Forumlar/Vertcoin / Vertcoin Geleceği Hakkında

Vertcoin Türkçe Forumları

makinvestmentYeni Kriptom rütbeMesajlar : 12Kullanıcı resmi

Vertcoin Geleceği Hakkında

30.10.2017 18:14:59 tarihinde yazıldı.

Sahip olduğu ve geliştirdikleri teknolojiler açısından 6 aylık periyotta VTC'yi nerede görüyorsunuz?

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi
RE : Konu Başlığı

30.10.2017 18:28:45 tarihinde yazıldı.

Toplamda 84 milyon üretilecekmiş. Fazlasıyla dağıtık bir blok yapısı var bu sayede kazım maliyetleri düşürdüklerini biliyorum. Aslında mühendislik açısından çok verimli işlere imza attıkları iddia ediliyor. 

30.10.2017 18:35:12 tarihinde yazıldı.

firatimo yazmıştı. 30.10.2017 18:28:45

Toplamda 84 milyon üretilecekmiş. Fazlasıyla dağıtık bir blok yapısı var bu sayede kazım maliyetleri düşürdüklerini biliyorum. Aslında mühendislik açısından çok verimli işlere imza attıkları iddia ediliyor. 

Atomic Swap ve Stealth Address teknolojileri ile zamanla şu anki fiyatının çok ilerisinde olacağını düşünüyorum. Bana LTC'nin 3$daki hallerini hatırlatıyor. YTD.

firatimoUzman Kriptom rütbeMesajlar : 366Kullanıcı resmi

30.10.2017 19:39:25 tarihinde yazıldı.

makinvestment yazmıştı. 30.10.2017 18:35:12

Atomic Swap ve Stealth Address teknolojileri ile zamanla şu anki fiyatının çok ilerisinde olacağını düşünüyorum. Bana LTC'nin 3$daki hallerini hatırlatıyor. YTD.

Ya gerçekten çok potansiyel sahibi altkoinler var. Bu inkar edilemez ama bir taraftan da o kadar çok koin var ki bir çeşit koin enflasyonu var gibi. İlk görene bu ne ya dedirtiyor! Açıkçası total akibetini çok merak ediyorum altkoinlerin. Bir yandan daETH başta olmak üzere 5-10 tane çok sağlam altkoinin de başarı elde etmesi işten bile değil. Merak ettim açıkçası, biraz daha detaylı araştıracağım VTC'yi. Birşeyler öğrenirsem burayı da yeşillendiririm :)

wolfteamUzman Kriptom rütbeMesajlar : 342Kullanıcı resmi

8.11.2017 17:13:45 tarihinde yazıldı.

bu coini bende yakından takip ediyorum. İnşallah daha çok forum başlıkları açılır

9.11.2017 02:48:34 tarihinde yazıldı.

wolfteam yazmıştı. 8.11.2017 17:13:45

bu coini bende yakından takip ediyorum. İnşallah daha çok forum başlıkları açılır

Kazancımın belli kısmını 2$dan itibaren 6 aylık periyotta günlük olarak yatırmaya başladım. Muhteşem bir developer ekibi var. Teknoloji bakımından da $LTC nin bana göre ilerisinde olan bir coin. İlerideki dönemde top5 coin olarak görebiliriz.

11.11.2017 14:31:04 tarihinde yazıldı.

Şu an 60k-70k satoshi arasında gidip geliyor. Bitcoinin hareketine bağlı olarak yönü değişecektir. Dün minimum 57k sat seviyelerini gördü sonra yoluna devam etti.

demirUzman Kriptom rütbeMesajlar : 304Kullanıcı resmi

14.11.2017 16:32:31 tarihinde yazıldı.

Vertcoin'in halen oldukçapotansiyelli bir koin olduğunu düşünüyorum ben de. Son forklardan en az etkilenen koinlerden. 20-25K larda 1-2 ay alım fırsatı vermişti. Şimdi sanırım 40K altı alınabilir.

Ertugrul DARICIYeni Kriptom rütbeMesajlar : 1Kullanıcı resmi

20.11.2017 09:21:50 tarihinde yazıldı.

Araştırdığım kadarıyla üretilen coinleri az olan coin çeşitleri uzun vadede de olsa gittikçe artıyor.Bunlara örnek olarak Bitcoin, Ethereum, Litecoin gibi coinleri gösterebiliriz. Bunlar gibi piyasada belli bir yükselme yakalamış coinleri takip edecek ve bunların özelliklerini taşıyan Vertcoin kesinlikle uzun vadede gittikçe yükselecektir. Ayrıca günlük hacimleri de belli bir seviyenin altına düşmemektedir. Yatırım yapmayı düşündüğüm coinler arasında kesinlikle Vercoin ve benzeri özelliklere sahip Monacoin var.

Bu başlığa yanıt yazabilmek için lütfen giriş yap veya kayıt ol.