Kriptom, Kumarı sevdirici ya da en azından basitleştici bir alan oluşturdu. Kumardan nefret eden biri olarak(!) öylesine çeviriyorum dermişim:)) Ben her gün 3 defa çevirrme hakkımla günün değişik saatlerinde denemeler yapıyorum. Şu ana kadar yaptığım denemeler sonucunda gördüm ki sabah ve akşam saatlerinde çevir kazan oynadığımda 3 hakkımdan en az 2'si "0" geliyor. Ama bunu gece saat 2.00 ile 4.00 arasında özellikle de 02.30 ile 03.30 arasında oynadığımda ise hiç "0" gelmiyor. Ya en az 2 çevirme hakkım 500 satoshi olarak gelip 3. hakkım 1000 satoshi olarak geliyor ya da her 3 hakkımda da 500 satoshi geliyor. Bu bende mi böyle yoksa sizde de böyle mi ya da en azından merak edip günün değişik saatlerinin çetenesini tutarak bir taktik belirlediniz mi bunu merak ediyorum. Bence Çevir kazan sitenin gündüz ve gece arasında değişen trafik oranlarına göre ayarlı gece geç saatlerde trafik azaldığından hep kazandırırken gündüz ve akşam saatlerinde ki yoğun trafik zamanlarında ise kazanma oranını düşüren bir düzene ayarlı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?