Forumlar/Kriptom / XRP 0,23 $ DİRENCİNİ KIRABİLİR Mİ?

Kriptom Türkçe Forumları

MURAT ARIYeni Kriptom rütbeMesajlar : 8Kullanıcı resmi

XRP 0,23 $ DİRENCİNİ KIRABİLİR Mİ?

27.12.2019 11:02:53 tarihinde yazıldı.

3. Büyük kripto para birimi XRP'nin istikrarsız hali yatırımcılarını endişelendirmeye devam ediyor. Sizce 0,22$  direncini kırarak yeniden yükselişe geçer mi?

Semra Ekeli ModeratörUzman Kriptom rütbeMesajlar : 105Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

27.12.2019 11:30:41 tarihinde yazıldı.

XRP'nin başarısı Ripple'ın dünya çapında bir ödeme ağı kurma girişimine bağlı. Ancak şimdiye kadar sadece Meksika ve Amerika arasında bir köprü kurmayı başarmış durumda. Bu başarının arkasında MoneyGram'ı da unutmamak gerek tabiiki 

30.12.2019 08:54:24 tarihinde yazıldı.

Semra Ekeli Moderatör yazmıştı. 27.12.2019 11:30:41

XRP'nin başarısı Ripple'ın dünya çapında bir ödeme ağı kurma girişimine bağlı. Ancak şimdiye kadar sadece Meksika ve Amerika arasında bir köprü kurmayı başarmış durumda. Bu başarının arkasında MoneyGram'ı da unutmamak gerek tabiiki 

Ortada bir başarı var ancak ilerleme yok gibi birşey. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz? 

30.12.2019 13:22:23 tarihinde yazıldı.

Ortada sadece sınırlı bir başarı var. Ne zaman diğer ülkelerde de meksiikaya benzer bir atılım gerçekleştirirse işte o zaman ilerleme var deriz.

30.12.2019 14:47:30 tarihinde yazıldı.

Yaklaşık 10 milyar dolarlık bir şirket ancak uzak doğuda bir kaç ülke ile beraber Meksika ve Amerika üzerinde ağırlıklı işlem görüyor. Avrupa ülkelerinin esamesi yok denilebilecek seviyede. En azından yaptığım analizlerden bu sonucu çıkardım. Bitcoin kadar durumu merakla beklenen kripto para biriminin bu denli yavaş hareket etmesi açıkçası yatırımcı olarak beni endişelendiriyor. 

atanyerUzman Kriptom rütbeMesajlar : 422Kullanıcı resmi

31.12.2019 01:41:25 tarihinde yazıldı.

xrp yerli yatırımcı degimiyle pismanliktir.elinde milyarlarca olan bir şirketin tokeni olup işin ilginç yani mahkemelerde ripple firması xrp nin fiyatı ve kendisi bizi ilgilendirmemektedir demektedir.xrp donemimizin ciflikbankidir diyebiliriz.

31.12.2019 09:07:07 tarihinde yazıldı.

atanyer yazmıştı. 31.12.2019 01:41:25

xrp yerli yatırımcı degimiyle pismanliktir.elinde milyarlarca olan bir şirketin tokeni olup işin ilginç yani mahkemelerde ripple firması xrp nin fiyatı ve kendisi bizi ilgilendirmemektedir demektedir.xrp donemimizin ciflikbankidir diyebiliriz.

Yani yorumunuzdan XRP'ye yüksek yatırım yapmak ileride pişmanlık duymamıza sebep olabilir şeklinde anlayabilir miyim?

31.12.2019 11:07:27 tarihinde yazıldı.

MURAT ARI yazmıştı. 31.12.2019 09:07:07

Yani yorumunuzdan XRP'ye yüksek yatırım yapmak ileride pişmanlık duymamıza sebep olabilir şeklinde anlayabilir miyim?

evet hocam nacizane fikrim.firma yaptığı tüm anlaşmalarda anlaştığı firmaya  xrp veriyor .alan firmada anında bunu satıyor.zaten her olumlu anlaşma haberi sonrası fiyatın çıkmaması hatta düşmesi bu olayı açıklıyor.

