Forumlar/Kriptom / Exen coin uçuşa geçti

Kriptom Türkçe Forumları

Mehmet ŞirinYeni Kriptom rütbeMesajlar : 5Kullanıcı resmi

Exen coin uçuşa geçti

12.06.2020 09:38:02 tarihinde yazıldı.

Exen coin kısa sürede çok fazla değer kazandı. Yaklaşık 1,5 sene önce 0,20 TL den işlem gören coin şimdi 7,80 TL yi gördü. Analiz bilgisi oln arkadaşlar bir inceleme yapabilir mi? Daha ne kadar yükselecek bu coin? 

batuhantstknProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 603Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

12.06.2020 11:40:34 tarihinde yazıldı.

Daha çok fazla yükseleceğini sanmıyorum. Bu ara çok görür olduk bunu hep emtia piyasalarında hem de kripto piyasalarında. Fazla düşüşte olan token/coin'leri bir süre şişiriyorlar. Dolar bazında değerlendirirsek neredeyse BNB'nin yarısı. Düşünülmesi gereken EXEN Coin BNB kadar utility mi? 

turkerturkerYeni Kriptom rütbeMesajlar : 2Kullanıcı resmi

13.06.2020 01:03:07 tarihinde yazıldı.

Şahsen ben alım satım yapıyorum sağlıklı çalıştığını gözlemliyorum çünkü sadece ilk para yatırma işleminde bir iki saat kadar bekledim ondan sonraki işlemlerde yatırma olsun çekme olsun sıkıntı çıkarmadı 1 - 2 dakikada gerçekleşti. Kendi coin i de var Exen adında ve sanırım en çok o alınıp satılıyor. Exen coin alıp satımı da zaten uygun fiyatı bulunca saniyeler içinde gerçekleşiyor ama nedense uygulaması düzgün çalışmıyor. Mesela hızlı al sat özelliği her zaman görüntülenmiyor. Birşeyler yüklenmiyor gibi geliyor. Web sitesi öyle değil. Bitcoin ve bilinen diğer altcoinlerin çoğu var zaten. Hatta adı sanı pek duyulmamış başka coinler de var. Onların alım satımı ilgiye göre tabi ki. Sebze pazarında ayakkabı ne kadar çok satılırsa gibi yani. Arz talep meselesi. Daha önce bilinen bazı yerli borsaları kullandım. Onlara göre biraz değişik geliyor. Ref li üye olanlara 5 exen coin dağıtmaya hala devam ediyor. Yalnız üyelik onaylanmadan kazanamıyorsunuz exen coin leri. Çekim yapmak için de ilk defa para yatırmak zorunlu ama istediğiniz kadar çekebiliyorsunuz. Mesela exen ler şu anda 9 tl civarı, dolayısıyla 45 tlnizi çekmek isterseniz 100tl yatırıp komisyonları çıkınca 140 tl civarı çekebiliyorsunuz. İşlemlerde alt sınırlar var. Mesela exen alım satımı en az 5 exen ile oluyor. Değeri çok artarsa aşağı çekerler.

turkerturker tarafından 16.06.2020 11:16:34 tarihinde düzenlendi.

14.06.2020 17:07:27 tarihinde yazıldı.

turkerturker yazmıştı. 13.06.2020 01:03:07

Şahsen ben alım satım yapıyorum sağlıklı çalıştığını gözlemliyorum çünkü sadece ilk para yatırma işleminde bir iki saat kadar bekledim ondan sonraki işlemlerde yatırma olsun çekme olsun sıkıntı çıkarmadı 1 - 2 dakikada gerçekleşti. Kendi coin i de var Exen adında ve sanırım en çok o alınıp satılıyor. Exen coin alıp satımı da zaten uygun fiyatı bulunca saniyeler içinde gerçekleşiyor ama nedense uygulaması düzgün çalışmıyor. Mesela hızlı al sat özelliği her zaman görüntülenmiyor. Birşeyler yüklenmiyor gibi geliyor. Web sitesi öyle değil. Bitcoin ve bilinen diğer altcoinlerin çoğu var zaten. Hatta adı sanı pek duyulmamış başka coinler de var. Onların alım satımı ilgiye göre tabi ki. Sebze pazarında ayakkabı ne kadar çok satılırsa gibi yani. Arz talep meselesi. Daha önce bilinen bazı yerli borsaları kullandım. Onlara göre biraz değişik geliyor. Ref li üye olanlara 5 exen coin dağıtmaya hala devam ediyor. Yalnız üyelik onaylanmadan kazanamıyorsunuz exen coin leri. Çekim yapmak için de ilk defa para yatırmak zorunlu ama istediğiniz kadar çekebiliyorsunuz. Mesela exen ler şu anda 9 tl civarı, dolayısıyla 45 tlnizi çekmek isterseniz 100tl yatırıp komisyonları çıkınca 140 tl civarı çekebiliyorsunuz. İşlemlerde alt sınırlar var. Mesela exen alım satımı en az 5 exen ile oluyor. Değeri çok artarsa aşağı çekerler.

