Forumlar/Steem / Steem eko sistemi nasıl çalışıyor? Kullanıcılarına nasıl ve hangi kaynaktan ödeme yapıyorlar?

Steem Türkçe Forumları

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi

Steem eko sistemi nasıl çalışıyor? Kullanıcılarına nasıl ve hangi kaynaktan ödeme yapıyorlar?

28.10.2017 18:20:59 tarihinde yazıldı.

Steem blok zinciri üzerine kurulu sosyal medya platformları üzerinden içeriklere ödeme yapıyor. Bunu bir altkoin olan Steem ile yapıyor. Fikir oldukça çekici ve gelecek vaat ediyor gibi. Hatta yeni nesil bir sosyal medya önerisi olarak düşünülebilir. Peki bu sistem tam olarak nasıl çalışıyor, bilgisi olanları buraya alalım.

düzceliAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 76Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

28.10.2017 23:24:25 tarihinde yazıldı.

Steem, Sosyal medya tabanlı olarak kendini göstermekte; bildiğim sosyal medya platformunda yazı, video, resim gibi eklentilere kullanıcılar vasıtaysıyla beğenilme ve takip sonucu blog zinciri şeklinde işleyen bir mekanizmanın para birimi olmuş durumda

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

28.10.2017 23:26:29 tarihinde yazıldı.

Sistemi pek araştırmadım lakin coin fiyatıda çok pahalı değil. Ama gelecek vaad eden bir sistem gibi duruyor tabiki yatırım tavsiyesi değildir. Belkide site içinde üyeliğinizde bir wallet vardır ve begeniler vs ler oraya steem olarak gidiyordur?

düzceliAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 76Kullanıcı resmi

28.10.2017 23:29:47 tarihinde yazıldı.

Aynen, sosyal platform sayesinde kendini göstermekte... insanlar sosyal platformda steemi tanıdıkça, genişlemesi ve büyümesi kısa zamanda olacaktır. Ama yatırım olur mu onu çok bilemiyorum. buna biraz zaman lazım gibi

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

28.10.2017 23:31:18 tarihinde yazıldı.

minable ayrıca yani kazılabilir, garip bir durum kazılabilir olması belkide durumu değersiz kılıyor şimdilik.

29.10.2017 13:10:00 tarihinde yazıldı.

Şafak Dirik yazmıştı. 28.10.2017 23:26:29

Sistemi pek araştırmadım lakin coin fiyatıda çok pahalı değil. Ama gelecek vaad eden bir sistem gibi duruyor tabiki yatırım tavsiyesi değildir. Belkide site içinde üyeliğinizde bir wallet vardır ve begeniler vs ler oraya steem olarak gidiyordur?

Evet Steemit içerisinde bir cüzdanınız var. Ben de kullanıcısıyım. Ben daha ziyade nasıl bir altyapısı olduğunu merak ediyorum. Mesela site reklam almıyor şu anda, yani ekstra bir geliri yok. Bu durumda sadece koinin kendi piyasasına bağımlı demektir şimdilik. Bunlar kafamda tam oturmuyor! O yüzden sordum bu soruyu.

mertcUzman Kriptom rütbeMesajlar : 143Kullanıcı resmi

29.10.2017 23:16:39 tarihinde yazıldı.

Şu an için bir şey söylemek zor gibi ama heyecan verici.

salvationUzman Kriptom rütbeMesajlar : 184Kullanıcı resmi

1.11.2017 01:57:11 tarihinde yazıldı.

bende üyeyüm ama tam anlamış değilim neye göre steem power veriliyo neye göre itibar veriliyo

bakalım zamanla öğrencez

1.11.2017 11:32:14 tarihinde yazıldı.

salvation yazmıştı. 1.11.2017 01:57:11

bende üyeyüm ama tam anlamış değilim neye göre steem power veriliyo neye göre itibar veriliyo

bakalım zamanla öğrencez

Etkileşime göre. Mesele daha çok yorum ve beğeni yaptıkça itibar puanınız artıyor. Aynı şekilde içerik üretince ve beğeni alınca da. Ve seviye giderek artıyor. 

tarık koçAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 16Kullanıcı resmi

15.11.2017 11:40:25 tarihinde yazıldı.

steemit çok kapsamlı bir uygulama oraya yazı yazduıkça beğenilere göre size para vermektedir 7 gün içinde onaylanıyor.

akkus21Acemi Kriptom rütbeMesajlar : 99Kullanıcı resmi

28.01.2021 01:58:36 tarihinde yazıldı.

düzceli yazmıştı. 28.10.2017 23:24:25

Steem, Sosyal medya tabanlı olarak kendini göstermekte; bildiğim sosyal medya platformunda yazı, video, resim gibi eklentilere kullanıcılar vasıtaysıyla beğenilme ve takip sonucu blog zinciri şeklinde işleyen bir mekanizmanın para birimi olmuş durumda

Bol kazançlar 

ermanAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 49Kullanıcı resmi

23.02.2021 06:58:56 tarihinde yazıldı.

Arkadaşlar DOGECOİN ve STELLAR kazanmak isteyenleri buraya alayım.

sadece tıklayarak çok daha fazlasını kazanmaya başlayabilirsiniz, 15dk 30 dk da bir tıkladığınızda kazançlarınız birikmeye başlıyor, görevler kısmından çok daha fazlası da sizi bekliyor, tarayıcıya sabitledim ben

sürekli aklıma geldikçe boş oldukça tıklıyorum, 

hiç yoktan DOGE ve STELLAR kazanmak isteyen ve biriktirmek isteyen varsa linklerden ulaşıp başlayabilir, görevler ile 100lerce biriktirilebiliyor.

dogecoin için : https://faudoge.com/?ref=8970

stellar için : https://xlmwin.com/?ref=23697

AnonimProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 681Kullanıcı resmi

22.04.2021 20:41:20 tarihinde yazıldı.

Teşekkürler

yfdalEfsane Kriptom rütbeMesajlar : 2154Kullanıcı resmi

25.07.2021 00:34:20 tarihinde yazıldı.

var mı bu siteden para çeken?

krmkszAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 280Kullanıcı resmi

4.03.2022 00:22:40 tarihinde yazıldı.

bilgim yok

ycdhatÜye Kriptom rütbeMesajlar : 63Kullanıcı resmi

4.06.2022 17:08:07 tarihinde yazıldı.

para çekebildinizmi

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.