31.12.2019 14:45:53 tarihinde yazıldı.

atanyer yazmıştı. 31.12.2019 01:41:25

Değerli atanyer

kripto para dünyasının 3 numarasının çiftlik bank olarak nitelendirmek biraz ağır olur. Zira Ripple'ın hedefleri var. XRP'nin değeri de bu hedeflerin ne kadar kulanılacağına bağlı. 

Ripple'ın elinde bulunan 50 milyar XRP'nin bir sorun olduğunu kabul ediyorum. Ancak bu işleyişe mani değil. XRP bir menkul kıymet olarak nitelerndirilirse işte o zaman Ripple ilk iş olarak elindeki 50 Milyar XRP yi yakmak zorunda kalacak. böylelikle XRP tamamen XRP topluluğunun koini haline gelecek. O yüzden mahkemeyi bir sorun olarak görmüyorum .....

1.01.2020 02:23:09 tarihinde yazıldı.

Semra Ekeli Moderatör yazmıştı. 31.12.2019 14:45:53

Değerli atanyer

kripto para dünyasının 3 numarasının çiftlik bank olarak nitelendirmek biraz ağır olur. Zira Ripple'ın hedefleri var. XRP'nin değeri de bu hedeflerin ne kadar kulanılacağına bağlı. 

Ripple'ın elinde bulunan 50 milyar XRP'nin bir sorun olduğunu kabul ediyorum. Ancak bu işleyişe mani değil. XRP bir menkul kıymet olarak nitelerndirilirse işte o zaman Ripple ilk iş olarak elindeki 50 Milyar XRP yi yakmak zorunda kalacak. böylelikle XRP tamamen XRP topluluğunun koini haline gelecek. O yüzden mahkemeyi bir sorun olarak görmüyorum .....

Semra hanim benzer bir sekilde steller tokenlerini yaktı sonuç olarak fiyat dahada eksiye gitti.

yarin ripple firması biz xrp yi ödeme aracı olarak kullandık ripple token i cikartiyoruz derse okadar yatırımcı nasıl bir uçuruma gider dusunebiliyormusunuz.

şahsi görüşümü sorarsanız xrp nin tabiki yükselişi olacak ama suan değil .firmanın suanda tek yaptığı algı yönetimi .

keşke olumlu dusunebilsem ama bende çoğu kişi gibi xrp den bana göre ciddi zarar etmiş biriyim .yatırım tavsiyesi yapmıyorum ama ben tl bazlı 0.50 civarı gibi bir rakamdan sonra yükseleceğini düşünüyorum 

saygılar 

1.01.2020 21:32:14 tarihinde yazıldı.

atanyer yazmıştı. 1.01.2020 02:23:09

Semra hanim benzer bir sekilde steller tokenlerini yaktı sonuç olarak fiyat dahada eksiye gitti.

yarin ripple firması biz xrp yi ödeme aracı olarak kullandık ripple token i cikartiyoruz derse okadar yatırımcı nasıl bir uçuruma gider dusunebiliyormusunuz.

şahsi görüşümü sorarsanız xrp nin tabiki yükselişi olacak ama suan değil .firmanın suanda tek yaptığı algı yönetimi .

keşke olumlu dusunebilsem ama bende çoğu kişi gibi xrp den bana göre ciddi zarar etmiş biriyim .yatırım tavsiyesi yapmıyorum ama ben tl bazlı 0.50 civarı gibi bir rakamdan sonra yükseleceğini düşünüyorum 

saygılar 

olumlu düşünceye ben de sahip değilim ama en azından çiftlik bank değil. Ben de XRP'de zarardayım. Ancak bekliyor. Ripple ile Stellar birbirine benzeseler de Ripple biraz daha güçlü. Ripple'ın başarısı dünyaya yayılmasına bağlı. Yayılamazsa başarılı olamayacak. 

atisekir06Yeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

2.01.2020 11:13:20 tarihinde yazıldı.