Selamlar, ref link yasak.

erkin66Yeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

15.06.2020 01:55:13 tarihinde yazıldı.

anlık büyük bir artışta 11 in üzerinde seyrediyor

turkerturkerYeni Kriptom rütbeMesajlar : 2Kullanıcı resmi

16.06.2020 11:20:53 tarihinde yazıldı.

batuhantstkn yazmıştı. 14.06.2020 17:07:27

Selamlar, ref link yasak.

Pardon dostum düzeltme yaptım. 

Mehmet ŞirinYeni Kriptom rütbeMesajlar : 5Kullanıcı resmi

16.06.2020 14:41:41 tarihinde yazıldı.

Al-sat yapıp adet yükselteyim dedim. 3 TL civarından 6 TL ye çıkınca sattım. Tekrar düşer alırım diye. Sağolsun hiç düşmediği gibi bugün de 24.60 TL yi gördü :)

16.06.2020 14:44:08 tarihinde yazıldı.

turkerturker yazmıştı. 16.06.2020 11:20:53

Pardon dostum düzeltme yaptım. 

Sorun yok hocam. Bol kazançlar.

kayray07Yeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

17.06.2020 21:16:00 tarihinde yazıldı.

Deneme Mesajıdır. 

sedat düzgörYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

18.06.2020 12:04:04 tarihinde yazıldı.

evet inanın fırlıyor

mustafaozakbasYeni Kriptom rütbeMesajlar : 11Kullanıcı resmi

21.06.2020 11:13:32 tarihinde yazıldı.

arkadaşlar bu bitexen hakkında yani bu site ile ilgili net bilgisi olan var mı aramızda çünkü ben şikayetvardan bakınca bir sürü para çekemeyen adamın şikayetiyle karşılaşıyorum bu işin aslı astarını bilen aramızda kullanan memnun kalan yada kalmayan var mı 

21.06.2020 14:09:31 tarihinde yazıldı.

mustafaozakbas yazmıştı. 21.06.2020 11:13:32

arkadaşlar bu bitexen hakkında yani bu site ile ilgili net bilgisi olan var mı aramızda çünkü ben şikayetvardan bakınca bir sürü para çekemeyen adamın şikayetiyle karşılaşıyorum bu işin aslı astarını bilen aramızda kullanan memnun kalan yada kalmayan var mı 

Selamlar, bu konu hakkında kendi fikirlerimi belirtmek istiyorum; 

Şikayetvar üzerinde borsanın paraları yansıtmadığına dair çok fazla şikayet oluşmuş durumda. Bazı kafalardan borsanın bu yatırılan paraları EXEN'i pumplamak için kullandığını düşünüyor. Bu olabilir bir şey, sonuçta kimse babamızın oğlu değil ki güvenelim tamamen. Bir anda hiçbir sebep yokken 120x gibi bir miktar çok ciddi bir miktar ve altının dolu olmadığını düşünüyorum. İnsan biraz düşünmeli, Binance gibi bir borsa bile kendi coinini böyle artırmıyor çünkü BNB gerçek bir utility coin. BNB aynı durumda olsa 15 dolardan 1800 dolara gidecek ve ETH gibi bir coini katlamış olacak, sizce normal mi bu? Her yere reklam vermek de hiç normal değil. Ben kesinlikle ve kesinlikle EXEN'in çok ciddi miktarda dump yiyeceğini düşünüyorum ve yine hak ettiği 1 lira altına düşeceğini düşünüyorum. Şu aşamada EXEN'e yatırım yapmak isteyen birisi gitsin kaldıraçlı işlem açsın, en azından daha mantıklı riske eder parasını. YTD.

