Bu siteyi bir süredir kullanıyorum.
Mal varlığım kısmında mevcut kriptolarınızı girerek elinizdeki kriptoları ve TL karşılıklarını; son 24 saatteki ve 7 günlük değişimi toplu olarak görebiliyoruz. Ama dikkatimi çekiyor; buradaki değerler çoğu zaman piyasadaki değerlerden bir miktar farklı oluyor. Bugün mesela ETH 9100Lira seviyelerindeyken burada 8600Lira civarındaydı. Benzeri farklılıklar her zaman olmakta. Buda bilgilerde yanlışlığa sebep oluyor.
Ayrıca; madencilik hesaplamada çok büyük hatalar mevcut. ETH yada ETC madenciliği hesaplamalarındaki değerler gerçek değerlerin çok uzağında. Madencilikte kullanılan kartların kazım değerleri de aynı şekilde piyasadaki değerlerden çok çok uzak. Bu değerlerle/hesaplamalarla ilgili acilen düzeltme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Yazdığım konularda daha detaylı açıklama ve ekran görüntüleri de paylaşabilirim istek olması durumunda.
Böyle güzel bir sitenin bu konularda biraz daha hassas ve doğruya yakın bilgiler vermesi gerektiğini düşünüyorum.
Herkese bol kazançlar dilerim.
sdtkcl tarafından 8.01.2021 14:47:32 tarihinde düzenlendi. [Yazım hatası düzeltme]