Forumlar/Kriptom / KRİPTO PARA HAKKINDA BİLGİ BEKLEMEKTEYİZ.

Kriptom Türkçe Forumları

Mining BurakYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

KRİPTO PARA HAKKINDA BİLGİ BEKLEMEKTEYİZ.

20.02.2019 09:12:01 tarihinde yazıldı.

Merhabalar;

Arkadaşlar bir sistem topladık ve birkaç sorum olacak. Biraz keyfi biraz kazanç getirmesi adına yapacağız o nedenle lütfen elektrik ücretsizmi gibi değişik cevaplar gelmezse sevinirim. Amacımız 1 ayda milyoner olmak değil. Öncelikle sizlerle CPU ve Gpu özelliklerini yazayım

Ryzen 5 1600x işlemci

4x RX 580 Ekran kartı

1000W PSU

Bu işlemci ve ekran kartları ile mining konusunda verimli nasıl bir iş çıkartabiliriz? Zcash ethereum vs. hangisi daha mantıklı olacaktır? İşlemci ve ekran kartı ile aynı anda mining işlemi yapılabiliyor mu? Tecrübe sahibi arkadaşların bu konuda bize bir yol göstermesini beklemekteyim. 

bababtcAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 44Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

21.02.2019 15:16:02 tarihinde yazıldı.

Merhaba,

1 adet RX 580 verilen bilgilere göre 27.5 MHs'lik bir güç üretiyor. Yani 4 ekran kartı için 110 MHs'lik bir Ethereum kazım gücüne sahipsin.

Bu da günlük olarak 7-8 TL gibi bir kazanca tekabül ediyor, şuanki ETH fiyatlarıyla. Aylık 0.3 ETH kazabiliyorsun, bu da aylık yaklaşık 235 TL gibi bir rakam ediyor. Tabi elektrik gideri olmadan. İşin içine elektrik gideri girince bu kazanç bir anda zarara dönüşüyor. :) Zcash üretimi de birbirine yakın sayılır.

Havuz için MinerGate kullanabilirsiniz, kendi uygulamarı üzerinde istediğin ekran kartını istediğin coin'e atayabiliyorsun. İşlemcini de farklı bir coin'e atayıp aynı anda mining yapabiliyorsun.

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

21.04.2021 19:45:42 tarihinde yazıldı.

çok teşekkürler

yasin uğurluProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 611Kullanıcı resmi

10.05.2021 01:08:47 tarihinde yazıldı.

Merhaba bir bitcoin kazım uygulaması buldum 10 milyon kullanıcı ve çekim garantili 2 3 gündür araştırıyorum kendimde kullanıyorum. Hem pc den hemde telden kullanabiliyoruz telde uygulama indirmek 5,89 pc de ücretsiz telde 3 saatte bi tıklayıp interneti kapatsanız bile kazım yapıyo pc süresiz yapılıyo 0,00001 btc olunca çekebiliyoruz .Çekim süresine 10 günde çok rahat ulaşabilirsiniz.Amacım dolandırıcılık değil referans kazanmak istiyorum hem tanıtmış oluyum sizlerde faydalanın hemde ben faydalanıyım.  ismiyle sizde araştırabilirsiniz ama linkimle üye olursanız sevinirim.
https://cryptotabbrowser.com/22957019

yfdalEfsane Kriptom rütbeMesajlar : 2154Kullanıcı resmi

22.07.2021 02:44:43 tarihinde yazıldı.

Hayırlısı

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.