Forumlar/Kriptom / Hep merak ediyorsunuz. Ödeme yapılıyor mu? diye

Kriptom Türkçe Forumları

Semra Ekeli ModeratörUzman Kriptom rütbeMesajlar : 113Kullanıcı resmi

Hep merak ediyorsunuz. Ödeme yapılıyor mu? diye

19.01.2021 23:48:37 tarihinde yazıldı.

Değerli arkadaşlar Merhaba...

Hepiniz merak ediyorsunuz ödeme yapılıyor mu diye.....

Evet arkadaşlar ödeme yapılıyor. 

ekte ödeme yapıldığına dair ekran görüntüsünü de paylaşıyorum. Eski ödemelerde var

en son ödememi de bugün aldım. 

Lütfen bu konuyu bir daha gündem yapmamanızı öneriyorum. 

Yani çark çevirsek bile çekilecek rakama ulaşıldığında ödeme yapılmayacak gibi bir şey asla söz konusu değil. 

Diğer taraftan en çok şikayet edilen konu 100 Satoshi çıkıyor. Arkadaşlar bana da 100 satoshi çıkıyor 

Burada yapacak bir şey yok. Bazen de 500 çıkıyor. Şu ana kadar iki defa 25.000 de çıktı...

Bakı şimdi de bir şey çıkmadı

Şimdi diyeceksiniz sen yazı yazdın ödeme aldın. 

Arkadaşlar ilgili rakama gelince siz de ödeme alacaksınız. 

Ben aldım çünkü ödemelerimi...

O yüzden size tekrar söyleyeyim...

1. Çarkatan 100 satoshi çıkıyor diye şikayet etöme.

2. Ödeme alabilecek miyim diye asla şüphe duyma....

Hepinize bol şanslar.... 

Kriptom ile kalmaya ve ayrıca lütfen haberlere de tıklamaya devam ediniz. 

Selamlarımla....

Murat ÖZERAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 21Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

20.01.2021 02:12:47 tarihinde yazıldı.

Çarkta hep yüz çıkıyor  şansıma 

fırat uysalYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

20.01.2021 03:09:49 tarihinde yazıldı.

inanıyor ve guvenıyoruz

20.01.2021 10:39:46 tarihinde yazıldı.

Murat ÖZER yazmıştı. 20.01.2021 02:12:47

Çarkta hep yüz çıkıyor  şansıma 

Evet bana da 100 çıkıyor

sdtkclAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 55Kullanıcı resmi

20.01.2021 10:39:58 tarihinde yazıldı.

O kadar uzun süre devam edecek olursak ödeme olacağını düşünüyoruz hepimizde ama ödeme eşiği çok yüksek. Ödeme limitini bir miktar aşağıya çekmek daha iyi olmazmı?

kabaca hesaplayacak olursak; Günde iki defa çark çevirme imkanımız var. Genelde de 100 satoshi çıkıyor. her çevirdiğimizde 100 satoshi çıktığını düşünerek hesapladığımzda:

100x2:200 satoshi yada daha anlaşılır olursa 0,00000200 BTC (günlük getirisi) 

Her gün istisnasız siteye girerek çarkı çevirdiğimizi düşünürsek;

200x30:6.000 satoshi yani 0,00006000 BTC ediyor. (aylık getirisi)

ödeme eşiğinin 0.005BTC yani  500.000 satoshi olduğunu düşünürsek bu rakama ulaşmamız için 

500.000/6.000: yaptığımızda 83.333.... ay boyunca bir gün dahi atlamadan çarkı çevirmemiz gerek. Yani 6 yıl 11 ay gibi bir süre eder ortalama. Bu süre çok uzun bir süre.  Bunun değişmesi ve daha kısa süre içinde ödeme yapılabilecek şekilde güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum ben. Ortalama 1 yada 2 yılda bir ödeme yapılacak şekilde güncellenmesi gerekli yoksa çark çevirme sadece basit bir oyun gözüyle bakılacak ve ödeme konusunda her zaman daha çok soru alacaksınız. Siz site yöneticisi/sahibi olarak ödeme aldığınızı yazsanız da inanılırlığınız askıda kalacak bence.  

