Forumlar/Kriptom / BXEN.io Nedir?

Kriptom Türkçe Forumları

holonautYeni Kriptom rütbeMesajlar : 7Kullanıcı resmi

BXEN.io Nedir?

25.09.2019 23:11:27 tarihinde yazıldı.

Merhaba arkadaşlar. Sizlere tanıtacağım site, farklı borsalar arasında oluşan arbitraj farklarından kazanç elde etmek üzere kurulmuştur. Bir çoğumuz arbitrajı biliyordur ama bilmeyenler için kısaca açıklamak gerekirse; elimizdeki bir coin'i X borsasında yüksek fiyata satıp, Y borsasından daha düşük fiyata alma işlemine "arbitraj" denilmektedir.

Site üzerinde bulunan otomatik arbitraj robotları aracılığı ile gelir elde ediyorsunuz. Şimdi bu botları kısaca tanıyalım:

Alan Turing; 24 saatliktir. Günlük yatırdığınız miktarın %3'ü kazancı garanti eder. Her yaptığı işlemden sonra kârınız cüzdanınıza anında geçer. 24 saat sonunda da yatırdığınız miktar cüzdanınıza geçer. 24 saatin sonunda isterseniz tekrar botu alırsınız, isterseniz de paranızı çekebilirsiniz.

Isaac Newton; bir aylıktır. Ay sonunda %23 kârı garanti eder. Yaptığı her işlemin sonunda kâr anında cüzdanınıza yansır. Yatırdığınız para 30 gün sonra cüzdanınıza geçer.

Albert Einstein; bir aylıktır, %29 kâr garanti eder. Hem işlemler sonucu kârınız hem de ana paranız bir ayın sonunda hesabınıza geçer.

Arbitraj botlarından faydalanmak için en az 0.0005 BTC yüklemeniz gerekiyor. Minimum çekim bedeli de 0.0005 BTC. Haftada bir defaya mahsus çekimlerinizden komisyon almıyor.

Ayrıca site içerisinde her saat alabileceğiniz, tamamen ücretsiz bir bonus uygulaması bulunuyor. Hiç yatırım yapmasanız (bot almasanız) bile tıpkı bir faucet gibi kullanabilirsiniz. Bot aldığınız takdirde ise, yatırım miktarınıza göre alacağınız bonus miktarı da artmakta. Yani hem arbitrajdan hemde bonuslardan BTC kazanıyorsunuz.

Son olarak bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Siteyi ve sistemi tanıtmak için hazırlanan bir yazıdır. Site şu anda ödemelerde her hangi bir problem çıkarmamakta ve anında cüzdanlara aktarılmaktadır. Ben deneme maksatlı olarak ufak bir miktar yatırdım ve 10 sonunda yaklaşık %50 kâr yaptıktan sonra ana paramı sorunsuz çektim, şimdi kârımla devam ediyorum. Sizde kendi araştırmanızı yapınız ve riske edebileceğiniz miktarın üzerinde yatırım yapmayınız.

Türkçe dil desteği de bulunan siteye üyelik ücretsiz. Referansımla üye olmak isterseniz buyurun : https://bxen.io/

kriptom Admin tarafından 28.09.2019 00:54:14 tarihinde düzenlendi. [Ref yasak]

bababtcAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 44Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

18.11.2019 17:27:09 tarihinde yazıldı.

Bilgi için teşekkürler

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

21.04.2021 19:35:15 tarihinde yazıldı.

eyvallah

yasin uğurluProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 611Kullanıcı resmi

10.05.2021 01:11:33 tarihinde yazıldı.

Merhaba bir bitcoin kazım uygulaması buldum 10 milyon kullanıcı ve çekim garantili 2 3 gündür araştırıyorum kendimde kullanıyorum. Hem pc den hemde telden kullanabiliyoruz telde uygulama indirmek 5,89 pc de ücretsiz telde 3 saatte bi tıklayıp interneti kapatsanız bile kazım yapıyo pc süresiz yapılıyo 0,00001 btc olunca çekebiliyoruz .Çekim süresine 10 günde çok rahat ulaşabilirsiniz.Amacım dolandırıcılık değil referans kazanmak istiyorum hem tanıtmış oluyum sizlerde faydalanın hemde ben faydalanıyım.  ismiyle sizde araştırabilirsiniz ama linkimle üye olursanız sevinirim.
https://cryptotabbrowser.com/22957019

yfdalEfsane Kriptom rütbeMesajlar : 2154Kullanıcı resmi

22.07.2021 02:33:50 tarihinde yazıldı.

Hayırlısı

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.