Forumlar/Kriptom / CLEO.one - Daha iyi trade stratejisi testi ve ücretsiz kripto bot stratejileri oluşturma

Kriptom Türkçe Forumları

Mehmet ATLIHANYeni Kriptom rütbeMesajlar : 4Kullanıcı resmi

CLEO.one - Daha iyi trade stratejisi testi ve ücretsiz kripto bot stratejileri oluşturma

14.10.2020 19:18:08 tarihinde yazıldı.

CLEO one nedir?

Arkadaşlar platformun ücretsiz deneme seçeneği vardır. Platforma göz attığınızda size tanıyacağı avantajların eminim ki farkına varıcaksınız. Kendi stratejinizi yaratın, sanal para ile gerçek dünya şartlarında simülasyona sokun nasıl performans gösterdiklerini izleyin. Daha bahsedicek çok şey var ancak konuyu uzun tutup sıkmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Türkçe müşteri desteği mevcuttur arkadaşlar. Canlı chatte direk türkçe yazabilirsiniz, şirkette çalışan türk bir arkadaş sizinle iletişime geçicektir. 

CLEO one, kodlamaya zaman ayırmak istemeyen ancak piyasalarda 7/24 bulunmaları gereken bağımsız traderlara güçlü, iyi bilgilendirilmiş trade otomasyonu getiriyor, mükemmel bir uygulama ile artık Binance'te işlem yaparken kullanmak ücretsiz!

Stratejiler basit yazım yoluyla oluşturulur. Örneğin:

1602498694237.png

Kripto, forex ve hisse senetleri için test edilebilirler, live trade kripto botlar veya paper trade ve gerçek zamanlı piyasa koşullarında demo olarak test edebilirler. En büyük kripto borsalarını destekliyoruz. Binance, BinanceUs, Bitfinex, HitBTC, CoinBasePro--Daha fazla borsa seçenekleri eklenmeye devam edicek. Eklenmesini istediğiniz borsa varsa canlı chat veya email üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

CLEO one'da ne yapabilirim?

• Kripto, forex veya hisse senedi stratejileri oluşturun

• Kripto, forex ve hisse senetleri için geriye dönük trade stratejileri (Bakctesting)

• Kripto stratejileri, kripto botları olarak yapılan seçim borsasında otomatikleştirilebilir

• Eş zamanlı Trailing Profit ve Trailing Stop Loss ile alım satım yapın

• Mevcut piyasa koşullarında stratejileri test etmek için Papertrade

• Test edildiğinde ücretsiz, karlı stratejiler kullanın

Datadash'tan Nicholas Merten youtube kanalında birçok videoda Cleo one tanıtımını yaptı. 

1602498835487.png

Nasıl yardım alırım?

- Ücretsiz katılım görüşmeleri yapıyoruz! Spesifik bir şey oluşturmak veya bir adım atmak istiyorsanız, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız!

- Duyarlı personelimiz, aklınıza takılan her soruyu yanıtlayacaktır - CLEO one'da sohbet yoluyla bize ulaşın. Türkçe yardım desteğide mevcut.

- CLEO one yardım masası her zaman kullanılabilir.

HERKESE IYI HAFTALAR DILERIM,

sdtkclAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 55Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

14.10.2020 21:16:17 tarihinde yazıldı.

Starter paketi 69 Euro orta seviyede bu işlerle uğraşanlar için yeterlimi bilmiyorum ama bence büyük para. Üst paketler ise bizim gibi 100/200 dolar gibi rakamlarla bu işlerde olanlar için hakikaten ulaşılamaz rakamlar bence. Fiyat daha uygun olsa belki düşünülebilirdi. (Yıllık bazda dahi basic olan paket 49 Euro aylık ödemesi)

Sadece Binance da deneme yapmak için düşünülebilir gibi geldi bana.

Mehmet ATLIHANYeni Kriptom rütbeMesajlar : 4Kullanıcı resmi

15.10.2020 13:45:35 tarihinde yazıldı.

sdtkcl yazmıştı. 14.10.2020 21:16:17

Starter paketi 69 Euro orta seviyede bu işlerle uğraşanlar için yeterlimi bilmiyorum ama bence büyük para. Üst paketler ise bizim gibi 100/200 dolar gibi rakamlarla bu işlerde olanlar için hakikaten ulaşılamaz rakamlar bence. Fiyat daha uygun olsa belki düşünülebilirdi. (Yıllık bazda dahi basic olan paket 49 Euro aylık ödemesi)

Sadece Binance da deneme yapmak için düşünülebilir gibi geldi bana.

Merhabalar, 

Öncelikle geri bildirim için çok teşekkürler.

Bu konuda sizi gayet iyi anlıyorum. Türkiye için fiyatlar birazcık fazla olabiliyor evet. Bu durumu ileteceğim. 

Ama şu konuda bilgilendirebilirim, Free Account ve Binance Account için tanınan haklar her ay yenilenmekte. Örneğin; 10 backtest hakkınız varsa Free Account kapsamında, ve hepsini kullandınız diyelim bir sonraki ay 10 backtest hakkınız yenilenmekte. Bunlara ek olarak tıpkı binance account için verilen extra özellikler diğer exchangeler içinde eklenicek. Çok yakında  Okex ve Kucoin içinde özel fırsatlar eklenicek. Takip etmenizi tavsiye ederim. 

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

21.04.2021 15:40:37 tarihinde yazıldı.

eline sağlık

yasin uğurluProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 611Kullanıcı resmi

10.05.2021 01:19:18 tarihinde yazıldı.

Merhaba bir bitcoin kazım uygulaması buldum 10 milyon kullanıcı ve çekim garantili 2 3 gündür araştırıyorum kendimde kullanıyorum. Hem pc den hemde telden kullanabiliyoruz telde uygulama indirmek 5,89 pc de ücretsiz telde 3 saatte bi tıklayıp interneti kapatsanız bile kazım yapıyo pc süresiz yapılıyo 0,00001 btc olunca çekebiliyoruz .Çekim süresine 10 günde çok rahat ulaşabilirsiniz.Amacım dolandırıcılık değil referans kazanmak istiyorum hem tanıtmış oluyum sizlerde faydalanın hemde ben faydalanıyım.  ismiyle sizde araştırabilirsiniz ama linkimle üye olursanız sevinirim.
https://cryptotabbrowser.com/22957019

yfdalEfsane Kriptom rütbeMesajlar : 2154Kullanıcı resmi

22.07.2021 02:21:40 tarihinde yazıldı.

Hayırlısı

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.