Selam dostlar, sorum açık aslında, başlıkta yazdığı gibi: Yabancı Borsaya Para Göndermenin En İyi Yolu Litecoin mi?
Bunu şu yüzden soruyorum: bu aralar shitcoin sayılabilecek birkaç koinle ilgileniyorum, birkaç yüz liramı risk edip unutacağım bir kaç koin alacağım. Al-unutçu olduğum için türk borsalardan aldım bugüne kadar; ama ufak tefek riskler almak istiyorum.
Yabancı borsalardan binance'den alım yapmak istiyorum; ama bildiğiniz gibi buradan doğrudan tl gönderemiyoruz, önce bir kripto paraya çevirmemiz gerekiyor. Ben daha önce hiç göndeirm vs yapmadım, zaten o kadar gönderecek bir şeyim de yok. Ancak herkesin bildiği gibi btc'nin işlem süreleri çok uzun sürebiliyor. litecoin ise bu açıdan tam tersi olarak lanse ediliyor, yani hızlı para gönderimini sağladığı söyleniyor. Deneyen var mıdır? Litecoin dışındaki türk borsalarında bulunan bir coini önerir misiniz?
Bir de ben binance dedim ama yine deneme yapmadım, okuduklarımdan yola çıkarak binance'den almayı düşünüyorum. Diğer önerilere açığız. Hayırlı işler bol kazançlar :)