yerine ASIC kasa alıp madencilik yapmak daha mantıklı ekran kartı boş iş şuan parana yazık

Yakup Ç tarafından 19.08.2021 14:34:37 tarihinde düzenlendi.

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.