Şahsi fikrim çark çevirmeyi ben öylesine yapıyorum. Ödeme alacağıma da inanmıyorum.  Daha doğrusu o kadar uzun sürede birçok şeylerin değişeceğini/yaşanacağını, bu sebeple de bu süreyi tamamlamadan sitenin bir şekilde değişeceğini yada herhangi bir sebepten dolayı benim siteden uzaklaşacağımı düşünüyorum. Hatta zaman zaman sitenizde yapılan değişiklik yada kontrollere rağmen doğru olmayan bilgilerin olduğunu yada bazı üyelerin bencilce paylaşımlardan (şu reklam amaçlı yapılan paylaşımlar, referans linkleri filan) çok rahatsız olduğumu ve bu sebeple siteden soğuduğumu da belirtmeliyim. BU site üzerinden maddi yada manevi bir kazanç sağlamak amacındaysanız sitenizin amatör ruhunu bozmadan daha profesyonelce değişiklikler yapmanız gerektiğini düşünmekteyim. Kullanıcıların beklentilerini karşılamayan/kulaklarını tıkayan milyonlarca kapanmış yada atıl durumdaki web sitesinden birisi olmamanız için değişim ve kullanıcı odaklı olmanız gerekliliğini gözünüzden kaçırmamalısınız bence. Dilerseniz daha detaylı olarak özelden de fikir paylaşımında bulunabiliriz. İyi günler dilerim.

sdtkcl tarafından 20.01.2021 10:45:13 tarihinde düzenlendi.

Ramazan AykurtYeni Kriptom rütbeMesajlar : 2Kullanıcı resmi

20.01.2021 13:24:02 tarihinde yazıldı.

4 kere hiçbirşey çıkmadı :(

baterist09Yeni Kriptom rütbeMesajlar : 9Kullanıcı resmi

21.01.2021 00:56:33 tarihinde yazıldı.

Neden ödeme limiti söz verildiği halde 0,0025 btc ye düşürülmedi bunu da açıklarsanız seviniriz

sdtkclAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 55Kullanıcı resmi

23.01.2021 11:53:21 tarihinde yazıldı.

baterist09 yazmıştı. 21.01.2021 00:56:33

Neden ödeme limiti söz verildiği halde 0,0025 btc ye düşürülmedi bunu da açıklarsanız seviniriz

ödeme limitinin düşürülmesi sözü verildiğini bilmiyordum. Böyle bir söz verilmişse söz verildiği gibi yerine getirilmesi gerekli bence. 

generalAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 67Kullanıcı resmi

23.01.2021 12:53:32 tarihinde yazıldı.

sdtkcl yazmıştı. 23.01.2021 11:53:21

ödeme limitinin düşürülmesi sözü verildiğini bilmiyordum. Böyle bir söz verilmişse söz verildiği gibi yerine getirilmesi gerekli bence. 

Semra Hanım;

Güvenmesek ve inanmasak zaten devam ediyor olmazdık... Sadece net olarak moderatör olarak sitede çalışan birinin kendiyle karşılaştırarak değil, (çünkü şartlar eşit değil) çözüm odaklı bilgiler aktarmasını bekliyoruz.Örneğin, şu tarihte ödeme limiti düşürülecek gibi... Yani söz verilen ödeme limiti düşürülmesi konusunda bilgi almak istiyoruz. 

AnonimYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

23.01.2021 13:38:26 tarihinde yazıldı.

Semra Ekeli Moderatör yazmıştı. 20.01.2021 10:39:46

Evet bana da 100 çıkıyor

Sadece ilk seferinde fazla veriyor sanırım :)

23.01.2021 13:41:49 tarihinde yazıldı.

general yazmıştı. 23.01.2021 12:53:32

Semra Hanım;

Güvenmesek ve inanmasak zaten devam ediyor olmazdık... Sadece net olarak moderatör olarak sitede çalışan birinin kendiyle karşılaştırarak değil, (çünkü şartlar eşit değil) çözüm odaklı bilgiler aktarmasını bekliyoruz.Örneğin, şu tarihte ödeme limiti düşürülecek gibi... Yani söz verilen ödeme limiti düşürülmesi konusunda bilgi almak istiyoruz. 

