Forumlar/Kriptom / Borsacı Baba Burada!

Kriptom Türkçe Forumları

borsacibabacomYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

Borsacı Baba Burada!

18.05.2018 01:22:23 tarihinde yazıldı.

Herkese merhaba. Ben Borsacı Baba. Bir süredir sizlere www.borsacibaba.com adresinde hizmet vermekteyiz. Coinler ve hisseler hakkında her türlü bilgi alışverişini yapabileceğiniz sitemizi ziyaret ederseniz sevinirim. Umarım siteyi beğenirsiniz. Maalesef Türkçe websitelerinde çoğu yeni veya hacmi düşük coin ve tokenler hakkında pek bilgi bulunmuyor. Editörlerimiz de bazen yetişemeyebiliyor. Eğer kendi desteklediğiniz ve bilinmesini istediğiniz coin hakkında sitemize gelip insanların ulaşabilmesi için bir şeyler yazarsanız çok mutlu oluruz. Sizi ailemizin bir parçası olmaya davet ediyorum. Herkese bol ve hayırlı kazançlı bir ramazan ve yıl dileriz.

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

21.04.2021 20:05:54 tarihinde yazıldı.

teşekkürler

yasin uğurluProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 611Kullanıcı resmi

10.05.2021 01:04:35 tarihinde yazıldı.

Merhaba bir bitcoin kazım uygulaması buldum 10 milyon kullanıcı ve çekim garantili 2 3 gündür araştırıyorum kendimde kullanıyorum. Hem pc den hemde telden kullanabiliyoruz telde uygulama indirmek 5,89 pc de ücretsiz telde 3 saatte bi tıklayıp interneti kapatsanız bile kazım yapıyo pc süresiz yapılıyo 0,00001 btc olunca çekebiliyoruz .Çekim süresine 10 günde çok rahat ulaşabilirsiniz.Amacım dolandırıcılık değil referans kazanmak istiyorum hem tanıtmış oluyum sizlerde faydalanın hemde ben faydalanıyım.  ismiyle sizde araştırabilirsiniz ama linkimle üye olursanız sevinirim.
https://cryptotabbrowser.com/22957019

yfdalEfsane Kriptom rütbeMesajlar : 2154Kullanıcı resmi

22.07.2021 02:51:12 tarihinde yazıldı.

Hayırlısı

borsacibabaYeni Kriptom rütbeMesajlar : 3Kullanıcı resmi

11.10.2021 08:01:51 tarihinde yazıldı.

www.borsacibaba.com güncel hali ile sizlere hizmet vermeye devam ediyor 

Murat SAFAYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

12.10.2021 08:15:40 tarihinde yazıldı.

Teşekkürler 

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.