Forumlar/Kriptom / yabancı yatırım siteleri

Kriptom Türkçe Forumları

seattle1966Acemi Kriptom rütbeMesajlar : 197Kullanıcı resmi

yabancı yatırım siteleri

4.08.2021 17:55:52 tarihinde yazıldı.

yabancı kripto para sitelerinden sizce hangisi daha iyi...

bmlimonincYeni Kriptom rütbeMesajlar : 13Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

4.08.2021 23:18:08 tarihinde yazıldı.

Merhaba,

coinmarketcap sitesinde borsalar sekmesinden tüm kripto para borsalarını görebilirsin. Benim tercihim Binance, kişisel sebebi yok başladığım yerde devam ediyorum. 

Ama genel bilgi olarak şuna göre tercihini yapmalısın.

1- Hacmi yüksek borsalara gir.

2- orda listede borsa skorları var. onada bakmak önemli.

3- Ne işlem yapacaksan o işlemler konusunda en esnek borsayı tercih et. Mesela eğer ben eğer kaldıraçlı/marjin işlemi yapacak olsam FTX kullanırdım.

Ama olurda Binance kullancak olursan referans olarak bunu yazarsan sevinirim. 21988026

Kolay gelsin.

bmlimoninc tarafından 4.08.2021 23:18:36 tarihinde düzenlendi.

AHMET ÇOLAKYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

4.08.2021 23:49:43 tarihinde yazıldı.

Binance kullaniyorum guvenilir baya

bmlimonincYeni Kriptom rütbeMesajlar : 13Kullanıcı resmi

5.08.2021 15:39:48 tarihinde yazıldı.

Bu arada yanlış anlaşılmasın. Ben direk borsa önermedim. Her borsanın artısı eksisi var. Evet Binanace en mantıklısı, Çünkü para göndermek e almak çok kolay.

BinanceTR hesabına para aktarıp ordan global binance a ücretsiz aktarabiliyorsun. başkaları varmı bilmmiyorum böyle.  Öbür türlü, paribu,btctürk,parapar gibi yerlere para aktarıp onlar üzerinden borsalara para aktarıyorsunuz.

Şunuda söliyim. Şu anda bazı borsalar ile uğraşıyorlar, mesela binance . O yüzden bilerek isteyerek borsa önermek yerine listesini bulabileceğin yeri gönderdim. biraz borsaları araştırıp, öyle karar vermek gerekli. Ve bu konularda tavsiye vermek, yanlış bilmiyorsam kanunen doğru değil. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Kolay gelsin.

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.