Ödeme limitinin düşürülmesi site gelirlerinin artmasına bağlı bir durum. Şimdilik bir değişiklik maalesef ufukta görünmüyor. Ben çok fazla soru geldiği ve ödeme yapılmayacak ne de olsa dendiği için zihinlerdeki soru işaretleri gitsin ve bu sorularla karşılaşmayayım diye yazdım. 

Şimdilik Çarka devam.... :)

generalAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 67Kullanıcı resmi

23.01.2021 13:49:09 tarihinde yazıldı.

Semra Ekeli Moderatör yazmıştı. 23.01.2021 13:41:49

Ödeme limitinin düşürülmesi site gelirlerinin artmasına bağlı bir durum. Şimdilik bir değişiklik maalesef ufukta görünmüyor. Ben çok fazla soru geldiği ve ödeme yapılmayacak ne de olsa dendiği için zihinlerdeki soru işaretleri gitsin ve bu sorularla karşılaşmayayım diye yazdım. 

Şimdilik Çarka devam.... :)

içimizi rahatlatmak adına böyle bir açıklama yaptığınızı tahmin ediyoruz zaten... Çarka devam sorun yok... Ancak sitenin gelirlerinin artmasıyla paralel gidecek bir olgudan bahsediyoruz. Sitenin gelirlerinin artması ödeme limitlerinin düşük olmasıyla daha çok tercih edilir hale gelir diye düşünüyorum ben...Ayrıca bir de sisteme referans eklenirse, sistemin büyümesini de sağlayacaktır ve sitenin trafiğini de arttıracaktır.Naçizane fikrim tabii.... Sonuçta söz verildiği için bilgi almak istedik. İlginize çok teşekkürler... 

Enes OrukYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

23.01.2021 14:02:36 tarihinde yazıldı.

Deneyeceğiz ve göreceğiz ama bence veriyorlar

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

21.04.2021 15:30:44 tarihinde yazıldı.

inşalalh

yasin uğurluProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 611Kullanıcı resmi

10.05.2021 01:24:56 tarihinde yazıldı.

Merhaba bir bitcoin kazım uygulaması buldum 10 milyon kullanıcı ve çekim garantili 2 3 gündür araştırıyorum kendimde kullanıyorum. Hem pc den hemde telden kullanabiliyoruz telde uygulama indirmek 5,89 pc de ücretsiz telde 3 saatte bi tıklayıp interneti kapatsanız bile kazım yapıyo pc süresiz yapılıyo 0,00001 btc olunca çekebiliyoruz .Çekim süresine 10 günde çok rahat ulaşabilirsiniz.Amacım dolandırıcılık değil referans kazanmak istiyorum hem tanıtmış oluyum sizlerde faydalanın hemde ben faydalanıyım.  ismiyle sizde araştırabilirsiniz ama linkimle üye olursanız sevinirim.
https://cryptotabbrowser.com/22957019

ilker ördekYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

16.05.2021 21:44:52 tarihinde yazıldı.

Çekim limiti çok yüksekmiş. Bunun düzeltilmesi ilgiyi artıtrır.

SayongAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 19Kullanıcı resmi

16.05.2021 23:35:44 tarihinde yazıldı.

