14.11.2017 19:45:18 tarihinde yazıldı.
birwebdesign yazmıştı. 12.11.2017 21:31:10
Peki modum ne bilgisayardan üretim karlı ne de cihaz almak karlı. yapanlar nasıl yapıyor benim kafama takılan bu işte. bir haftadır araştırıyorum adamlar bilgisayarla başlayıp kocaman hangara sistem kuruyorlar bunların sihirli değnekleri yoktur sanırım? peki bizim eksiğimiz ne onlardan? bunu gerçekten soruyorum, çünkü ülkemizde ne zaman bir girişim yapacak olsa birisi, insanlar taş koymaya çalışıyor ya da heves meves bırakmıyorlar. açıklayan kimse yok, yardımcı kaynak yok. herkes bir yerden almış bilgiyi değiştirip değiştirip yazmışlar. bu işe öyle ya da böyle girmek istiyorum ama ne yapacağımı bir türlü kavrayamadım :(
Şimdi kaç yaşındasın arkadaşım bilmiyorum ama ben Bitcoin'i farkettiğimde 200$ dı ve ben almadım çünkü alabilicek bir para yoktu, param olsada almazdım heralde vakit kaybı ponzi vs diyerekten. Zatende almadım!!
Bunu almama sebebim hem çevrem, hem arkadaşlarım, hemde ailem. Aslında tek bir sebep var Türkiyede yaşıyor olmam.
Türkiyede yaşadığım için en pahalı petrol türevlerini aldım hep, kıt kanaat geçindim, herşey kıtı kıtınaydı.
Haliyle Bitcoinmiş dijital paraymış ben bunları hiç duymadım haberlerde çıkana kadar (genel türkiyeden bahsediyorum)
Adam işlemciyle günde 50 adet btc kazarken sen counter-strike oynuyordun. Çünkü adam inandı sen ehhh yaptın (gene genel bir metafor)
Adam ASIC miner ile madenciliğe başladı sen bu sefer global offence oynamaya başladın.
Adam şimdi fabrikalar açtı sen hala ... anlatabilmişimdir umarım.
*Buradaki "sen" geneli temsil etmektedir.
Varsa 200 bin tl paranız benimle iletişime geçin size yardımcı olayım. İnanın 1 tl kendim için almayacağım hepsi ASIC miner parası :)
Şafak Dirik tarafından 14.11.2017 23:49:07 tarihinde düzenlendi.