Forumlar/Kriptom / E-Dinar Coin Madenciliği

Kriptom Türkçe Forumları

özgür yurtYeni Kriptom rütbeMesajlar : 2Kullanıcı resmi

E-Dinar Coin Madenciliği

12.12.2018 03:22:19 tarihinde yazıldı.

Merhaba arkadaşlar,

Konumuz ciddi ve çok değerlidir.Bizzat işin içerisinde olup, başlıktaki gibi düzenli bir şekilde gelirimi sağlamaktayım.

Direkt olarak konuya girmek istiyorum.

Bu iş için , evinizde 24 saat internetiniz ve pc ya da tabletiniz olmalı.

Günümüz dünyasının en gözde yatırımları olan kripto paralardır. Son 3 ayda bitcoin bile değer kaybederken, değer kaybetmeyen ve hatta değer kazanan bir coin önereceğim sizlere...

"E-dinar coin"

global piyasalarda değer görmüş ve çok tutulmuş, dünya kripto borsalarında işlem gören bu coinin madencilik işidir size önerim.

Kazancı mı? Elinizdeki coin miktarının %0,65 günlük kazanç, aylık olarak %18 tutarında kazanç oluyor.

Madencilik nasıl olacak?

Bu konuyla alakalı  [email protected]   mail adresimden ulaşabilirsiniz.

ne kadar para yatırırsanız o kadar kazanç sağlanabilecek bir yatırımdır bu. Aylık bireysel olarak max. %18 kazanılacağı gibi,
network ağı da olan bu işin , isteyenler için network kazancı da vardır.o çok yüksek bir kazanç gibi görünmese de alt gruptaki kişilerin günlük madencilik gelirlerinin %5 i kadar bir getirisi vardır.

Bu global bir kripto paradır ve türkiye de bu tip yatırımlar yoktur.
türkiye de insanlar bir fabrikada çalışmadan para kazanamayacağına inandırılmıştır. ve başka bir para kazanç kaynağı olmadığına da inandırılmıştır.

konu hakkında yardım isteyenlere her türlü teknik desteği verebilirim. ve işin içine girdikten sonra da coin ve gidişatı ile ilgili de her türlü bilgileri aktaracağım.

özgür yurtYeni Kriptom rütbeMesajlar : 2Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

25.12.2018 10:15:57 tarihinde yazıldı.

edinar coin fiyatları ve borsalarına coinmarketcaptan ulaşabilirsiniz. : https://coinmarketcap.com/currencies/e-dinar-coin/

Öncelikle E-dinar coin  cüzdanını aşağıdaki linkten açıyoruz.

https://wallet.edinarcoin.com/?r=ertugrul22

cüzdan açarken dikkat etmeniz gereken, cüzdanın size vereceği brain key  (16 kelimeli şifre) şifreyi mutlaka gizli bir kaç yere kaydediniz. aksi taktirde cüzdana bir daha ulaşamazsınız.

cüzdanı açtıktan sonra yobit.net  borsasına üye olun.  Sonra https://yobit.net/en/trade/EDR2/BTC  adresinden, yobit.net e aktaracağınız btc ler ile edr2 alacak ve yobitten cüzdana, cüzdandaki  KULLANICI ADINIZI yazarak göndereceksiniz.

mesela cüzdan açarken kullanıcı adınızı murat5555  olarak belirlediyseniz, yobitten edr coinleri cüzdanınıza  gönderirken "kime" yazan yere  sadece murat5555 yazacaksınız

btc alma konusunu burada anlatmıyorum. sanırım herkez btc almayı ve btc transfer etmeyi biliyordur.

cüzdana ekleyeceğiniz edr coinler  pc de 24 saat online kalan cüzdan sayesinde madencilik yapacak ve  binde 6,5 ( %0,65) oranında günlük coin kazmış olacaksınız. online kaldığınız süre kadar coin kazılmaktadır.

Sorusu olanları buradan cevaplayabilir, ya da [email protected]  adresinden ulaşabilirsiniz.

sabretmeden para kazanılamaz. 3 günde 3 ayda parayı vurmak diye birşey yoktur. sabah 9 akşam 5 diye çalışılacak bir işte yoktur. 10 milyon kişi KPSS ye giriyor hersene ve 10000 kişi alınmıyor bile. kendi kazancını ancak girişimciliğini kullanarak arttırabilir insan. Girişimci, yatırımcı isen sabırlı olmayı da bilmek lazım ki  sabredenler ve çok çalışanlar edr coin de çok kazandı ve kazanmaya devam ediyor.  

bu hava civa coin değildir. Blockhoin de işlem gören tüm dünyaya yayılmış  bir coindir.

Araştırın ve karar verip kazanmaya başlayın...

herkese bol kazançlar. 

özgür yurt tarafından 29.12.2018 12:11:02 tarihinde düzenlendi.

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

21.04.2021 19:51:23 tarihinde yazıldı.

çok teşekkürler

yasin uğurluProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 611Kullanıcı resmi

10.05.2021 01:07:55 tarihinde yazıldı.

Merhaba bir bitcoin kazım uygulaması buldum 10 milyon kullanıcı ve çekim garantili 2 3 gündür araştırıyorum kendimde kullanıyorum. Hem pc den hemde telden kullanabiliyoruz telde uygulama indirmek 5,89 pc de ücretsiz telde 3 saatte bi tıklayıp interneti kapatsanız bile kazım yapıyo pc süresiz yapılıyo 0,00001 btc olunca çekebiliyoruz .Çekim süresine 10 günde çok rahat ulaşabilirsiniz.Amacım dolandırıcılık değil referans kazanmak istiyorum hem tanıtmış oluyum sizlerde faydalanın hemde ben faydalanıyım.  ismiyle sizde araştırabilirsiniz ama linkimle üye olursanız sevinirim.
https://cryptotabbrowser.com/22957019

yfdalEfsane Kriptom rütbeMesajlar : 2154Kullanıcı resmi

22.07.2021 02:45:30 tarihinde yazıldı.

Hayırlısı

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.