Gereksiz ağlayışlar...

gusta07Yeni Kriptom rütbeMesajlar : 7Kullanıcı resmi

16.05.2021 23:51:46 tarihinde yazıldı.

sdtkcl yazmıştı. 20.01.2021 10:39:58

O kadar uzun süre devam edecek olursak ödeme olacağını düşünüyoruz hepimizde ama ödeme eşiği çok yüksek. Ödeme limitini bir miktar aşağıya çekmek daha iyi olmazmı?

kabaca hesaplayacak olursak; Günde iki defa çark çevirme imkanımız var. Genelde de 100 satoshi çıkıyor. her çevirdiğimizde 100 satoshi çıktığını düşünerek hesapladığımzda:

100x2:200 satoshi yada daha anlaşılır olursa 0,00000200 BTC (günlük getirisi) 

Her gün istisnasız siteye girerek çarkı çevirdiğimizi düşünürsek;

200x30:6.000 satoshi yani 0,00006000 BTC ediyor. (aylık getirisi)

ödeme eşiğinin 0.005BTC yani  500.000 satoshi olduğunu düşünürsek bu rakama ulaşmamız için 

500.000/6.000: yaptığımızda 83.333.... ay boyunca bir gün dahi atlamadan çarkı çevirmemiz gerek. Yani 6 yıl 11 ay gibi bir süre eder ortalama. Bu süre çok uzun bir süre.  Bunun değişmesi ve daha kısa süre içinde ödeme yapılabilecek şekilde güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum ben. Ortalama 1 yada 2 yılda bir ödeme yapılacak şekilde güncellenmesi gerekli yoksa çark çevirme sadece basit bir oyun gözüyle bakılacak ve ödeme konusunda her zaman daha çok soru alacaksınız. Siz site yöneticisi/sahibi olarak ödeme aldığınızı yazsanız da inanılırlığınız askıda kalacak bence.  

Şahsi fikrim çark çevirmeyi ben öylesine yapıyorum. Ödeme alacağıma da inanmıyorum.  Daha doğrusu o kadar uzun sürede birçok şeylerin değişeceğini/yaşanacağını, bu sebeple de bu süreyi tamamlamadan sitenin bir şekilde değişeceğini yada herhangi bir sebepten dolayı benim siteden uzaklaşacağımı düşünüyorum. Hatta zaman zaman sitenizde yapılan değişiklik yada kontrollere rağmen doğru olmayan bilgilerin olduğunu yada bazı üyelerin bencilce paylaşımlardan (şu reklam amaçlı yapılan paylaşımlar, referans linkleri filan) çok rahatsız olduğumu ve bu sebeple siteden soğuduğumu da belirtmeliyim. BU site üzerinden maddi yada manevi bir kazanç sağlamak amacındaysanız sitenizin amatör ruhunu bozmadan daha profesyonelce değişiklikler yapmanız gerektiğini düşünmekteyim. Kullanıcıların beklentilerini karşılamayan/kulaklarını tıkayan milyonlarca kapanmış yada atıl durumdaki web sitesinden birisi olmamanız için değişim ve kullanıcı odaklı olmanız gerekliliğini gözünüzden kaçırmamalısınız bence. Dilerseniz daha detaylı olarak özelden de fikir paylaşımında bulunabiliriz. İyi günler dilerim.

KESİNLİKLE KATILIYORUM ........

arif kaan özerYeni Kriptom rütbeMesajlar : 12Kullanıcı resmi

17.05.2021 13:19:32 tarihinde yazıldı.

Bu kadar kısa sürede o miktarları nasıl kazandınız da çekim yaptınız nerdeyse 10 günde bi çekim yapılmış bizde aylardır bekliyoruz 

Mert ARIKANYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

17.05.2021 15:48:08 tarihinde yazıldı.

Güzel kardeşlerim yorumları okudum iyi güzel ama bu siteyi yöneten arkadaşlara bir şeyler katmadan ödeme almayı beklemekte biraz saçmalık, akıllı bir insan buradan para kazanmak yerine keyfini çıkarsın, mantık olarak baktığınız zaman, site sahibi hepimize 3 ay çevir kazan ödeme yaptığını düşünsek, Elon Musk olsa batar herhalde... Seni teşvik etmek için yaptığı eğlenceli bir uygulama bu kadar kar odaklı bakmayın, bir sürü siteye bedavaya yazıyorsunuz zaten takılmayın bu kadar. 

seattle1966Acemi Kriptom rütbeMesajlar : 209Kullanıcı resmi

17.05.2021 23:26:15 tarihinde yazıldı.

hayatın kendisi çarkıfelek...uygulama çok makul...

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.