Forumlar/Kriptom / MİNİ ALT BOĞA

Kriptom Türkçe Forumları

Emre UrakçıYeni Kriptom rütbeMesajlar : 5Kullanıcı resmi

MİNİ ALT BOĞA

22.05.2020 20:53:54 tarihinde yazıldı.

Piyasanın son günlerdeki durumuna baktığımızda Bitcoin sürekli in çık yaparak yatırımcılarda güvensiz bir ortam hissi oluşturdu. Bu sırada "Dominasyon" 67 lere kadar düştü ve altcoinler de bir hareketlilik olabileceğini düşündürttü bana. Sizce beklenen mini alt boğa için zaman geldi mi? Görüşlerinizi lütfen açıklayarak belirtebilirseniz çok daha iyi olur :)

oraletYeni Kriptom rütbeMesajlar : 2Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

28.05.2020 03:01:10 tarihinde yazıldı.

altlar hani btc den bağımsızdı o çıkınca çıkıyorlar, o düşünce düşüyorlar...

28.05.2020 10:08:47 tarihinde yazıldı.

oralet yazmıştı. 28.05.2020 03:01:10

Öyle bir durum söz konusu değil. Altlar btc nin özellikle sert iniş veya çıkışlarında dominasyonu etkilediği için ezilir. Altların yükselmesi için btc yatay harekete girip dominasyonu uygun seviyelere düşürürse altlarda ciddi yükselişler gelir  veya diğer ihtimal btc artarken eth de karşılık verirse altlarda yine yükselme olur.

mkaraYeni Kriptom rütbeMesajlar : 7Kullanıcı resmi

5.06.2020 11:54:04 tarihinde yazıldı.

Emre Urakçı yazmıştı. 28.05.2020 10:08:47

Öyle bir durum söz konusu değil. Altlar btc nin özellikle sert iniş veya çıkışlarında dominasyonu etkilediği için ezilir. Altların yükselmesi için btc yatay harekete girip dominasyonu uygun seviyelere düşürürse altlarda ciddi yükselişler gelir  veya diğer ihtimal btc artarken eth de karşılık verirse altlarda yine yükselme olur.

güzel bilgi için teşekkür

5.06.2020 14:12:34 tarihinde yazıldı.

mkara yazmıştı. 5.06.2020 11:54:04

güzel bilgi için teşekkür

Rica ederim

batuhantstknProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 603Kullanıcı resmi

11.06.2020 00:22:02 tarihinde yazıldı.

Eskisi gibi bir boğa olmayacak arkadaşlar. Öncesinde ne alırsanız ertesi gün kardaydı. Şimdiki boğalarda gerçekten hak edenler artacak.

11.06.2020 21:34:22 tarihinde yazıldı.

batuhantstkn yazmıştı. 11.06.2020 00:22:02

Eskisi gibi bir boğa olmayacak arkadaşlar. Öncesinde ne alırsanız ertesi gün kardaydı. Şimdiki boğalarda gerçekten hak edenler artacak.

Peki sizin fikriniz ne bu konuda? Bozok hoca bugün bunu paylaştı durumla ilgili. Asıl önemli nokta hangileri neye göre artacak? Projesi sağlam olanları da marjin işleme alıyorlar. Diğerleri inanılmaz artarken projesi sağlam olupta marjinde olduğu için gitmezlerse bu da absürt olacaktır. O yüzden sanırım işin bu yönüne odaklanmak gerekecek gibi. 

12.06.2020 15:06:31 tarihinde yazıldı.

Emre Urakçı yazmıştı. 11.06.2020 21:34:22

Peki sizin fikriniz ne bu konuda? Bozok hoca bugün bunu paylaştı durumla ilgili. Asıl önemli nokta hangileri neye göre artacak? Projesi sağlam olanları da marjin işleme alıyorlar. Diğerleri inanılmaz artarken projesi sağlam olupta marjinde olduğu için gitmezlerse bu da absürt olacaktır. O yüzden sanırım işin bu yönüne odaklanmak gerekecek gibi. 

