1.01.2020 02:23:09 tarihinde yazıldı.
Semra Ekeli Moderatör yazmıştı. 31.12.2019 14:45:53
Değerli atanyer
kripto para dünyasının 3 numarasının çiftlik bank olarak nitelendirmek biraz ağır olur. Zira Ripple'ın hedefleri var. XRP'nin değeri de bu hedeflerin ne kadar kulanılacağına bağlı.
Ripple'ın elinde bulunan 50 milyar XRP'nin bir sorun olduğunu kabul ediyorum. Ancak bu işleyişe mani değil. XRP bir menkul kıymet olarak nitelerndirilirse işte o zaman Ripple ilk iş olarak elindeki 50 Milyar XRP yi yakmak zorunda kalacak. böylelikle XRP tamamen XRP topluluğunun koini haline gelecek. O yüzden mahkemeyi bir sorun olarak görmüyorum .....
Semra hanim benzer bir sekilde steller tokenlerini yaktı sonuç olarak fiyat dahada eksiye gitti.
yarin ripple firması biz xrp yi ödeme aracı olarak kullandık ripple token i cikartiyoruz derse okadar yatırımcı nasıl bir uçuruma gider dusunebiliyormusunuz.
şahsi görüşümü sorarsanız xrp nin tabiki yükselişi olacak ama suan değil .firmanın suanda tek yaptığı algı yönetimi .
keşke olumlu dusunebilsem ama bende çoğu kişi gibi xrp den bana göre ciddi zarar etmiş biriyim .yatırım tavsiyesi yapmıyorum ama ben tl bazlı 0.50 civarı gibi bir rakamdan sonra yükseleceğini düşünüyorum
saygılar