Forumlar/Kriptom / Yerli Oldugu İdda edilen EXEN coin

Kriptom Türkçe Forumları

Emrah YılmazYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

Yerli Oldugu İdda edilen EXEN coin

18.07.2020 23:53:17 tarihinde yazıldı.

Arkadaşlar İstanbul Teknik Üniversitesi Onaylı yerli "EXEN" COİN bitexen.com tarafından yapılmış. " Kayıt olup bilgilerini doğrulayana 2 Exen " hediye ediyorlar denedim ve bana da verdiler şuan "1 EXEN coin 19,34 LİRA" bu coin hakkındaki dusunlereniz neler daha once duyan bilen varmı bu arada tamamen exenin fiyatını yukseltmeye yonelik adımlar atıyorlar. gecen yıl bu zaman lar 1,80 liraydı suan nerdeyse 10 kat artmış. Buyrun Buradan İnceleyebilirsiniz:

https://bit.ly/3hdeFnt

babacondaAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 79Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

20.07.2020 13:48:05 tarihinde yazıldı.

Ben Exen borsasını kullanıyorum oldukça da memnunum. TL yatırma işlemi çok hızlı, göndermemle borsa TL hesabıma gelmesi arasında 30 saniye geçiyor. TL çekimi de bir o kadar hızlı, ilk açıldığında da Borsaya üye olup hesabını doğrulayana 100 Exen veriyordu o zaman bende almıştım ve unutmuştum. Yine bu forumda Borsanın kendi koiniyle alakalı fiyat artışı haberini okuyunca aklıma geldi ve geçenler de sattım 1912 lira tuttu beleşten para kazandık ilâç gibi geldi. Şimdilerde Exen borsasıyla alım yapıyorum Hesapa para göndermek de fiyatlarda çekim işlemlerinde de hem hızlı hemde kullanımı çok kolay tek pişmanlığım Exen Koini ilk üye olduğumda neden daha fazla almadığım. Nasipten öteye köy yokmuş demek ki...

babaconda tarafından 20.07.2020 13:51:05 tarihinde düzenlendi. [Düzeltme]

kgntvrkYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

20.07.2020 14:29:08 tarihinde yazıldı.

kulaktan kulağa yayılan yeni platform, denenebilir.

demirUzman Kriptom rütbeMesajlar : 304Kullanıcı resmi

22.07.2020 11:50:57 tarihinde yazıldı.

Şu anda katılanlara 2 exen veriyor. Ve ayın belli dönemlerinde exen yakarak değerini yükseltmeye dayalı bir borsa. Yükseleceğini düşünüyorum. Ben de yatırım yaptım al-sat değil uzun. Bakalım ne olacak. 

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

21.04.2021 15:43:23 tarihinde yazıldı.

teşekkürler

yasin uğurluProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 611Kullanıcı resmi

10.05.2021 01:15:45 tarihinde yazıldı.

Merhaba bir bitcoin kazım uygulaması buldum 10 milyon kullanıcı ve çekim garantili 2 3 gündür araştırıyorum kendimde kullanıyorum. Hem pc den hemde telden kullanabiliyoruz telde uygulama indirmek 5,89 pc de ücretsiz telde 3 saatte bi tıklayıp interneti kapatsanız bile kazım yapıyo pc süresiz yapılıyo 0,00001 btc olunca çekebiliyoruz .Çekim süresine 10 günde çok rahat ulaşabilirsiniz.Amacım dolandırıcılık değil referans kazanmak istiyorum hem tanıtmış oluyum sizlerde faydalanın hemde ben faydalanıyım.  ismiyle sizde araştırabilirsiniz ama linkimle üye olursanız sevinirim.
https://cryptotabbrowser.com/22957019

yfdalEfsane Kriptom rütbeMesajlar : 2154Kullanıcı resmi

22.07.2021 02:24:33 tarihinde yazıldı.

Hayırlısı

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.