Forumlar/Steem / Steemit Kullanıcıları Tecrübe Paylaşma Platformu!

Steem Türkçe Forumları

babacondaAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 79Kullanıcı resmi

Steemit Kullanıcıları Tecrübe Paylaşma Platformu!

25.10.2017 22:33:28 tarihinde yazıldı.

Merhaba! Ben Babaconda. 

Steemit Kullanıcısı olarak Kriptom üzerinde böyle bir Platform açmayı yerinde gördüm.

Lütfen! Steemit hakkında tecrübelerinizi burada paylaşarak insanları bilinçlendirin!

Steemit kullanarak Steem kazanma yolunu deneyimleyecek arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz!

Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum!

saykoAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 56Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

26.10.2017 13:20:50 tarihinde yazıldı.

Steem en basit olarak; yazdığınız makaleler okundukça

yorumlar vs yapıldıkça steemmit size steem coin veriyor 

ve steemittin gelecekte çok büyük bir sosyal ağ olma potansiyeli

taşıma özelliğine sahip olduğunu düşünüyorum

26.10.2017 14:42:24 tarihinde yazıldı.

Steemit gerçekten büyük bir sosyal ağ olacağa beziyor. Lakin Türk kullanıcıların sayısı gerçekten çok az, olanlarında yazılarından kazançları yok denecek kadar düşük. İlerde daha kaliteli paylaşımlarda bulunan Türk kullanıcılar daha fazla kazanacak! Steemit gerçekten iyi kazanç fırsatı sunan oldukça başarılı bir platform! 

kadorAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 63Kullanıcı resmi

26.10.2017 15:00:16 tarihinde yazıldı.

babaconda yazmıştı. 26.10.2017 14:42:24

Steemit gerçekten büyük bir sosyal ağ olacağa beziyor. Lakin Türk kullanıcıların sayısı gerçekten çok az, olanlarında yazılarından kazançları yok denecek kadar düşük. İlerde daha kaliteli paylaşımlarda bulunan Türk kullanıcılar daha fazla kazanacak! Steemit gerçekten iyi kazanç fırsatı sunan oldukça başarılı bir platform! 

Merhabalar,

Babacan dediklerine katılıyorum Steemit potansiyeli yüksek bir platform coin olarak değeride gitgide artacağından eminim özellikle Türk kullanıcılar yoğum olarak dahil oldukça daha çok hacim kazanacak ilklerden sayılırız bu yüzden şanslıyız steemitin üstüne daha çok eğilip içerik üretmek gerekiyor. 

Sevgiyle kalın...

necrosahinYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

27.10.2017 13:57:51 tarihinde yazıldı.

Steemit tamamen etkileşime dayalı bir platform ve göründüğü kadar kolay değil. Bakıldığında çok detay var. Bu konuda birçok arkadaş detaylı makaleler kaleme aldı steemit içerisinde. Ön bilgilendirme maksatlı o makaleler okunup başlanabilir. 

Steemit ve buna bağlı olan Steem ve SBD coinlerinin gelişmesi insan etkileşimlerine ve üyelerin bu coine olan ilgisine bağlı. Bu sebeple büyük hesaplar tarafından dikkat edilen çok önemli husuların başında plagiarism ve spam gönderiler geliyor. Kopyala yapıştır ya da herhangi bir anlam ifade etmeyen içerikler kazandırmamanın yanında sizlerden çok büyük şeyler götürüyor.

27.10.2017 18:05:39 tarihinde yazıldı.

necrosahin yazmıştı. 27.10.2017 13:57:51

Steemit tamamen etkileşime dayalı bir platform ve göründüğü kadar kolay değil. Bakıldığında çok detay var. Bu konuda birçok arkadaş detaylı makaleler kaleme aldı steemit içerisinde. Ön bilgilendirme maksatlı o makaleler okunup başlanabilir. 

Steemit ve buna bağlı olan Steem ve SBD coinlerinin gelişmesi insan etkileşimlerine ve üyelerin bu coine olan ilgisine bağlı. Bu sebeple büyük hesaplar tarafından dikkat edilen çok önemli husuların başında plagiarism ve spam gönderiler geliyor. Kopyala yapıştır ya da herhangi bir anlam ifade etmeyen içerikler kazandırmamanın yanında sizlerden çok büyük şeyler götürüyor.