Talip ORHANYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

22.06.2020 02:08:43 tarihinde yazıldı.

batuhantstkn yazmıştı. 21.06.2020 14:09:31

Şikayetvar üzerinde borsanın paraları yansıtmadığına dair çok fazla şikayet oluşmuş durumda. Bazı kafalardan borsanın bu yatırılan paraları EXEN'i pumplamak için kullandığını düşünüyor. Bu olabilir bir şey, sonuçta kimse babamızın oğlu değil ki güvenelim tamamen. Bir anda hiçbir sebep yokken 120x gibi bir miktar çok ciddi bir miktar ve altının dolu olmadığını düşünüyorum. İnsan biraz düşünmeli, Binance gibi bir borsa bile kendi coinini böyle artırmıyor çünkü BNB gerçek bir utility coin. BNB aynı durumda olsa 15 dolardan 1800 dolara gidecek ve ETH gibi bir coini katlamış olacak, sizce normal mi bu? Her yere reklam vermek de hiç normal değil. Ben kesinlikle ve kesinlikle EXEN'in çok ciddi miktarda dump yiyeceğini düşünüyorum ve yine hak ettiği 1 lira altına düşeceğini düşünüyorum. Şu aşamada EXEN'e yatırım yapmak isteyen birisi gitsin kaldıraçlı işlem açsın, en azından daha mantıklı riske eder parasını. YTD.

Çok mantıkl konuşmuşsun hocam

mustafaozakbasYeni Kriptom rütbeMesajlar : 11Kullanıcı resmi

22.06.2020 10:15:34 tarihinde yazıldı.

batuhantstkn yazmıştı. 21.06.2020 14:09:31

teşekkür ederim 

Orhan KıssaYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

23.06.2020 09:35:13 tarihinde yazıldı.

arkadaşlar altcoinlerden uzun vadeli 3-4 yıllık alınıp kenara atmak için hangi coinlerden tercih edilebilir.

muhammed tamtamYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

23.06.2020 20:27:44 tarihinde yazıldı.

Orhan Kıssa yazmıştı. 23.06.2020 09:35:13

arkadaşlar altcoinlerden uzun vadeli 3-4 yıllık alınıp kenara atmak için hangi coinlerden tercih edilebilir.

kardeşim altcoinlerden bağlantısı sağlık alanına olan coinleri tercih edersen dünyanın durumuna göre kazanç sağlayabilirsin. 

AnonimYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

24.06.2020 21:27:43 tarihinde yazıldı.

Arkadaşlar yatırım yapılır mı yorumlarınızı bekliyorum

24.06.2020 22:29:12 tarihinde yazıldı.

Orhan Kıssa yazmıştı. 23.06.2020 09:35:13

Uzun vadeli olarak defi coinlere bakabilirsiniz ZRX gibi, $VET oldukça güzel haberlerle gündeme geldi bu ara. Borsaların da kendi coinleri değerlendirilebilir (Dandik borsalar olmadığı sürece). Tabii dediklerime direkt gidip yatırım yapmayın kendiniz de projeleri okuyun gelecek gördüklerinizi ekleyin cüzdanınıza ve asla tek bir projeye yatırmayın paranızı portföy oluşturun.

serkanteYeni Kriptom rütbeMesajlar : 8Kullanıcı resmi

28.06.2020 00:41:17 tarihinde yazıldı.

Mehmet Şirin yazmıştı. 16.06.2020 14:41:41

Al-sat yapıp adet yükselteyim dedim. 3 TL civarından 6 TL ye çıkınca sattım. Tekrar düşer alırım diye. Sağolsun hiç düşmediği gibi bugün de 24.60 TL yi gördü :)

hayatının büyük hatası olmuş bence  ilerde  dahada yükselir

huzeyranYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

1.07.2020 01:40:19 tarihinde yazıldı.

Piyasaya yeni yeni adapte oluyorum bir süre buralarda bakınayım durum nedir

babacondaAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 79Kullanıcı resmi

11.07.2020 03:15:36 tarihinde yazıldı.

Mehmet Şirin Kardeş konuyu açan kişi olarak alıntı yapıp cevap veremiyorum ama şahsına teşekkür ediyorum. Sen Exen Coin ile alakalı konuyu açmasaydın ben Exen Coinlerimi unutmuştum. Exen Borsasına üye olurken zamanında üye olana 100 Exen Coin veriyordu ben de üye olmuş hesap onayı bile yaptırmıştım. 100 Exen Coin vermişti o zaman pek bir değeri yoktu ve ben de şu ana kadar unutmuştum. Sayende kardeş şu an fiyatı 19.13 Lira olmuş hemen sattım 1.913 lira cebe girdi. İlaç gibi geldi, Bilgisayarım çökmüştü İdex Borsası Özel anahtarım da gitti içinde 140 Bin tane Xfin(XDCE) vardı ki şu an değeri 3000 lira civarı özel anahtar olmadığından tokenler gitti. Megawallette 1 Milyon Microbitcoinim vardı onlarda gitti içime dert olmuştu ama ikisine bir 1000 lira vermemiştim alırken, şimdi sayende Exen Coinlerimi hatırladım ve 1.913 liraya sattım ohhhhhh çektim. Allah bir kapıyı kapatıyor, bir kapıyı açıyor kurban olduğum. 

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.