Forumlar/Litecoin / Litecoin

Litecoin Türkçe Forumları

mmtars36Uzman Kriptom rütbeMesajlar : 472Kullanıcı resmi

Litecoin

12.11.2017 00:08:58 tarihinde yazıldı.

Litecoin kazanabilicegimiz saglam aninda odeme yapan site varmi bilginiz veya madenciligi yapan da olabilir 

birwebdesignAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 19Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

12.11.2017 17:45:29 tarihinde yazıldı.

Türk sitesi arıyorsan ki her zaman daha avantajlıdır. koinim var ama aklıma takılan ve insanın tereddütle yaklaştığı bir durum var ki. kimlik bilgilerini istemeleri. Sadece kimlik bilgisi değil kimliğin yanında bir de yazı yazıp fotoğraf çekmemizi falan istiyorlar. ama BTC dersen paribu da günlük 500 tl aylık 5000 tl b bilgileri vermeden işlem yapabiliyorsun.

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

12.11.2017 17:48:51 tarihinde yazıldı.

Türk siteleri avantajlı falan değil kazanç açısından bunu belirteyim.

Kimlik bilgilerinizi vermek zorunda değilsiniz limitlerinizi yükseltmek için bunları paylaşmak zorundasınız sadece. Sizin teröre destek sağlayıp sağlamadığınızı bilebilmeleri için kim olduğunuzu öğrenmelerine ihtiyaçları var. Risklimidir? Evet bu bilgileri paylaşmak risklidir ona katılıyorum.

https://www.kriptom.com/blog/litecoin-madenciligi-nasil-yapilir/

bu makaleyi incelemenizi öneririm madencilik Türkiye şartlarında kazançlı değildir heleki şu saatten sonra baksanıza siz bile öğrenmişsiniz artık :)))

Yanlış anlamayın, herkes tarafından biliniyor artık bazı şeyler az kişi tarafından bilinirken bazı şeyler haliyle değerliydi artık maliyetini kurtarmayacak şekilde.

12.11.2017 17:53:48 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 12.11.2017 17:48:51

Türk siteleri avantajlı falan değil kazanç açısından bunu belirteyim.

Kimlik bilgilerinizi vermek zorunda değilsiniz limitlerinizi yükseltmek için bunları paylaşmak zorundasınız sadece. Sizin teröre destek sağlayıp sağlamadığınızı bilebilmeleri için kim olduğunuzu öğrenmelerine ihtiyaçları var. Risklimidir? Evet bu bilgileri paylaşmak risklidir ona katılıyorum.

https://www.kriptom.com/blog/litecoin-madenciligi-nasil-yapilir/

bu makaleyi incelemenizi öneririm madencilik Türkiye şartlarında kazançlı değildir heleki şu saatten sonra baksanıza siz bile öğrenmişsiniz artık :)))

Yanlış anlamayın, herkes tarafından biliniyor artık bazı şeyler az kişi tarafından bilinirken bazı şeyler haliyle değerliydi artık maliyetini kurtarmayacak şekilde.

Aldıkları komisyonlara bakınca yabancı sitelerle neredeyse aynı, avantajlı olması da Türkiye'den olması bizim dilimizde olması ve bir kaç güvenilir sitenin olması. al sat konusunda da borsa ne ise ona göre davranılıyor zaten. ama aradaki kur farklarını gördüm bazen iki site arasında uçurum oynuyor ama aynı anda yabancı siteleri de takip ediyorum bu işe henüz girmedim ama uzaktan seyrediyorum nedir ne değildir diye oranlar arasında çok fark oynamıyor. Al-Sat yapılırsa bu işte ve bilgisayar başında çok vakit geçiriyorsanız kazanç sağlamak olası bir durum

12.11.2017 18:02:23 tarihinde yazıldı.

birwebdesign yazmıştı. 12.11.2017 17:53:48

Aldıkları komisyonlara bakınca yabancı sitelerle neredeyse aynı, avantajlı olması da Türkiye'den olması bizim dilimizde olması ve bir kaç güvenilir sitenin olması. al sat konusunda da borsa ne ise ona göre davranılıyor zaten. ama aradaki kur farklarını gördüm bazen iki site arasında uçurum oynuyor ama aynı anda yabancı siteleri de takip ediyorum bu işe henüz girmedim ama uzaktan seyrediyorum nedir ne değildir diye oranlar arasında çok fark oynamıyor. Al-Sat yapılırsa bu işte ve bilgisayar başında çok vakit geçiriyorsanız kazanç sağlamak olası bir durum

Bilgileriniz çok tutarsız ve yanlış, hevesinizi kırmak istemem ve sizde diyorsunuz "yeniyim" diye biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim.

Yurtdışı borsaları ve türkiye borlarsaları arasındaki fark genelde şu ->      türkiye borsası = yurtdışı+x              bu x te genelde 1000~2000₺ arasında oluyor.

Kesilen komisyon miktarı yurtdışı borsalarında %0.25 iken türk borsalarında %0.4 veya %0.5 

türk borsalarında voltalite "0" yabancı borsalarda al/sat mümkün ama türk borsalarında hiç değil.

12.11.2017 19:46:55 tarihinde yazıldı.

Türk Borsalarında 0.3 - 0.4 evet haklısınız bu konuda. peki güvenebileceğimiz yabancı siteler var mı ? litecoin konusunda 

12.11.2017 19:47:33 tarihinde yazıldı.

birwebdesign yazmıştı. 12.11.2017 19:46:55

Türk Borsalarında 0.3 - 0.4 evet haklısınız bu konuda. peki güvenebileceğimiz yabancı siteler var mı ? litecoin konusunda 

Bittrex, Bitfinex, Bitstamp, Binance

serkangungorUzman Kriptom rütbeMesajlar : 451Kullanıcı resmi

12.03.2021 03:16:14 tarihinde yazıldı.

Bol kazançlar.

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

23.04.2021 10:05:14 tarihinde yazıldı.

Teşekkürler

yasin uğurluProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 611Kullanıcı resmi

5.05.2021 04:16:57 tarihinde yazıldı.

Herkese hayırlı kazançlar.

yfdalEfsane Kriptom rütbeMesajlar : 2154Kullanıcı resmi

25.07.2021 00:38:26 tarihinde yazıldı.

var mı bu siteden para çeken?

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.