Evet arkadaşlar bende buna şahit oldum ilk başlarda neden olduğunu bilmiyorum bazı hesaplara bakıyorum adamlar kayıt olalı 3 5 ay olmuş ama 25 in altındalar bütün emekleri boşa gidiyor özgün içeriğe dikkat etmek lazım.

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi

27.10.2017 18:27:14 tarihinde yazıldı.

Steemit blok zinciri teknolojisi üzerine kurulu bir sosyal medya sistemidir. Yani yazdığınız bir içerikler kaybolmaz, yok olmaz. Ayrıca bu içerikleriniz beğenildikçe STEEM kazanırsınız. STEEM de bir altkoindir ve BTC ya da TL'ye dönüştürülebilir. Özellikle İngilizce içerik üretenler dişe dokunur kazançlar elde ediyorlar şu anda. Belki zamanla Türkçe yazan kullanıcılar arttıkça bu durum Türkçe yazanlar için de geçerli olacaktır. Belki reklam vs gibi başka durumlar bile eklenecektir. 

27.10.2017 18:28:19 tarihinde yazıldı.

Yazmayı unuttum tabii ki yaygınlaşmasına çaba göstermek ve tanıtmak lazım. Çünkü blok zinciri alanındaki her gelişme birbirini destekleyen bir şeye dönüşüyor.

düzceliAcemi Kriptom rütbeMesajlar : 76Kullanıcı resmi

27.10.2017 19:51:01 tarihinde yazıldı.

Steemit şimdiyue kadar gördüğüm en iyi platformlardan biri. Bundan sonrada inanıyorum ki daha iyi olacak. Çok harika bir site. Son zamanlarda geliştirilmiş inanılmaz bir alt yapısı var.. insanı hayretler içinde bırakıyor. face, twett, ins gibi giç birine benzemiyor. kendine has bir yapısı var. makale, video, yazı, düşünce gibi bir çok şey paylaşabiliyorsunuz

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

27.10.2017 20:48:27 tarihinde yazıldı.

Steemit hakkında bir araştırma yapmamıştım fakat okuduğum yorumlarınızdan anladığım kadarıyla steemit için bir gelecek var çünkü teşvik var.

28.10.2017 12:30:12 tarihinde yazıldı.

Benimde eklemek istediklerim var .Steemit te Türk kullanıcılar az eve ve ingilizceler rahbet görüyor ama aslında şöyle bakmak lazım Çinli bir kız var çok gelir elde ediyor oy alıyor sadece Çince postlarda gördüm gereken ilgili görmüş topluluk olarak Türkler çoğalırsa Türkçe paylaşımlarda hatırı sayılır etkileşim alacaktır ki bu tarz postlar popüler olunca insanlar çeviri yapıp anlamaya çalışmaktadır.

28.10.2017 12:35:22 tarihinde yazıldı.

Evet tamamen topluluğun büyümesiyle alakalı bir durum. Türkçe yazan topluluk büyüdüğünde değişecektir durum. Mesela İngilizce yazan bir içerik 30-40 beğenide, beğenenlerin reputasyonuna göre 70-80 SBD kazanabiliyor. Aynı durum Türkçe yazan birinde birkaç SBD'yi geçmiyor. Bu arada bir Steem aşağı yukarı 1 USD gibi bir şeye tekabül ediyor. Tamamen kullanıcıların benimsemiesiyle alakalı.

Şafak DirikProfesyonel Kriptom rütbeMesajlar : 623Kullanıcı resmi

28.10.2017 12:39:51 tarihinde yazıldı.

Steem'in mineable olması aslında kötü bir durum oluyor gibime geldi.

Çünkü yorum veya paylaşım yaparak kazanılmasının haricinde kazımda yaplıyor olması borsada değer kazanma hızını düşürebilirç

Şuanda yeni bir coin olduğundan difficulty düşük olacağından dolayı hızla üretim yapılacaktır.

28.10.2017 14:19:32 tarihinde yazıldı.