Ben  Monero Para Birimi 150 TL'den Bir Adet Olarak Almıştım Ve Şuan 271 TL Bir Kaç Tane Daha Alsam mı Diye Düşünüyorum Bir Fikir Sahibi Var mı Acaba? 

2.01.2020 19:05:58 tarihinde yazıldı.

atisekir06 yazmıştı. 2.01.2020 11:13:20

Ben  Monero Para Birimi 150 TL'den Bir Adet Olarak Almıştım Ve Şuan 271 TL Bir Kaç Tane Daha Alsam mı Diye Düşünüyorum Bir Fikir Sahibi Var mı Acaba? 

valla hocam bu şekilde 200 lira falan ortaya koyuyorsan Hot (holo) alabilirsin yaklaşık 73 bin hot alabilirsin 200 tl ye .suanda dipte ama araştırıp bi bak istersen .kendi yatırımını kendin seçmen en doğrusu .

3.01.2020 12:23:55 tarihinde yazıldı.

atisekir06 yazmıştı. 2.01.2020 11:13:20

Monero şu an itibariyle 293 TL civarında seyrediyor. 3000 TL görmüş bir coin. Piyasada da sadece 17.383.349 adet Monero var yani az bulunan nadir bir birim. Tabi sırf bu sebepten almak saçma olur. Yaptığım araştırmada Monero hesap hareketleri görülemeyen takip edilemeyen tek kripto birimiymiş. Ancak bu gizlilik sebebiyle Japonya gibi bir ülke Monero ile yapılabilecek olası bir yaşadışı işlemini takip edemeyeceği için ülkesinde yasaklamış. Japonya gibi bir kaç ülke daha bu şekilde davranırsa Monero çok karlı bir yatırım olmayabilir düşüncesindeyim. 

SEDA AKGÜNYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

12.01.2020 01:17:30 tarihinde yazıldı.

XRP'nin geleceği çok parlak yalnız dolaşımdaki coin sayısının azaltılması gerekli,

13.01.2020 09:05:59 tarihinde yazıldı.

SEDA AKGÜN yazmıştı. 12.01.2020 01:17:30

XRP'nin geleceği çok parlak yalnız dolaşımdaki coin sayısının azaltılması gerekli,

Hali hazırda piyasaya sürülmesi beklenen 50 milyar xrp mevcut. BU rakam ne zaman azalır. Xrp ne zaman nadir bulunur seviyeye gelirse o zaman gözle görülür bir fark olabilir diye düşünüyorum. 

byoscuroAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 17Kullanıcı resmi

14.01.2020 14:12:45 tarihinde yazıldı.

Yarın Ripple davası sonucu önemli rol oynayacaktır.

fatih aydemirYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

14.01.2020 16:58:21 tarihinde yazıldı.

Yani

5.02.2020 08:05:42 tarihinde yazıldı.

Kripto paralara yatırım yaparken bütün servetinizi değil bir miktarını yatırın ve yatırdığınız rakam kaybedeceğiniz zaman üzüleceğiniz bir rakam olmasın...

ermanAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 49Kullanıcı resmi

2.03.2021 21:24:26 tarihinde yazıldı.

Dogecoin cloud mining yapabileceğiniz bir site var arkadaşlar

başlangıç olarak size 50MH/s veriyor eğer siz dogecoin yatırırsanız kalıcı olarak kazım gücünüz artıyor ve yatırdığınızı çok geçmeden çıkarıyorsunuz

3 ayda 5500 DOGECOIN'den fazla kazandım hem de 2bin dogecoin yatırmış olmama rağmen

ve bu getiri durmadan devam ediyor

300 dogecoin olduğunda çekim yapabiliyorsunuz

Eğer elinizde dogecoin yoksa bile katılın derim

3 günde 1 girmeniz bile yeterli

hiç bir şey yapmanıza gerek de yok

Link aşağıda hemen kaydolun geç kalmadan başlayın

https://www.gumhash.com/?ref=783462

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

21.04.2021 15:07:16 tarihinde yazıldı.

treni kaçırdım

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.