Genellikle tek konuya odaklanan projelere bakmak lazım eğer gerçekçi artışlar arıyorsak. Örneği ADA ve VET ikilisinden örnek vereyim. Bu ikiliden VET'in daha sağlam olduğunu düşünüyorum çünkü odaklandığı konu gerçekten tek amaç üzerine. ADA ise ölçeklenme, güvenlik vs. derken ortalarda geziniyor. Eskisi gibi az kripto para da yok 2017'deki gibi. Şimdi her gün proje çıkıyor neredeyse. Haberleri takip etmek gerekiyor ama spekülasyon yaratanları değil tabii ki.

Marjin işlemler de şu an muallakta kaldı tamamen. Çoğu borsa artık Futures işlemleri sunmaya başladı. İnsanlar faizle uğraşmaktan yorulmuşken bu da projeleri etkilemez kanısındayım uzun vadede. YTD

12.06.2020 19:26:18 tarihinde yazıldı.

batuhantstkn yazmıştı. 12.06.2020 15:06:31

Genellikle tek konuya odaklanan projelere bakmak lazım eğer gerçekçi artışlar arıyorsak. Örneği ADA ve VET ikilisinden örnek vereyim. Bu ikiliden VET'in daha sağlam olduğunu düşünüyorum çünkü odaklandığı konu gerçekten tek amaç üzerine. ADA ise ölçeklenme, güvenlik vs. derken ortalarda geziniyor. Eskisi gibi az kripto para da yok 2017'deki gibi. Şimdi her gün proje çıkıyor neredeyse. Haberleri takip etmek gerekiyor ama spekülasyon yaratanları değil tabii ki.

Marjin işlemler de şu an muallakta kaldı tamamen. Çoğu borsa artık Futures işlemleri sunmaya başladı. İnsanlar faizle uğraşmaktan yorulmuşken bu da projeleri etkilemez kanısındayım uzun vadede. YTD

Teşekkürler yorumunuz için :) Bende bir süre daha izlemek gerektiğini düşünüyorum şuan için. 

14.06.2020 17:05:37 tarihinde yazıldı.

Emre Urakçı yazmıştı. 12.06.2020 19:26:18

Teşekkürler yorumunuz için :) Bende bir süre daha izlemek gerektiğini düşünüyorum şuan için. 

Ufak bir tavsiye; her zaman nakit para ayırın yatırım yaparken. Her fırsatın üzerinde başka bir fırsat olabilir, sadece seyirci kalmazsınız böylece. Saygılar.

demirUzman Kriptom rütbeMesajlar : 304Kullanıcı resmi

16.06.2020 13:16:12 tarihinde yazıldı.

oralet yazmıştı. 28.05.2020 03:01:10

Genelde öyle olur ama bazı alt koinler bağımsız yükselir ve iner. Bu da yatırımcısına kazandırır mühim olanda bu altları bulabilmekte...   :)

16.06.2020 14:44:50 tarihinde yazıldı.

demir yazmıştı. 16.06.2020 13:16:12

Genelde öyle olur ama bazı alt koinler bağımsız yükselir ve iner. Bu da yatırımcısına kazandırır mühim olanda bu altları bulabilmekte...   :)

Selamlar hocam, haberleri dikkatlice takip etmek lazım. Günlük al sat için iyi fırsatlar sunuyor

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

21.04.2021 15:45:14 tarihinde yazıldı.

teşekkürler. kolay gelsin

yasin uğurluProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 611Kullanıcı resmi

10.05.2021 01:15:13 tarihinde yazıldı.

Merhaba bir bitcoin kazım uygulaması buldum 10 milyon kullanıcı ve çekim garantili 2 3 gündür araştırıyorum kendimde kullanıyorum. Hem pc den hemde telden kullanabiliyoruz telde uygulama indirmek 5,89 pc de ücretsiz telde 3 saatte bi tıklayıp interneti kapatsanız bile kazım yapıyo pc süresiz yapılıyo 0,00001 btc olunca çekebiliyoruz .Çekim süresine 10 günde çok rahat ulaşabilirsiniz.Amacım dolandırıcılık değil referans kazanmak istiyorum hem tanıtmış oluyum sizlerde faydalanın hemde ben faydalanıyım.  ismiyle sizde araştırabilirsiniz ama linkimle üye olursanız sevinirim.
https://cryptotabbrowser.com/22957019

yfdalEfsane Kriptom rütbeMesajlar : 2154Kullanıcı resmi

22.07.2021 02:25:14 tarihinde yazıldı.

Hayırlısı

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.