21.06.2020 14:09:31 tarihinde yazıldı.
mustafaozakbas yazmıştı. 21.06.2020 11:13:32
arkadaşlar bu bitexen hakkında yani bu site ile ilgili net bilgisi olan var mı aramızda çünkü ben şikayetvardan bakınca bir sürü para çekemeyen adamın şikayetiyle karşılaşıyorum bu işin aslı astarını bilen aramızda kullanan memnun kalan yada kalmayan var mı
Selamlar, bu konu hakkında kendi fikirlerimi belirtmek istiyorum;
Şikayetvar üzerinde borsanın paraları yansıtmadığına dair çok fazla şikayet oluşmuş durumda. Bazı kafalardan borsanın bu yatırılan paraları EXEN'i pumplamak için kullandığını düşünüyor. Bu olabilir bir şey, sonuçta kimse babamızın oğlu değil ki güvenelim tamamen. Bir anda hiçbir sebep yokken 120x gibi bir miktar çok ciddi bir miktar ve altının dolu olmadığını düşünüyorum. İnsan biraz düşünmeli, Binance gibi bir borsa bile kendi coinini böyle artırmıyor çünkü BNB gerçek bir utility coin. BNB aynı durumda olsa 15 dolardan 1800 dolara gidecek ve ETH gibi bir coini katlamış olacak, sizce normal mi bu? Her yere reklam vermek de hiç normal değil. Ben kesinlikle ve kesinlikle EXEN'in çok ciddi miktarda dump yiyeceğini düşünüyorum ve yine hak ettiği 1 lira altına düşeceğini düşünüyorum. Şu aşamada EXEN'e yatırım yapmak isteyen birisi gitsin kaldıraçlı işlem açsın, en azından daha mantıklı riske eder parasını. YTD.