Hepinize Mehaba! Steem Mining nasıl yapılıyor? Bilgisayar üzerinden Steem mİning yapabilmek için bilgisayarımızın özellikleri ne olmalı? Bu konu hakkında bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlarımız bizi aydınlatırsa çok müteşekkir olacağım! Ben nacizane bir sitede bunula alakalı birşey buldum ama pek anladığım söylenemez. Yazının linkini vereyim. http://cryptomining-blog.com/8168-a-quick-guide-on-how-to-mine-steem-on-windows/

28.10.2017 14:29:23 tarihinde yazıldı.

kador yazmıştı. 28.10.2017 12:30:12

Benimde eklemek istediklerim var .Steemit te Türk kullanıcılar az eve ve ingilizceler rahbet görüyor ama aslında şöyle bakmak lazım Çinli bir kız var çok gelir elde ediyor oy alıyor sadece Çince postlarda gördüm gereken ilgili görmüş topluluk olarak Türkler çoğalırsa Türkçe paylaşımlarda hatırı sayılır etkileşim alacaktır ki bu tarz postlar popüler olunca insanlar çeviri yapıp anlamaya çalışmaktadır.

Aynen kardeş.. o cinli kızı biliyorum.. gezginci sanırım.. cinliler bu işi iyice ilerletmiş

28.10.2017 23:19:34 tarihinde yazıldı.

firatimo yazmıştı. 27.10.2017 18:27:14

Steemit blok zinciri teknolojisi üzerine kurulu bir sosyal medya sistemidir. Yani yazdığınız bir içerikler kaybolmaz, yok olmaz. Ayrıca bu içerikleriniz beğenildikçe STEEM kazanırsınız. STEEM de bir altkoindir ve BTC ya da TL'ye dönüştürülebilir. Özellikle İngilizce içerik üretenler dişe dokunur kazançlar elde ediyorlar şu anda. Belki zamanla Türkçe yazan kullanıcılar arttıkça bu durum Türkçe yazanlar için de geçerli olacaktır. Belki reklam vs gibi başka durumlar bile eklenecektir. 

ingilizce konusuna katılıyorum, özellikle çinliler bu işi iyiden iyiye ilerletmiş gibi görünüyor.. 

28.10.2017 23:41:38 tarihinde yazıldı.

düzceli yazmıştı. 28.10.2017 14:29:23

Aynen kardeş.. o cinli kızı biliyorum.. gezginci sanırım.. cinliler bu işi iyice ilerletmiş

Cem Yılmaz'ın GORA adlı filminde ki şu sahne aklıma geldi: " Evinde video yapan adam gelmiş burda taş, toprak geziyor." Geziyorlar sonra Steemitte malı götürüyorlar.

28.10.2017 23:45:11 tarihinde yazıldı.

babaconda yazmıştı. 28.10.2017 23:41:38

Cem Yılmaz'ın GORA adlı filminde ki şu sahne aklıma geldi: " Evinde video yapan adam gelmiş burda taş, toprak geziyor." Geziyorlar sonra Steemitte malı götürüyorlar.

:) aynen... valla kıza hayranım, bir paylaşımı dünyaya bedel gibi değerli görünüyor... helal olsun.. darısı bizim başımıza artık:)

13.11.2017 13:52:00 tarihinde yazıldı.

2 aydır düzenli yazıyor ve paylaşımlar yapıyorum. Geldiğim seviye bu.

firatimo tarafından 13.11.2017 13:52:40 tarihinde düzenlendi.

mmtars36Uzman Kriptom rütbeMesajlar : 472Kullanıcı resmi

13.11.2017 15:02:30 tarihinde yazıldı.

Evet oyle gorunuyor gercekten

13.11.2017 22:26:31 tarihinde yazıldı.

50 günlük düzenli paylaşımla, aktif kullanarak geldiğim seviye bu. Hesabın değeri 20$ kadar. 2-3 doları sağa sola transfer ettim. Aslında pek de fazla Türkçe yazan topluluk olmamasına rağmen fena değil denebilir. İleride daha çok kullanıldığında oldukça başarılı olabilir. Düzenli blog tutanlara geçmelerini öneririm. hem bir blok zinciri teknolojisini desteklemiş olursunuz hem de belki zamanla ürettiğiniz içerikten bir kazanç da elde edersiniz.

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.